Şimdi Ara

Testislerde Şişme Lütfen Bakın !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
49.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunda 5-6 gün önce ateş başladı hap map geçiştirmeye çalıştım ama olmadı. Hastaneye de gitmedim.Dün ise kasıklarımda hafif ağrı oldu.Sabah kalktığım da ise sol testisimin şiştiğini fark ettim.Okula gittim geldim. Hastaneye acile gittim. Doktor ateşe falan baktı idrar yolu enfeksiyonu dedi. Şişliği sorduğumda ise enfeksiyon kapmıştır dedi.Bir ihtimal dönmüş olabilir dedi.Yaş 19 bu arada. Aynı bunun gibi testisinde şişme olan oldumu konu hakkında bilgilendirirlerse sevinirim.

• ben de çocukken olmuştu kasık fıtığıydı ameliyat oldum
  • Benim de sağ testisin üstünde bi tane cisim vardı benim üç tane başağım olduğunu söyler hava atardım bi doktora gittim adam sağ testis kisti dedi o gün bu gündür daha bu konuda konuşmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 22 Ekim 2012; 22:12:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde geçen sene oldu birgün sabah 6 gibi kalktım ağrıdan bacağımı bile oynatamıyordum bi baktım testis şişmiş sonra tekrar uyudum 10 gibi kalktım hiçbir şey kalmamıştı

• kardes pantolonu çok sıkıyomusun? benim pantolon bi ara sıkıyodu baya testisler birden level atlamıştı o yuzden
  • la korkma ciddi bişey değildir o geçer...

• edit: ağrı sadece bi kere mi oldu yoksa her an olabiliyo mu? eğer tek seferlik değil de sonradan da oluyorsa 1-2 haftaya geçiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 22 Ekim 2012; 22:21:43 >
  • 2,5 yıllık ürologum mikrop kapmıştan öte parazit olduğunu düşünüyorum. Kesede ve penis içerisindeki döl ile beslenen bir parazit. Evinizde hayvan varsa ondan bulaşmış olabilir, veya iyi yıkanmamış bir meyve/sebzeden. İdrar yollarınızı kontrol etmenizi zorlaştırabilir dikkatli olun. Tıptaki adını tam olarak söylemek istemiyorum araştırırsanız korkabilirsiniz şimdilik paniğe gerek yok. Yapmanız gereken tek şey elinizle yoklamanız eğer içi sıvı ile dolu gibi geliyorsa size sanki dolu bir su balonu hissi var ise bilin ki rahatsızsınız en yakın üroloğa başvurun. (Çalıştığım hastanenin telefonunu verebilirim randevu isterseniz)

Sık görülen bir vaka değildir herkes yardımcı olamaz, bol şifa diliyorum. Saygılarımla,

Dr. Nihat TÜRKER
  • ciddi bir sey olabilir git bi doktora gorun sagligin ayibi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

2,5 yıllık ürologum mikrop kapmıştan öte parazit olduğunu düşünüyorum. Kesede ve penis içerisindeki döl ile beslenen bir parazit. Evinizde hayvan varsa ondan bulaşmış olabilir, veya iyi yıkanmamış bir meyve/sebzeden. İdrar yollarınızı kontrol etmenizi zorlaştırabilir dikkatli olun. Tıptaki adını tam olarak söylemek istemiyorum araştırırsanız korkabilirsiniz şimdilik paniğe gerek yok. Yapmanız gereken tek şey elinizle yoklamanız eğer içi sıvı ile dolu gibi geliyorsa size sanki dolu bir su balonu hissi var ise bilin ki rahatsızsınız en yakın üroloğa başvurun. (Çalıştığım hastanenin telefonunu verebilirim randevu isterseniz)

Sık görülen bir vaka değildir herkes yardımcı olamaz, bol şifa diliyorum. Saygılarımla,

Dr. Nihat TÜRKER

http://forum.donanimhaber.com/m_66083857/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66083857

• quote:

Orijinalden alıntı: natrium

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

2,5 yıllık ürologum mikrop kapmıştan öte parazit olduğunu düşünüyorum. Kesede ve penis içerisindeki döl ile beslenen bir parazit. Evinizde hayvan varsa ondan bulaşmış olabilir, veya iyi yıkanmamış bir meyve/sebzeden. İdrar yollarınızı kontrol etmenizi zorlaştırabilir dikkatli olun. Tıptaki adını tam olarak söylemek istemiyorum araştırırsanız korkabilirsiniz şimdilik paniğe gerek yok. Yapmanız gereken tek şey elinizle yoklamanız eğer içi sıvı ile dolu gibi geliyorsa size sanki dolu bir su balonu hissi var ise bilin ki rahatsızsınız en yakın üroloğa başvurun. (Çalıştığım hastanenin telefonunu verebilirim randevu isterseniz)

Dr. Nihat TÜRKER

http://forum.donanimhaber.com/m_66083857/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66083857

• quote:

Orijinalden alıntı: crcrcr54

Arkadaşlar bunda 5-6 gün önce ateş başladı hap map geçiştirmeye çalıştım ama olmadı. Hastaneye de gitmedim.Dün ise kasıklarımda hafif ağrı oldu.Sabah kalktığım da ise sol testisimin şiştiğini fark ettim.Okula gittim geldim. Hastaneye acile gittim. Doktor ateşe falan baktı idrar yolu enfeksiyonu dedi. Şişliği sorduğumda ise enfeksiyon kapmıştır dedi.Bir ihtimal dönmüş olabilir dedi.Yaş 19 bu arada. Aynı bunun gibi testisinde şişme olan oldumu konu hakkında bilgilendirirlerse sevinirim.

Varikosel.

Araştır biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Arkadaşlar bunda 5-6 gün önce ateş başladı hap map geçiştirmeye çalıştım ama olmadı. Hastaneye de gitmedim.Dün ise kasıklarımda hafif ağrı oldu.Sabah kalktığım da ise sol testisimin şiştiğini fark ettim.Okula gittim geldim. Hastaneye acile gittim. Doktor ateşe falan baktı idrar yolu enfeksiyonu dedi. Şişliği sorduğumda ise enfeksiyon kapmıştır dedi.Bir ihtimal dönmüş olabilir dedi.Yaş 19 bu arada. Aynı bunun gibi testisinde şişme olan oldumu konu hakkında bilgilendirirlerse sevinirim.

Varikosel.

Araştır biraz.

hocam onu da araştırdım ama onun olması için damarların belirgin bir şekilde görülmesi gerekiyormuş ama bende öyle bir durum yok sadece şişlik var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

Varikosel.

Araştır biraz.

hocam onu da araştırdım ama onun olması için damarların belirgin bir şekilde görülmesi gerekiyormuş ama bende öyle bir durum yok sadece şişlik var.

Benim aklıma o geldi, değilsede bilemiycem

• quote:

kucuklugmde ilk cektigim zaman sismisti bidaha hic sismedi :))))

• up.
  • quote:

up.

2 3 ay öncesiydi , testisim şimişti ve çok fena sancı yapıyordu o günü acile gittik , damarlar düğüm mü ne oluyormuş doktor dedi amileyata alacaz dedi sonra tekrar geldi eliyle damaraları çözdü , 2 3 gün sonrada ameliyat oldum... (Testis torsiyon mu ne öyle bişeymiş , tam olarak neden olduğunu söylemedi) , Şuan sağlıklıyım :) , doktora gitmeni öneririm

Şunu incele istersen ;http://www.saglikbilimi.com/testis-torsiyonu-testisin-burulmasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-202712E26 -- 25 Mart 2013; 14:06:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BrawL

quote:

up.

2 3 ay öncesiydi , testisim şimişti ve çok fena sancı yapıyordu o günü acile gittik , damarlar düğüm mü ne oluyormuş doktor dedi amileyata alacaz dedi sonra tekrar geldi eliyle damaraları çözdü , 2 3 gün sonrada ameliyat oldum... (Testis torsiyon mu ne öyle bişeymiş , tam olarak neden olduğunu söylemedi) , Şuan sağlıklıyım :) , doktora gitmeni öneririm

Şunu incele istersen ;http://www.saglikbilimi.com/testis-torsiyonu-testisin-burulmasi/

Ohoo hocam geçeli cok oldu :) enfeksiyonmus yinede saol bilgi icin.

• s.a abi bu arı bendede oldu hiç birşey yokken bir anda şişti 2 saatır ağrı war ama azaldı sence ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.