|
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (9. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kanmet
Amerika dakiler öyle ve menzil artışına imkan veren kapalı batarya kapasitesi vardı.
Arkadaşı aramışlar, e posta adresinizi her gün kontrol edin, sistem size posta atacak, 2 gün içinde buna olumlu dönüş yapmazsanız sizi sırada sona atacak ikincisine de olumlu dönüş yapmazsanız siparişinizi iptal edecek demiş. buna bizim yapabileceğimiz hiçbir müdahale yok tamamen sistemsel demiş. Mayıs 20 sinden sonra fiyata tekliflerinin geleceği ve teklif kabul edildikten yaklaşık 15 gün sonra da aradın gelmesini beklediklerini söylemişler. dolar kuru artsa da bunu Tesla’nın sineye çekeceğini fiyat artışı yapmayacağını, ellerinden geldiği kadar aracı %10 da tutacaklarını söylemiş. İlk alan grupta fiyat artışı olmaz hatta yaz boyunca olmayacak gibi geliyor bana.
Eylül ayına kadar dolarda bir kıpırdanma olmaz diyenler çoğunlukta, muhalif ekonomistler bile Eylül Ekim diyor. Umarım öyle olur.Ben mailden ziyade Tesla uygulamasinda VIN atanip atanmadigini kontrol ediyorum gunde 2-3 kez. VIN atanmadan mail ile ulasmaya calismazlar sanirim 😅
Bu arada gecen sene notere gidip Tesla icin vekaletname vermistik, bu sene isler nasil yuruyor bilgisi olan var mi? Henuz boyle bir talepte bulunmadilar bizden.
Bir de Telegram gruplarinda HW4 ile ilgili gelismeler var. Henuz Berlin’de, sadece belli bolgeler icin uretilen cift motor araclar icin olsa da yakinda Berlin’de uretilecek tum araclarda HW4’un standart olacagi söyleniyor. Bu kadar beklemisken umarim Hw4 ile gelir araclarimiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 13 Mayıs 2024; 20:48:22 >
-
Vın atandıktan sonra vekalet için sekme açılacak diye biliyorum. Geçen sene dediğiniz gibi ilk açıldığında vekalet sekmeside açılmıştı. -
instagramTesla on Instagram: "Giga Berlin Fly Through 2.0"https://www.instagram.com/reel/C5HLaeUvVkp/?igsh=MWU1a3FnYW80YW12Mw==
Araçlarımız nasıl üretiliyor...
Umarım HW4 olur, havalandırmalı koltukları da çok özleyeceğim...
-
bunu yazan biraz sallamış dramatik farkları yok köylü ile james bond gibi bir fark hiç yk, patatesle selfie benzetmesi de saçmalık atla deve fark yok hw 4 kameralara daha net hw 3 te işlemci daha performanslı
-
arkadaşlar önden ödemiş olduğumuz 50.000 tl lik kredi kartındaki ödemeye taksit olayı oluyormu acaba deneyen oldumu
-
Bankadan bankaya göre değişir. -
Finansbanta sonradan bile taksit imkanı sunmadı -
Tesla Model Y üretimlerinde HW4 kullanmaya başlamış. Muhtemelen bizim SR ler HW4 ile gelecek gibi görünüyor. -
-
HW4 olması araçların uzun ömürlü olması açısından önemli. En azından kasa farkı dışında yazılım donanımı farkı olmayacak yeni kasa ile -
HW4 ile Tesla, Phoenix adı verilen yüksek çözünürlüklü bir radarla radarı yeniden tanıtıyor. HD radar, geleneksel radara göre bir ilerlemedir ve Tesla'nın yalnızca radarla daha doğru bir görüntü oluşturmasına olanak tanır. -
Y ve 3 te yok radar. Ekonomik seriye koymamış Elon abi -
HW 4 ile geliyor olması en guzel haberlerden biri oldu.
-
Yeni gelecek araçların gerek mtv gerek batarya ve gerekse HW4 ile gelecek olması bizleri avantajlı kılıyor 👌 -
Eskiden oluyordu ben de iş bankası kk var ama artık sıkılaştırma politikası gereği kaldırmışlar yani mevzatsal bi durum ben de taksitlendirme yapamadım -
Dostlar ben yeniyim bu terimlere VIN ne demek 🤓 -
Sipaşinize araç eşleştiğinde vın ataması yapılıyor. Şase numarası belli olmuş gibi düşünün 😊 -
Eyvallah🙂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X