Şimdi Ara

TEST PİLOTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar nasıl araba test pilotu olunuyor bilen varmı çok merak ediyorumda tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade__tr -- 24 Eylül 2007; 20:25:54 >

• Bende merak ediyorum doğrusu doğuştan yetenek alzım galiba..
  • o test pilotları o işten para alıo ya ona yanıorm
    bide şu dergilerin araç incelemelerini yapanlar....harika bir iş yaw...
  • evet süper iş ya keşke ben de test pilotu olsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

o test pilotları o işten para alıo ya ona yanıorm
    bide şu dergilerin araç incelemelerini yapanlar....harika bir iş yaw...

aynen hocam. öyle bir meseleğimin olmasını acayip isterim.
  • hem araba kulanıyorsum hem de uste para alıyorsun
    ne güzel iş :)
  • kpss den 85 alman lazım daha sora mülakata giriyosun hehe yani ülkemizde bunun bi yapılış sekli yok motor sporunda yer almadımız için ama formula da olsun wrc de yada le mans da test pilotları genelde eski pro. sürücülerdir bizim memlekette motor sporu yeteneğe bakmaz paran varsa katılırsın yarısa yoksa izlersin mesela tahinci oğlu gibi f2 de sürekli 15 20. olursun ama o aracı sen kullanmassın o kullanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmustafa06

hem araba kulanıyorsum hem de uste para alıyorsun
    ne güzel iş :)

Bunun gibi bir çok iş var. Taksi şoförlüğü, otobüs şoförlüğü, özel şoförlük, vs..

Bence her iş zordur. Dışarıdan güzel görünüyor ama içinde işler arklı bir boyut alabilir.

Ortaokula, liseye giden çocukların oyun dergilerine bakıp "çok güzel iş, hem oyun oyna hem de para kazan" demesi gibi. Bence bu kadar kolay olmaz.
  • Zaten Yapacak iş Kolay Olsa Ona İş Denmezdi....
    Ben ilk girdiğim işime iş Demedim Ama Çok Süründüm.
    Hiçbirşey Dışarıdan Göründüğü Kadar Kolay Olmuyo...
    Yani Her İşin Zorluğu Vardır... :(
  • zaten kolay iş diyen olmadı ki: sadece hem gerçekten zevk alıp hem de üstüne para almaktan bahsediyoruz. bugün kaş kişi çalıştığı işin hayalindeki meslek olduğunu söyler? işin zevki başka zorluğu başka ve biz zevk''ten bahsediyoruz. araba tutkusu olan birisi için de test pilotluğu her ne kadar zor olsa da vazgeçilmez bir meslektir.
  • Test pilotluğu derken tam olarak kastınız nedir?FAbrikaların test şöförleri var bunun için bir otomotiv fabrikasına girip orda sağlam bir tanıdık bulup işi halletmek mümkün ama sanırım senin bahsettiğin konu farklı.
  • Fabrikalar olsun diğer alanlar olsun test pilotları genelde otomobil sporları ile uğraşmış kişiler oluyor...Testten sonraki geri dönüşleri çok profosyonel oluyor...Senin benim hissetmediğimz şeyleri hissedip aracın ufak ayarlarla daha iyi olabilmesini sağlıyorlar...

Onun bunun tanıdığı ile olmuyor bu işler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Fabrikalar olsun diğer alanlar olsun test pilotları genelde otomobil sporları ile uğraşmış kişiler oluyor...Testten sonraki geri dönüşleri çok profosyonel oluyor...Senin benim hissetmediğimz şeyleri hissedip aracın ufak ayarlarla daha iyi olabilmesini sağlıyorlar...

Onun bunun tanıdığı ile olmuyor bu işler...

Yanılıyorsun.Bu ülkede tanıdığın varsa astronot bile olabilirsin
    +
    Bu insanlarda dediğin gibi abartı bir hissetme olayı yok tabi spor otomobil üreticileri nasıl onu bilemem ama piyasada gördüğün çoğu binek araçların test şöförleri senin benim gibi insanlar hissetme olaylarını artık bilgisayarlar ve cihazlar yapmakta tabiki hiç bilgileri yok da demiyorum.Biraz şans ve kabiliyet işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAhin -- 25 Eylül 2007; 22:52:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

zaten kolay iş diyen olmadı ki: sadece hem gerçekten zevk alıp hem de üstüne para almaktan bahsediyoruz. bugün kaş kişi çalıştığı işin hayalindeki meslek olduğunu söyler? işin zevki başka zorluğu başka ve biz zevk''ten bahsediyoruz. araba tutkusu olan birisi için de test pilotluğu her ne kadar zor olsa da vazgeçilmez bir meslektir.

• tabiyki her işin bi zorluğu vardır zaten kolay yada zor olduğunu söylemedim ben bi araba tutkunu olarak ne kadar zorluğuda olsa seve seve yaparım ayriyetten nasıl olunduğunu merak ettim bilgiler için tesekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.