Bildirim
TG Deneme sıralamalarını kaçla çarpmalıyız ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
x10 olabilir
fazla iyimser olduğum doğrudur
-
Sizce 1 milyona göre mi hesaplayalım yani hocam ?
Katılım sayıları farklı olduğundan dolayı sorum biraz yanlış olmuş -
bu soru benim de aklımı kurcalıyor ama net bir şey demek mümkün değil.Çünkü zaten bu sınavlara kalbürüstü kişiler giriyor
-
Netlere bak
Puango bak
Geç -
Evet ayt ye girecek toplam kişi sayısına göre hesaplamak pek mantıklı değil. Öylesine giren çok kişi var -
Yıllar arasında dağlar kadar fark var neyi baz alacağız ki ? Sıralama daha mantıklı değil mi ? -
Bence 1milyona oranlamak mantıklı. Zaten attığın sıralamalar ayt sıralaması ve aytye tyt kadar kişi girmiyor. 1milyon iyimser olmaz bence -
hiç mantıklı değil -
Mantıklı olan ne sizce -
Tg denemelere göre genel sıralama hesabı yapmamak -
Welcome to YKS
2020 alıp kafanı duvara vurabilirsin.
2021 alıp morali yüksek tutabilirsin.
2019 alıp ortası olsun bizim olsun diyebilirsin.
Seçim senin.
-
lisende falan senin sıralamalarında olanlar geçmiş yıllarda ne yapıyomuş diye bakmak en iyisi
-
tg sınavları gerçek sıralamayı göstermez
-
TG sıralamaları zaten gerçek sıralamayı göstermez. Buradaki amaç ola ki bu sınav gerçek sınav olmuş olsaydı benim sıralamam kaç olacaktı, sorusunu yanıtlamak. -
Aynen öyle. Hatasız bir sonuç aramıyorum zaten her şey sınav anında belli oluyor. Nasıl deneme yapıp netlerimize bakıp ortalama fikir sahibi oluyorsak aynısını yapmak istedim. Yks nin bi zorluk standardı olmadığı için netlere bakmak yerine bu daha doğru olur gibi geldi. -
Ortası iyidir -
Teşekürler -
Up -
Up
Benzer içerikler
- sayısal 300 bin sıralama kaç net
- l"hospital yasak mı
- sulinex 75 kullanıcı yorumları
- 70 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- 3d mi orijinal mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X