Şimdi Ara

The Amazing Spider Man 1-2 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar The Amazing Spider Man 1 ve 2 içi Türkçe yama var mı acaba elinde olan biri atabilir mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Amazing Spider-Man Türkçe Yama Hakkında Bilgiler

The Amazing Spider-Man oyunlarını Türkçe dilinde oynamak isteyenler için Türkçe yama dosyaları mevcuttur. Bu yama dosyaları, oyunun orijinal metnini Türkçe'ye çevirerek Türkçe olarak oynamanıza olanak tanır.

The Amazing Spider-Man 1 Türkçe Yama

The Amazing Spider-Man 1 için Türkçe yama mevcuttur. Bu yamayı indirerek oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz. Yamayı indirmek için "the amazing spider-man 1 türkçe yama indir" veya "the amazing spider man 1 türkçe yama indir oyun çeviri" gibi aramalar yapabilirsiniz.

The Amazing Spider-Man 2 Türkçe Yama

The Amazing Spider-Man 2 için de Türkçe yama bulunmaktadır. Bu yamayı indirerek oyunu Türkçe dilinde oynayabilirsiniz. Yamayı indirmek için "the amazing spider-man 2 türkçe yama indir" şeklinde arama yapabilirsiniz.

Yama dosyalarını indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu dizine kopyalamanız ve oyunu yeniden başlatmanız yeterlidir. Yama, oyunun metnini Türkçe'ye çevirecektir.

The Amazing Spider-Man oyunlarını Türkçe oynayarak oyunun hikayesini ve diyaloglarını daha iyi anlayabilir, oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kanka sene 2020 bulabildin mi yamayı
  • lucifers24 L kullanıcısına yanıt
    Maalesef oyunun yaması yok.İlk oyunu aşırı derecede beğenip 3 kere felan oynamıştım küçükken.Şimdi tr yaması çıksa yine oynarım ama.
  • knk bende o oyunu 3 4 sefer oynadım bitirdim bende 2 nin tr yaması var almak isteyen dm gelsin ReportOyuncu#6874

• 2.nci oyunun yamasını Apex çevirmişti. Kendi siteleri kapandı ama başka sitelerde mevcuttur.

• 1. oyun için uğraştım olmadı.😒

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 4 Nisan 2021; 11:43:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

Dosyalarla alakalı bir sorun mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoFap

Dosyalarla alakalı bir sorun mu?

Evet pkz dosya formatı ters bir format yapamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 4 Nisan 2021; 17:13:35 >
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt

Sağlık olsun hocam, en azından denemişsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoFap

Sağlık olsun hocam, en azından denemişsiniz :)

Eyvallah dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.