Şimdi Ara

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
43
Favori
116.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atmosfer vs çok iyi duruyor fragmanda yalnız kostüm tam anlamı ile felaket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riddler'ı kimin canlandırdığını bilmeden izliyordum fragmanı, herifi arkadan görünce aha Paul Dano dedim sahiden de oymuş. Çok spesifik bir saçı var adamın. There Will Be Blood filmindeki performansı harikadır. Neyse. Fragman tabii güzel görünüyor ancak zenci James Gordon falan ucuz hareketler. Selina Kyle hakeza. Bir de sanki daha iyi kurgulanabilirdi fragman. Bu kadar patlama çatlamaya gerek var mıydı bilemiyorum. John Turturro bile görünmüyor fragmanda - ya da ben gözden kaçırdım - o yüzden biraz daha karakterlere odaklı bir fragman iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Yine de epik bir film geliyor.

• güzel güzel

• Valla o kadar çok hikaye izledik ki sinemada.Artık seri olarak yapılsın ve bitsin istiyorum.Yemişim epik olmasını.Yeter ya Bundan sonraki Bat kim olacak ? Daha şimdiden bunu düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/the-batman-4-mart-2022-matt-reeves-robert-pattinson-jeffrey-wright--93453266-99#148430807

Şu fragmana bak arkadaş rezalet resmen. Yemin ediyorum şu filmin nasıl rezalet bir şey olduğunu kahkahalarla izlicem. Christopher Nolan dava açsa kazanır bu kadar berbat bir şey olamaz. Batman i oynayan elemana bak, aşk 101 de lise öğrencisini oynasa sırıtmaz. Kedi kadına bak. Gordon'a bak Alfred'e bak.

RE-ZA-LET .

• oha tam tim burton batmani havası aldım müthiş duruyor fragman gerçekten. Aklıma takılan bu robert ile zoe batmobilde yakalandı hamile filandı o skandallardan sonra ümidi kesmiştim noldu filmin geleceği etkilenmedi fazla değil mi The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz 

• WB'nin resmi youtube hesabından seyrettim 1080p kalitede lakin kaçak sitelerden 480p formatında fragman izliyor gibi hissettim. pikseller sayılıyor seyrederken. ortam zaten karanlık. tamam gothic Batman istiyoruz da arkadaş sahneler seçilmiyor. benim DC'ye zerre güvenim yok. karanlık Batman istiyoruz diye Game of Thrones'un bölüm seyredilmeyecek savaş sahneli karanlık bölümü tadında bir iş yapmışlar. allah aşkına bu nedir?

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz

tam ekran yapıp bir bakın şu sahneye. hiç bir şey seçilmiyor. perde de nispeten daha iyi olacaktır. IMAX ile daha da karanlık olur bu film.

• Hayatımda izlediğim en kötü batman fragmanlarıydı ana sayfadakiler filmden beklentim kalmadı. Nolan batmanın zirvesini yapmıştı zaten.

• geçen sene yazmıştım ergen batmanı diye. yine yazıyorum tam liseli kızların batman i olmuş. üstüne bir de sjw eklemişler.

• zodiac filmini çok severim..

matt reeves'in zodiac gibi bir katil ortaya çıkaracağını görmüştüm bir sitede riddler'den. film bu anlamda beni çok heyecanlandırıyor. aynı zamanda film bir dedektiflik filmi olacaktı tıpkı blade runner gibi ve son atılan iki görsel vardı biri yağmurda biri ise gün batarken batman'in. bunlar bana o filmi hatırlattı. ayrıca blade runner benim için efsanedir. matt reeves sanki benim için film yapıyor gibi.

bu filmden çok umutluyum ve şunu söylemem lazım ki bu film benim için son şans dc adına.

fragmana gelirsek, ilk fragmana göre çok doluydu. sanıyorum ki hiç de öyle durağan bir film olmayacak. ayrıca nolan batman filmlerini çok andırdı bana. aslında yeterli derecede durağanlık, yeterli derecede aksiyon. neyse göreceğiz bakalım.

matt reeves bu film için çok bekledi ve çok çaba gösterdi. senaryosu için uğraştı ve defalarca değişiklikler yaptı. çok büyük beklentim var çok büyük. kemküm edenleri hiç aldırmayın, kusura bakmayın ama şu ana kadar gidişat her yönü ile harika.

• hacım karanlık süper simsiyah gotik süper kara şövalye

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt

Bende bundan çekiniyordum umarım filme etki etmez diye düşündüm. Keza yönetmen bi daha asla bunlarla çalışmam gibi cümleler de kullanmıştı eğer doğruysa.

Bu arada fragmanda filmin sonunu gösterdikleri söylentileri dolaşıyor. Catwoman'ın Batman ile çatıda durduğu vedalaştığı gibi bir sahne var bunun filmin sonu olabileceğini öne sürüyorlar.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Hocam valla 1080p le alakası yoktu resmen. Birkaç kere kaliteyi kontrol ettim acaba oto 480p ye mi aldı diyerek

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

4K'da böyle gözüküyor. Logolarda piksel piksel duruyor. Enteresan bir durum.

The Batman (4 Mart 2022) | Matt Reeves | Robert Pattinson - Zoë Kravitz
  • Nolan'ın yaptığı filmlerin Batman ile alakası yoktu. Ne Gotham havası vardı ne de Bale Batma olabilmişti. Güzel suç filmleriydi. Şimdi uzun zaman sonra gerçek bir Batman filmi geliyor. Yok Nolan dava açsaymış da neler neler. Asıl DC Nolan'a dava açarsa açar. Batman DC'nin Nolan'ın değil. Siyahi Gordon neden olmasın? Ne güzel oyuncu bulmuşlar çok da güzel olmuş. Ayrıca Catwoman normalde zaten beyaz değil çizgi romanlarda da. Çok iyi oyuncular ve yönetmen ile mükemmel bir film geliyor. Paul Dano'dan da oscarlık performans bekliyorum.

• yuksek cozunurluk fragmani nereden izleyebiliriz ? WarnerBtos'un yayinladigi fragmanin bitrate ve cozunurluk cok kotu

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Tam bir muhalifsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Katılıyorum. Bale'nin Batman'i batarang bile atmıyordu, dövüşmeyi bilmiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt

Batarang atmıyor muydu . Batman begins diye bir film var belki bilmiyorsunuzdur Nolan 3 tane film çekti 2 tane değil.

Gotham havası yok dedi adam suç resmen yemin ederim. Bu yorumunu İngilizceye çevirip Nolan'a mail olarak atıcam kendisi karar versin ne yapacağına.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.