Bildirim
TEST SONUCU HK. BİLGİ.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya ramlerin çok kötü ya da işlemcinde bi sıkıntı var bende fx 6300 var oc siz cinebench puanı 450 aynısını kullanıyorum -
-
su anki ram cas sürelerin biraz tuhaf acıkcası yani cl9 gibi ancak 9 10 9 28 değil 9 11 9 28 anakarttan bunu ayarlamanı tavsiye ederim. Anakartın kaldırır mı bilmiyorum ama sendeki ramlar 2400 mhz ye kadar çıkıyor sen su anda 2000 mhz de kullanıyorsun AM3+ anakartında var fx serisinde bi islemcin olduguna göre. Bi ayarlara girip voltaj ayarlamadan 1600mhz ye cekip 9-10-9-28 yapar mısın cas sürelerini. Hatta voltaj verip cl8 bile yapabilirsin bu arada Command Rate 2 dedir diye tahmin ediyorum. CL9 u denedikten sonra calısırsa CR 1 de yapmanı tavsiye ederim. bi dene calısıcak mı bakalım. Ramlerin güzel çünkü. -
Bence işlemci tam yükte binemiyor, bir yandan da görev yöneticisini açıp işlemciye ne kadar yüklenildiğine bakabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X