Şimdi Ara

Tez yazmak için laptop öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar tez yazmak ve arada oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Oyundan kastım PUBG, COD, BF serisi gibi yüksek performanslı olanlar değil yani ahım şahım bir ekran kartına ihtiyacım yok. Benim için işlemcisi hızlı olsun PC'de hızlı hareket edebileyim bu önemli. Yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    edit: bütçe 3.000-3.500tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVE_Patron -- 5 Mayıs 2020; 1:17:19 >

• NEVE_Patron N kullanıcısına yanıt
    Şu an seninle tam aynı durumdayım hocam. Aklında bir cihaz var mıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.teknosa.com
    Acer Swift 3 SF314-41G AMD RYZEN5-3500 4 GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD W10 Mavi Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/acer-swift-3-sf31441g-amd-ryzen53500-4-gb-ram-256-gb-ssd-14-fhd-w10-mavi-notebook-p-125035520

bu cihaz alabileceğiniz en uygun fiyatlı cihaz arkadaşlar. hem hafif, hem yüksek pil performansına sahip hem de saydığınız oyunları oynatır. Ancak ram takviyesi yapmanız şart.

Daha sağlam, uzun ömürlü bir cihaz düşünürseniz yine thinkpad e495t ya da s145 serisini tavsiye ederim ancak fiyat olarak biraz daha pahalılar

• Bu model tam senlik hocam. Benzer ürünler 4000den başlıyor. Kendime de aldım zaten. 3250 lira için daha iyisi yok şimdilik. Ryzen 5ten yana sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

• kobra16 kullanıcısına yanıt
    1000 TL artmış 2-3 günde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Stok bitti hocam. Satıcı hepsiburadaydı. Ben dahil çevremde 8-10 arkadaş aldık. Daha gelmedi bakalım kargoda. Yarın elimde olur inşallah memnun kalırım.
  • kobra16 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kampanya fiyatı mıydı acaba? Normal fiyatıysa tekrar gelme ihtimali var diyerek takip edeceğim bir süre. İki kişiye laptop alınacak, ikisine de tavsiye edeceğim özelliklerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tez için yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    SAğolun hocam. Aynen kampanya yapmış sanırım hepsiburada. 2-3 gün de satıldı yani öyle hemen bitmedi. Belki girer tekrar stoklara takip etmek lazım. Sıcak fırsatlara konusu da açılmıştı hatta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.