Şimdi Ara

Teyp Hoparlörünü bilgisayara nasıl bağlanır ( Teypin resmi var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
26.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde kullanmadıgım eski bir teyp var onun sağ ve sol hoparlörünü yanından çıkarttım ve onu bilgisayarda kullanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılar..

Buyrun Resimler :

• Teybin arkasındaki giriş çıkışların olduğu bölümün yakın çekim fotosunu çekip koyabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Teybin arkasındaki giriş çıkışların olduğu bölümün yakın çekim fotosunu çekip koyabilir misiniz?

buyur hocam

• Arkadaş fotoğrafı tost makinası ile mi çekiyorsun anlamadım ki.

Eğer soldaki 2 tane yuvarlak girişin altındaki yazılar L ve R aux ise pc'nin arkasındaki yeşil çıkıştan buraya bağlantı yapacaksınız.

• quote:

Arkadaş fotoğrafı tost makinası ile mi çekiyorsun anlamadım ki.

Eğer soldaki 2 tane yuvarlak girişin altındaki yazılar L ve R aux ise pc'nin arkasındaki yeşil çıkıştan buraya bağlantı yapacaksınız.

üstad telefon 2.0 mp ondan biraz kusura bakma teypin altındakiler L ve R dogru bildin ama ben teypin yanındaki hoparlörleri kullanmak istiyorum teyp artık bitmiş onlardan faydalanmam lazım..
  • Telefonu küçümsemek için söylemedim, yanlış anlamayınız. Ama doğru ışık ve güzel ayarla 2mp ile de güzel foto çekilebişiyor.

Konuya dönersek, teybin ortasını çıkarırsanız hoparlörleri nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunuz? Hoparlörleri çalıltıran amfi teybin orta kısmıdır. Pc'den gelen sesi amfinin yükseltip hoparlörlere gönderir. Bunun için de Pc'den gelen ses sinyalini o siyah yuvarlak aux R L yazılı girişlerden amfiye aktarmanız gerek

• quote:

Telefonu küçümsemek için söylemedim, yanlış anlamayınız. Ama doğru ışık ve güzel ayarla 2mp ile de güzel foto çekilebişiyor.

Konuya dönersek, teybin ortasını çıkarırsanız hoparlörleri nasıl çalıştırmayı düşünüyorsunuz? Hoparlörleri çalıltıran amfi teybin orta kısmıdır. Pc'den gelen sesi amfinin yükseltip hoparlörlere gönderir. Bunun için de Pc'den gelen ses sinyalini o siyah yuvarlak aux R L yazılı girişlerden amfiye aktarmanız gerek

üstadım benim teyple işim yok teyp'in hoparlörleri varya kırmızı uçlar onları stereo çıkışa çevirip bilgisayara takmak ve bilgisayardan ses almak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu ben de diyorum ki ayrıca bir amfi almazsanız yada teybin kendi amfisini kullanmazsanız ses alamazsınız.

Yani hoparlörlere gücü verecek bir amfi lazım, o da teybin kendisidir. Umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Yahu ben de diyorum ki ayrıca bir amfi almazsanız yada teybin kendi amfisini kullanmazsanız ses alamazsınız.

Yani hoparlörlere gücü verecek bir amfi lazım, o da teybin kendisidir. Umarım anlatabilmişimdir.

anladım üstadım saol amfi fiyatları kaçtan başlar bi önerin varmı
  • 12v ile calisan ucuz 2*10w lik motosiklet anfileri yada aux girisli ototeybi isinizi gorebilir.. 12v 1a modem adaptoruyle yada cikma 2,el pc powersuply lerin molex kablosundan guc alabilirsiniz.. Yada isterseniz malzemeciye sorarim hazir amfi varmi nekadar falan 10*15*15 boyutlarinda yada kendim size yapabilirim,, hine o boyutlarda. Yada teybin ortasini bana ptt kargo ile gonderin,, ben onun sagdece anfisini daha kucuk kutuya modifiye etmeye calisirim. Dış modifiye kutusu haric malzeme sizden olmus olur---- aramizdaki karakedi ise ptt kargo dur en iyisi arkadaslarinda dedigi gibi teybin arkasindaki kucuk girisleri ogrenip kullanmaniz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 24 Ağustos 2014; 11:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

12v ile calisan ucuz 2*10w lik motosiklet anfileri yada aux girisli ototeybi isinizi gorebilir.. 12v 1a modem adaptoruyle yada cikma 2,el pc powersuply lerin molex kablosundan guc alabilirsiniz.. Yada isterseniz malzemeciye sorarim hazir amfi varmi nekadar falan 10*15*15 boyutlarinda yada kendim size yapabilirim,, hine o boyutlarda. Yada teybin ortasini bana ptt kargo ile gonderin,, ben onun sagdece anfisini daha kucuk kutuya modifiye etmeye calisirim. Dış modifiye kutusu haric malzeme sizden olmus olur---- aramizdaki karakedi ise ptt kargo dur en iyisi arkadaslarinda dedigi gibi teybin arkasindaki kucuk girisleri ogrenip kullanmaniz olur

çok saol kardeşim sen bu mesajı atmadan 1 gün önce ben gittim 5 tl'ye bi tane hoparlör aldım 2.el Beko marka Sadece usb girişi var stereo falan yok arkasında usb yi takıyorum ses veriyor ama işte kötü yanı hoparlörde power tuşu falan yok :S

• beyler konuyu hortlatiyorum galiba ama bendede teyp var ama nasi baglicam beceremedim
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: 42yabara42

beyler konuyu hortlatiyorum galiba ama bendede teyp var ama nasi baglicam beceremedim

teypte başka giriş çıkış yok mu, bu görünenlerle olmaz

• Baska yok usta ya sadece bunlar var baska turlu baglayamammi bunun haporlerlerini

• quote:

Baska yok usta ya sadece bunlar var baska turlu baglayamammi bunun haporlerlerini
    içini açarsın, amfinin pre girişinden falan lehimle kablo bağlarsın, bir tarafı 3,5mm jaklı olan bi kablo, o şekilde olabilir, bunları elektronikten anladığını varsayarak yazdım, yok ben anlamam dersen, bi tv tamircisine falan götür göster, bişeyler yapabilir belki
  • Usta o kadar anlamiyorum elektirikten ama bide on tarafta su iki giris var

• quote:

Usta o kadar anlamiyorum elektirikten ama bide on tarafta su iki giris var

mic girişinden tak gitsin o zaman, mono çalar büyük ihtimalle ama çalar illa

• Nasil bi kablo lazim takabilmem icin

• quote:

Nasil bi kablo lazim takabilmem icin
    kaç milimetrelik giriş o, fotoğraftan tam kestiremedim, telefon kulaklıklarını bi dene oluyomu, eğer uyarsa iki tarafı da 3,5 mm jak olan bi kablo bulacaksın tamam
  • 3.5 mm degil ama bu buyuk

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.