|
Bildirim
Ne saçma bi haber içeriği ya bu? Adam otomobil tarafından uydu tarafına geçmiş işte. Başarılı olsa gerek ki böyle bir atılım yapmış şirket. Bundan bize ne
|
olmaz, clickbait baslik olacakki tiklansin editor is yapmis gozuksun.
|
bu yorumu yazarken ne içiyodun sen ya ne saçma bi saldırı bu yok fiyatı artar yok arızalanır sana ne milletin aldığından Yönetim 15 altı üyelikleri kabul etmeyin artık ..
|
O kadar gereksiz uzun ki Bing AI'dan özetini cikartip okudum. 4 cümlede anlatti
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiat -- 23 Ekim 2023; 10:44:08 > |
|
|
|
|
Metin hocam anlaşamadığımız nokta şu ki adam ekonomist. Adam birçok yerin başında bulunmuş zaten. Bunun bize faydasını anlayamadık okuyucular olarak. Fiyatlar mı ucuzlayacak? Yoksa tesla türkiye den mi gidecek. içeriğin amacını anlayamadım. Kendini yırtsada parçalasada şirket ülkeyi takmadıktan sonra bir etkisi yok. Sony PlayStation Türkiye gibi.... Bu şirketlerde o pozisyonda olan kişi heykeldir. Maaşını alır ülkedeki operasyonları takip eder. Abimiz kendini olaya fazla kaptırmış olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 23 Ekim 2023; 11:42:44 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ceo bir tane olur. tesla’nın ceo’su elon musk şu an. bu türkiye genel müdürü, ceo değil. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|