Şimdi Ara

Tester ile normal parfüm arasında ne fark var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar; soru gayet açık ne fark vardır? Tester neden satılmıyor? Esans farkımı? Bilen arkadaşlar cevaplasın lütfen. Teşekkürler...

• Tester: Ürünün tanıtımı için kullanılan parfümdür. Bir çok markanın testerinda bir fark yoktur.
    Tester satılmaz. Tanıtım amacı ile ya hediye edilir yada yerinde kullandırılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Tester: Ürünün tanıtımı için kullanılan parfümdür. Bir çok markanın testerinda bir fark yoktur.

Ek olarak aynı tüpten dolum yapıldığı için kokusu farklı veya uçucu gibi konuşmalarda gerçek dışıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Tester: Ürünün tanıtımı için kullanılan parfümdür. Bir çok markanın testerinda bir fark yoktur.

Ek olarak aynı tüpten dolum yapıldığı için kokusu farklı veya uçucu gibi konuşmalarda gerçek dışıdır.

Degildir. Daha once arastirdim bu konuyu. Bikac parfumun kaliciliginda bariz farklar vardi.
    Fakat bayaa oldu, hatirlamiyorum simdi
  • testerlarda biraz daha kalıcılık fazladır..neden olduğunun teknik açıklamasını bende bilmiyorum
  • Tester için ayrı tüp doldurmak, Kimyagerlerin daha uçucu ucuz olması için tekrar bir parfüm yapmaları çok saçma. Özellikle kaliteli firmaların. Bende bunda şüphelerim vardı fakat parfüm mağazası olan bir arkadaşım, bana bunu ikna etti. Bir çok aynı markanın ve modelinin aynı ölçekli (100ml) Tester ve Orjinalini bana verdi, ve hiç bir fark olmadığını kendi deneyimlerimle ispatladı. Aynı tüpten doldurulduğunu o da bana defalarca anlatmıştı.
    Sadece araştırıp olmaz, deneyip test edip gerçek ve doğru bilgi verilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 13 Kasım 2009; 18:14:13 >
  • Teşekkür ederim cevaplayan arkadaşlara. Tester daha mı kalıcıdır yani orjinalinden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.