< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (10. sayfa)
-
-
Herkese selamlar umarım dilediğimiz gibi upgrade edilmiş ürünleri MTV upgrade olmadan hepimiz kavuşuruz :)
Ben 24 nisanda aldığım için diken üstündeyim diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkolor -- 15 Mayıs 2024; 11:19:11 > -
Hoşgeldiniz 🙋🏻♂️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepimizin dileği o yönde. Yazıldığımız fiyattan alırız bir aksilik olmazsa 👌
Bence şimdi alanlar bile sorunsuz alacaklar araçlarını. Kur buna izin verecek. Eylül sonrası sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Kasko primini de ekleyin, diğerleri 3 milyon biz 1.8 milyon üzerinden prim ödeyeceğiz. Ve şarj ağı, trugo lar ve zes ler çoğu 180 watt. 60 watt olan dc var:)) şarj için de avantajlı. Tam bir f/p aracı alıyoruz. Ayrıca hw4 sayesinde uzun ömürlü olacaklar.
Birde indirim gelse tadından yenmez 😅
19 nisanda Tcmb kuru 32.5 TL..Dün ise 32.2 TL..Yüzde 1e yakın bi azalma var ama yansıtacaklarını sanmıyorum.Hatta hesaba göre bir üst dilime geçmesi için kurun 34.4 ü geçmesi gerek.
-
sadece kur artışını baz almamak gerekli sanki. ama şu anki enflasyon ve gidişata göre zam gelmemesi gerekir diye düşünmek normal.
-
Bir de; Satış başladıktan 5 gün sonra Haziran-Temmuz teslimat - Temmuz-Ağustosa evrildi...ben 24 Nisanda 3 hafta önce başvurdum ama hala Temmuz-Ağustos bu da korkutmuyor değil. :))
24 Nisan öncesinde Temmuz-Ağustos olarak kaydı alınan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkolor -- 15 Mayıs 2024; 14:32:35 > -
Vin ( vehicle identification number ) araç kimlik numarasıdır. Biz şase numarası diyebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doviz olarak usd’yi baz almamiz gerektigi konusunda emin miyiz? Araclar euro bolgesinden geliyor. Bilmedigim icin soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bindirim olmasın buna da razıyız, bizi her firma öpüyor. Müşteri odaklı kanunlarımız yok ya da işletilmiyor. Oysa ki 85 milyon nüfus ile çok büyük bir pazarız.
ilk 48 saate Haziran-Temmuz atanmış sanırım okuduklarıma göre..Bu kısımda 5bin gibi bir kota varmıydı acaba
-
22 Nisan, Temmuz-Ağustos
21 Nisanda sipariş veren arkadaşlar teslimat tarihlerini yazabilirler mi ?
Ben yanlış hatırlamıyor isem 21 nisandan itibaren haziran olayı kalkmış.Böle olması insanın canını sıkıyor.Kısmet ne diyelim.Ama belirttiğim gibi ilk 2 3 günde haziran var ise adamların beklediğinden fazla talep geldi sanırım.Bu arada Berlin'deki fabikada 5bin adet araç üretme kapasitesine ulaştıklarını ve en azından tüm avrupaya sattıklarını düşünür isek sadece Türkiye için haftada bin araç üretilmeli gibi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkolor -- 15 Mayıs 2024; 21:6:20 > -
Sanki ilk başvuru yapan arkadaşların yani Haziran olan kişilerin Bin 2Bin gibi bir kotada olması gerekiyor.Yıllık,aylık,1. dönem vs gibi fazlarda togg satışlarına bakınca bunu düşündüm şahsen.Şu ana kadar SR olan Tesla Y den 1 ayda 5 bin adet olması imkansız geliyor akla.
-
20si öğle vakti Haziran temmuz görünüyor. Muhtemelen ilk ayda yapacaklar ikinci ay emniyet payı diye düşünüyorum
Bence gemiyi dolduracak aracı üretip yollarlar. Üretime girince VIN lar gelmeye başlar. Geçen hafta da üretim başlamado demişti MT. İlk günler en hızlı sipariştir. Gelecek talebe göre belki kotayı bize kaydırırlsr. Bakmayın iptal eden de çok. Erken gelebilir sıra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X