Yaptığım cüce hero'nun ödüllerinde Assassin Of Evil ve Good olanları almak istiyorum ama o kadar hero doğradım yinede alamadım alan bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim ayrıca bilgisayarın Balrog çıkardığını gören var mı hero ödüllerinde o da var ama onuda alamadım hiç görmedim daha önce çıkaran
Bugüne kadar bende bilgisayarın balrog çıkardığını görmedim modsuz.Ancak bazı modları yüklediğinde bilgisayar balrog ve bu tür sağlam özellikleri kullanıyor
Nasıl bir şansım varsa 2-3 saat önce Balrog çıktığını gördüm ama Mordor haritasında takım arkadaşım tarafından çıkartılmıştı sanırım tek sorun onlara fazla puan kazandırmamammış
Şu oyun için bildiğiniz sağlam mod eklenti vs. var mı? Özellikle yapay zekayı artıran veya zorlaştıran. Oyuna tekrar başlamak istiyorum, grafikler ve sesler yüzüklerin efendisi dünyasını çok güzel yansıtıyor ama gel gör ki oyunun yapay zekası çok çok kötü. Olabilecek en zorlu rakipleri haritaları falan seçiyorum ama ben kendim bilerek yenilmediğim sürece yenemiyorlar arkadaş.
Özellikle kale savaşlarında gerçekten berbat oluyor kapıya cüceyi koyduğum zaman eğer 3. seviyedeyse kimse geçemiyor eğer yapay zekayı artıran mod bulabilirsen paylaşırsan sevinirim
Bu oyun için en iyi mod Special Extended Edition'dur bence.Yapay zekayı normal oyuna göre 2'ye katlar.Deneyin