MRB ARKADASLAR BIZ CAFE 2v2 oynarken arkadas man oluyor paso ama onu yenemıyoruz yanı ben sureklı ya mordor yada ısengard oluyorum 2ye tek yapsak bıle onu yenemıyoruz ılk basta hemen saldırmıyoruz gelısıyoruz bı yarımsaat ondan sonra savasa baslıyoruz verebılecegınız bı taktık fılan varmı acaba SU TOWER GUARD lara sınır oldum ya olmuyo lar anasını sayım valla mordor oluyom genelde ne yapmalıyım acaba ?
oyunu ismini öğrenebilirsin ilk olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Hydralisk
oyunu ismini öğrenebilirsin ilk olarak.
elfleri dene...savunmaları çok iyidir.
hydrlax mısın nesın uzun olarak yazmadım kısalttım sen gıt baskalarıyla dalga gec
sende "man" ol o zaman.
Elf ol mirkwolod okçularını sok ağaçlarına arasına ha bire yer değiştirt adam illallah eder
yarım saat saldırmama şartını kabul etme, oyun başında uruklarla ekonomisini zorla, sürekli rush yap, lurtz'u da çıkardığın anda kalesine hapsolur. sonra ordunla kapılarını zorlarsın ;)
benim kuzenim elfleri alıyor. ben de man oluyorum. ama beni perişan ediyor. hayatım boyunca oynadığım strateji oyunlarında beni hep yendi :). sadece 1 kez yensem iyice bir kızdırıp daha da oynamayacağım. oyunda kural yok. her şey serbest. 4000 para ve en yüksek askeri limitle başlıyoruz. o, şöyle oynuyor. hemen kahraman cüceyi çıkarıyor. sadece okçu yeri yapıyor ve elf okçularını çıkartıyor. cüceyle bayrakları ele geçiriyor. işçilerle tarla açıyor. sonra laserli okçular beni hallaç pamuğu gibi devirip, ha bire level atlıyor. sonra ölüyorum. benim taktiğim şu: hemen kahraman cüceyi çıkarıyorum. atçı yeri yapıyorum. (okçularıyla, ancak böyle başa çıkarım diye düşünüyorum.) okçu yeri yapmıyorum. cüceyle ve atlı birliklerim ile bayrakları alıyorum. ouyunun ilk başında az biraz ben üstün oluyorum, ama onun okçuları benim atlıları tahrik ediyor ve üzerine çekip, kurduğu 2 kule arasında bitiriyor. bolca da level atlıyor. acaba nasıl oynayayım? mesela hemen kahraman çıkarmayayım mı? ya da direkt atlı basıp, kalelerinin önüne kadar hemen baskın mı yapayım? en güzeli bu oyunda hile varsa bana söyleyin de ben de rahata kavuşayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme