Son videosunda çocuklara tost dağıtırken nereli olduğunu sorup türksen yiyebilirsin diyen testo taylan tepkilerden sonra geri adım atmadı. x (formerly twitter) OnlyDrama (@onlydramaX) on X https://x.com/onlydramax/status/1828430376529781140?s=46&t=8jRxE4lbhhvNKPvlnyD8Ng< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Testo Taylan: 'Yılanı küçükken ez. Teröristler de çocuktu.”
-
-
doğru diyo doğudaki ırkın yarısı teröristlere destek veriyor. o teröristler mantardan bitmiyor o insanların içinden çıkıyor. yöre halkı desteklemese bu olay 80 yıl sürermiydi. kürt kelimesini bile yazamıyoruz öyle bir baskı altındayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 27 Ağustos 2024; 19:16:29 > -
Bir yandan haklı. Allah korusun küçükken önlem alınmazsa, büyüyünce bu Taylan denen tip gibi bir şey olabilir çocuklarımız.
-
İsrail’deki çocuklara sivillere ölsünler iyi olmuş diye sevinenler burda edebiyat yapar şimdi.. testo doğru söylemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Testo Taylan'da Suriyeli bir çocuk olarak dünyaya gelebilirdi. AKP'nin suçunu niye masum çocukların üstüne atalım. Suçlu belli hedefi şaşırtmaya gerek yok. Lafa gelince herkes Suriyeli istemiyorum diyor, Zafer Partisinin oyuna bakıyorsun %1,73 oy almış. Laf var icraat yok. Suriyeli istemiyorsan Zafer Partisine oy verecektin. Lafla peynir gemisi yürümüyor.
-
SJWtube JewTube kanalini kapatmasin yalniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saf kötülük budur. Hiç bir şeyden habersiz masum bir çocuğa tavır almak ayrıca incelenmesi gereken bir zeka geriliğine de işaret eder..
-
testo taylan muhahahahaah. bayılıyorum z kuşağı şeylerine.
-
ısrail de aynı kafada çocukların öldüğüne üzüldüklerini hiç sanmıyorum onlara göre çocuk değil büyümemiş terörist
-
Sevmeme özgürlüğü olmalı ama onyargi çok fena ve çok yaygın ülkede, adam senin dış görünüşüne göre benzeyip benzemedigini belirtip sana ayak üstü değişik duygular hissettirebiliyor ki birine nerelisin demenin de ne kadar gerekli olduğu ayaküstü bir anlık ortamda soru işareti, genellemenin büyüklüğü ve gecersizligine hiç girmiyorum, çok geniş bir konu ama bu pestoyu kendisi bile burada konu açacak kadar konumlandirmiyordur o yüzden kişisel değil genel konuşmak lazım bu konu üzerinden ve kesinlikle zeka geriliği de bilumum gerilikte bolca var gibi gözüküyor dünyada, milyarlık nüfusta gayet normal gerçi her tip bulunması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nerden bakarsan bak çocuğa bu muamele yapılmaz. Türk töresinde böyle bir şey de yok ? Çocuktan lokma sakınılır mı? Çocuklar ne yaparsa yapsın Allah bile günah saymıyor, ceza vermiyor. Bu tipler aramızda fazla ise insanlık için endişelenmeliyiz.
-
Her zaman insan kazanmakta fayda var ama bazı çocukların toparlamayacağı ilerde ne olacağı çok belli oluyor.
Doğru demiş.
-
Güzel diyorsun da daha dün annesinin yanında bir çocuk göstere göstere Pet şişeyi yere fırlattı ne o ne annesi iplemedi ve çocuk derken de 12 yaş falan değil baya küçük çocuk, artık çocuk değil lanet yetiştiriliyor herkesi aynı kefeye almamak lazım arkada dönen şeyler çok farklı gözüküyor o nedenle muameleyi sen yapmasan bizzat ailesi o olmadı dışarıdan yapacaklar haliyle bu tipler aramizda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
doğru diyo doğudaki ırkın yarısı teröristlere destek veriyor. o teröristler mantardan bitmiyor o insanların içinden çıkıyor. yöre halkı desteklemese bu olay 80 yıl sürermiydi. kürt kelimesini bile yazamıyoruz öyle bir baskı altındayız |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X