Şimdi Ara

TEST OPERASYON UZMANI Meslek Bilgisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuyu nereye acsam diye bir turlu bulamadim ama en iyisi burasi olur diye dusundum...

Bilgisayar mühendisliğinden yeni mezun birisi olarak kariyer sitelerinde veya çevremiz vaasıtasıyla bakıyorum. KariyerNet uzerindeki CV'mi bir firma incelemis ve beni aradılar(ben basvurmadim)

ilan

Firma

Ben bir kaç tanıdığa sordum, soruyorum filan, persembe gunu mulakata gitcem, ama genede net olarak bu meslek ne yapar ne amacla pek anlayamadim, bu konuda ve firma hakkında genel bilgisi olan varmı acaba ?

• Öncelikle elektronik haberleşme mühendisiyim, bilgisayar değil. PC programı geliştirme uğraştığım bir konu değil, bu tip bir sektörde çalışan bir bilgisayar mühendisi/programcının yorumu benimkinden daha doğru olur.

İlandan ve verdiğiniz linklerden anladığım bu firma kurumsal pazara yönelik programlar geliştiriyor. Aradıkları da bu yazılımların testi üzerine çalışacak kişiler. Ayrı bir meslek olmaktan çok yazılım mühendisliğinin bir alt dalı gibi düşünmeli sanırım. Test işini üç kısım düşünebilirsiniz, test yöntemini tariflemek, testi yapmak, çıkan sonuçlara göre hataları düzeltmek. Operasyonel destek kısmı biraz huylandırdı, elindeki yönteme göre test etmek için mühendis kullanmaya gerek yok. Biraz sıkıcı da gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i386 -- 1 Ekim 2012; 21:04:11 >
  • teşekkürler ilginiz icin,

benimde icime sinmedi, biraz huylandim, gece filan ayda bir kac kez is oluyormus, ilginc geldi bana, vazgectim gitmekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uzman cavusluk nasıl bir meslek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.