Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Nubermer , Nubermer
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.444
Cevap
304
Favori
361.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerli bilgilendirme için çok teşekkür ederiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihkolor F kullanıcısına yanıt

Siparişlerde sistem arızası olana kadar Haziran Temmuz teslim idi.Arıza düzeldikten sonra Temmuz Ağustos oldu.22 Nisan itibarıyle.

• Tesla Owners Türkiye twitter hesabından telimat tarihleri ile ilgili olarak aşağıdaki tablo paylaşıldı.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...Tesla Owners Türkiye 🇹🇷 (@TeslaOwnersTRKY) on Xtwitter
    ⚡️BEKLENEN TESLİMAT RAPORU📰 Tabloda bulunan tüm değerler tamamiyle tahmindir. Gemi varış takvimi şuan Haziran ve Temmuz aylarını göstermediği için detaylı analiz sunamıyorum. Sonradan tekrar güncellerim. Ankete gelen cevaplardaki verileri belli bir oran ile çarparak çıkan
    https://twitter.com/TeslaOwnersTRKY/status/1791041300717879719

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...
  • Çok güzel hap bilgiler vermişsiniz elinize sağlık.

Adem bey başa tutturabilirsiniz gerçekten faydalı arada kaynamasın.

• apolat72 A kullanıcısına yanıt

38 dakikayla Hazirani kacirdik 🤣

Tabloda cok sey degisir daha, aracini satamayip iptal edecek cok kişi var bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanmet kullanıcısına yanıt
    Öyle bir seçenek çıkmıyor ama sanırım en çok beğeni alan mesajlar başa geliyor diye düşünüyorum 🤔

• Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt
    Tablo bence alakasız. 2 hafta önce Mayıs 20 den sonra vın bekliyoruz, haziran ortasında da araçların gelmesini demiş arkadaşa MT. Ben görüşemedim, hoş benimki e postalara da cevap yazmıyor.

Bence herkese ilk ay teslim edecekler , ikinci ay esneklik için.

Ayrıca aracını satamayıp ya da ilk gazla sipariş verip sonra cayan da ciddi bir kesim var.

Zaten tahmini diye yazmış. Dediğinize katılıyorum. İptal edenler veya ödemesini ayarlayamayanlardan dolayı öne çekilir tarihler 😊

İlk parti gelecek 600 araçtan sonra ödemelerde 1 ay bekleme olacak. Ben ilk gruptayım ama ilk grupta olmak pek de iyi olmaz bu işlerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolat72 -- 16 Mayıs 2024; 13:20:24 >
  • Tabiki bu tarihler tamamen tahmini ama fiyatlar değişmediği sürece beklemek avantaj sağlayacaktır. Parasını ayarlayıp özellikle vadeli hesapta değerlendiren arkadaşlar için aksesuar paralarıda bedavaya gelmiş olacak. Umarım bu süreçte fiyatlar sabit kalır.

• VIN atamasından sonra cayanların araçları sıradakine mi geçiyor envantere mi geçiyor?

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Öyle ancak doviz hareketlenmeye basladi, haziran sonu atanan VIN icin buyuk ihtimal fiyat farkli olur. Araclar hangi doviz kuruyla geliyor bilmiyorum ama aracin satisa ciktigi gun olan 19 Nisan’da Euro kuru 34,62 iken su an 35,13. Usd kuru da hemen hemen aynı kalmış.

Suan gecerli olan fiyata biraz marj dahil edilmistir elbet ancak araclar Euro ile geliyorsa Euro 36yi gecince guncelleme olabilir fiyatta.

Ben teslimatlarin cogunun Haziran’da olacagini dusunuyorum, en azindan oyle umit ediyorum 😅

Haziran’da sadece 600-800 civarı teslimat yapilacaksa ikinci parti ve sonrasi fiyat degisikligi olabilir.

• Sebebini bilmiyoruz ama teslimatlar Haziran son haftadan itibaren her hafta olacak ama ilk parti gelecek 600 aracın ödemesi gelecek hafta, sonraki ödemelerde 1 ay bekleme var.

Tesla TR'den alınan bir bilgi değil hesabı yöneten arkadaş kendisi hesapladığını söylüyor, bunu belirtelim de birçok kişi resmi bilgi sanmasın.

600 sayısı bereden çıkmış?

• Tinúviel kullanıcısına yanıt

Evet Tesladan alınan bilgi olmadığı için yanılma payı çok yüksek.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...
  • eeosman E kullanıcısına yanıt

Sıradakine geçiyor. Siparişler tükenince veya arkadan sipariş üzeri araç gelirse onlar envantere geçiyor.

Euro değil doları takip edin

• Tahmini gorus yaparken nasil olurda 13.30-21.00 vs gibi bi fikie oluyor aklim almadi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Ek koruma sistemi sınırlı garantisi ne demek? Temel araç sınırlı garantisi üzerine mi, ek para verince, bu kadar mı oluyor? Anlayamadım o detayı...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.