Fabrika haftalık 5000 üretim kapasitesinde ve Tesla yetkilisinden aldığım bilgiye göre Mayıs ayında fabrikanın tüm kapasitesi Türkiye siparişleri için ayrılmış. teslimat için de gemi dolsun dolmasın ya da 2 gemi 3 gemi farketmez üretilenleri alıp getireceğiz dediler. gemi 3 haftada geliyormuş. Mayıs 4. hafta tahminen 5000 araç çıkarsalar Haziran sonuna evrak işleri falan dahil hepsi yetişir bence . |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (11. sayfa)
-
-
Harika bi habermiş..Teşekkür ederim.Tüm ürünleri Türkiye için ayrılması pek mantıklı olmasa bile güzel olur dediğiniz gibi.Şimdi bu bilgiden sonra şunu düşündüm acana ilk 2 günde kaç kişi sipariş verdi..:)))
t
-
Şu ana kadar 10 bin sipariş olmasının imkansız olduğunu düşünüyorum.Mayısta tüm üretim Türkiye'ye ayrdıldıysa iki haftada 10 bin adet yapar yarın başlasalar :)..ben 10 bin sipariş olduğuunu düşünmüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkolor -- 15 Mayıs 2024; 22:57:25 > -
Satışçılar kaç adet sipariş girildiği ile ilgili ısrarla cevap vermiyorlar ama konuşma sonrası benim hissiyatım 10000 civarı siparişleri var gibi.
ama emin değilim tabiki
-
ben 10 bin adet olma ihtimali olmadığına inanıyorum..sanki ilk iki gün için 1000 adet sonrası Allah kerim gibi durmakta.
-
Bir de mantıklı bakarsak burda konuşan ve dinleyenler var ...Konuşanın 50 katı izleyen olsa ki bunu söylememin sebebi şu, tesla alacak adam bu fiyatlardan yarısı buralara girer bakar okur. 10 bin adet imkansız.
-
Gecen yili baz alirsak ve bugun fiyatiyla piyasadaki en mantikli tercihlerden biri oldugunu dusunursek 10.000 siparis bence kabul edilebilir. Hatta az bile.
Mayıs: 200
Haziran: 800
Temmuz: 1500
Ağustos: 3000
Eylül: 4700
Ekim: 500
Kasım: 900
Aralık: 550
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'ye özel üretim yapması beni biraz korkuttu açıkçası.
Tesla'nın maliyet odaklı bir firma olduğunu düşünürsek saçma sapan kırpmalar yapma ihtimali olabilir. Tabii enseyi karartmadan beklemek lazım, belki de tam tersi Türkiye pazarında büyümek için eksiği olmayan fazlası olan ürünler gelebilir.
Bekleyip göreceğiz.
-
Türkiyeye özel üretim değil söz konusu olan aslında.Almanya olarak seçip bakabilirsiniz.
-
Bunu asla öğrenemeyiz. Tesla satış rakamlarını paylaşmıyor ama gümrükten giren araç sayısından belli olur olursa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21 Nisan saat 17:45’te sipariş verdim ve teslimat tarihi Haziran-Temmuz.
2022 hundai tucson 20600km de sattım teslamızı bekliyoruz
-
Haftaya vın atamaları başlayacaktır diye düşünüyorum.
VIN üretim bandından araç inince mi son kullanıcıya atılıyor? Eğer öyle olursa haziran sonundan önce alamayız araçları
Araç üretim bandından indiğinde eşleşme yapılır. Eğer sizin siparişinize eşleşme olursa vın atanır ve son fiyat ve devamında ödeme süreci başlar. Muhtemelen Türkiye üretim ve sipariş süreci topluca başladığında hızlı bir şekilde araçlarımız gelmeye başlar. Haziran ortası gibi teslimatlar olur diye düşünüyorum.
Bayramdan dolayı öyle yazdım :)
Geçen sene vın atamaları başladıktan sonra araç sevkiyat ve teslimat işleri çok hızlı bir şekilde gelişmişti.
7 MAYISTA SİPARİSİ GİRDİM BENDE BAYRAMDAN SONRA ODEME İSTERLER UMARIM. FİYAT ARTISI RİSKİNE GİRMEDEN ODEME BENDEN CIKSIN İSTİYORUM ASLINDA ACIKCASI BANKA MEVDUATLARIDA COK IYI BIR - IKI GUN BİLE KALSA BI WALLBOX PARASINI CIKARIR SANIRIM
-
x (formerly twitter)Tesla Owners Türkiye 🇹🇷 (@TeslaOwnersTRKY) on Xhttps://twitter.com/teslaownerstrky
burayı takip etmenizi oneririm guzel icerikler ve hızlı bilgiler edinirsiniz.
-
Buraya emek harcayarak yeni araç alacak arkadaşlara bilgi paylaşımı yapmıştık.
Artık bu foruma girmediğimden paylaşımı siliyorum. Moderatör arkadaşlar yeni araç alan arkadaşlara yardımcı olur artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 18 Eylül 2024; 11:25:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X