|
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (8. sayfa)
-
-
Benim tahminim bayramdan sonraki ilk hafta 24-25’i gibi.
Bayram oncesi olursa surpriz olur, cok da iyi olur.
Teslimat icin Ankara seçen var mi aramizda? Hanim Ankara’yi da gezeriz iyi olur diyince İstanbul yerine Ankara’yi sectik teslimat icin. Ankara-Antalya arasi sarj deneyimi nasil olacak deneyimlemis olacagiz 😅
-
Ben de Ankaradan teslim alacağım aracı hocam, burada ikamet ediyorum zaten. -
Merhabalar arkadaşlar dün akşam saatlerinde bende siparişi geçtim. Hayırlı olur ailemize inşallah. Tek temennim fiyat artmasın ve bi an önce teslim edilsin. Yeter. İnşallah ağustos sonuna sarkmazda yazın şöyle keyifli sürüşler gerçekleştiririz. Herkese hayırlı olsun. Bu fiyata çok araba araştırdım ama en iyisi bu 408'e bile 2m demeleri en son kafamı bozdu. Hem heyecanlı hemde mutluyum.
-
Hayırlı olsun Ömer bey. -
Hayırlı olsun hocam, hepimizin dilekleri benzer :) -
1,8 milyona daha iyi bir alternatif çıkartamıyorum kendime. EV ye geçiş için fırsat kolluyordum , TOGG için kendimi ikna etmişken Tesla bir anda çıkıverdi ve tüm kararımı değiştirdi. EV tecrübesine umarım alışırız :)
-
Çok teşekkür ederim. En son 2009 yılında sıfır araç almıştık, keza hala onu kullanıyoruz. Ama gerek teknoloji gerekse başka sorunlar nedeniyle agresif bi kararla yüksek dizel motordan elektrikliye geçişin hem çevre hem aile hemde devletimiz adına iyi olacağına inanıyorum. Temiz hava solunmasına yardımcı olacağız, ailecek yeni bi araç sahibi olacağız, devletimizde bizim sayemizde hem vergi hemde akaryakıt kaynaklı döviz sıkıntısı yaşamayacaktır. :)
İşin espirisi bu tabii ama biz heyecanlıyız. 2009 ÖTV indirimi ile beraber almıştık aracı o zamanlarda 45 küsür dolarlara geliyordu. Bakalım bu nereye gelecek. Aracı teslim alınca bunu da elden çıkartırız herhalde.
Her zaman burayı takip ediyor olacağım aracı alana kadar.
Saygılar
-
Yaklaşık 1xx.000 liralar var zam gelmesi için yani bencede bi şey olmaz gibi geliyor ama döviz oynasa bile tesla vergi dilimini çıkarmaz yukarı umarım. Zamanla görecez 2 ay kaldı az kaldı :)
-
Ödeme ve Fatura ile ilgili müşteri temsilcisi ile yaptığımız yazışmayı paylaşıyorum -
-
-
-
-
Paylaşımınız için sağolun Adem bey.
Bu satış temsilcilerinin işgüzarlığına hayranım. İşlerine gelen soruları cevaplayıp gelmeyenleri cevaplamıyorlar. Faturalandırmanın ne zaman olacağına dair olan sorunuza bir yanıt vermemişler… -
Kesin tarih vermekten kaçınıyorlar. Sonrasında bundan dolayı sorumlu tutulmak istemiyorlar -
Tahmin ettigimiz gibi, doviz kuru sabit kaldigi surece fiyat teklifini acilen kabul etmek gerekmiyor o zaman. Gerci o tarafta en fazla 2 gunumuz var zaten cok onemli degil.
Ancak ödeme için ben şahsen son gunu bekleyecegim, son gune kadar mevduatta parami bekletip oyle odeme yapacagim, cunku erken odemek faturanin erken kesilmesi anlamina gelmiyor.
4 gun mevduat getirisiyle kafamda dusundugum aksesuarlarin tamamini alabiliyorum. Bu benim fikrim tabi YT icermez 🤓
-
Bende bu şekilde düşünüyorum. Erken ödeme bu piyasa koşullarında bize bir avantaj sağlamayacaktır. Olağanüstü bir durum olmazsa tabi. Oda biraz şans. Gidişatta bir sorun görünmüyor en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Bolat -- 13 Mayıs 2024; 13:39:58 > -
2 gun icin fiyat teklifi acisindan risk almaya gerek yok bence, en azindan vergisiz fiyati sabitleyip, son gun de odeme seklinde yol belirledim kendime.
Ufak bir hatirlatma yapayim, odemeyi son gune birakirsaniz, Eft limitine takilabilirsiniz. Ben Fiba ile calisiyorum, su an gunluk limit 1milyon TL online bankacilikta. Artiyor mu emin degilim.
Son gune birakmayi dusunenler mutlaka limitini kontrol edip artirmali ya da bir kismini bir gun onceden odemeyi unutmamalilar.
-
Amerika dakiler öyle ve menzil artışına imkan veren kapalı batarya kapasitesi vardı.
Arkadaşı aramışlar, e posta adresinizi her gün kontrol edin, sistem size posta atacak, 2 gün içinde buna olumlu dönüş yapmazsanız sizi sırada sona atacak ikincisine de olumlu dönüş yapmazsanız siparişinizi iptal edecek demiş. buna bizim yapabileceğimiz hiçbir müdahale yok tamamen sistemsel demiş. Mayıs 20 sinden sonra fiyata tekliflerinin geleceği ve teklif kabul edildikten yaklaşık 15 gün sonra da aradın gelmesini beklediklerini söylemişler. dolar kuru artsa da bunu Tesla’nın sineye çekeceğini fiyat artışı yapmayacağını, ellerinden geldiği kadar aracı %10 da tutacaklarını söylemiş. İlk alan grupta fiyat artışı olmaz hatta yaz boyunca olmayacak gibi geliyor bana.
Eylül ayına kadar dolarda bir kıpırdanma olmaz diyenler çoğunlukta, muhalif ekonomistler bile Eylül Ekim diyor. Umarım öyle olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X