|
The Callisto Protocol inceleme sonuçları geldi: Kimler ne diyor?
-
-
Hocam oyun konsollarda akıyormuş ama pc de zortt olmuş 3070 ile dropdan oynanamıyor düzelirmi bilemem
-
Fos mu çıktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps5 de akıyoruz (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yorumlarin cogunlugu olumsuz Lakin geri kalan olumlu.. Bundan şunu anliyorum. Karti Saglam olanlar sorun yaşamiyor belliki. Daha denemedim ,deneyip gözlem yapacagim.
-
rtx 4090 1080p ultra rtx ile ort 65 fps
-
O kadar kötümü üzücü bir durum , sorun yok 1 2 aya update ile sorun çözülür.. Cogu oyunun sorunlari bu sekilde haloluyor.. Konsolu halledip. PC'yi yabana atmak cok kötü olmuş.Şimdi deniyorum.
-
4090 da akıcı en azından yoksa 3080 de bile drop girip duruyor millete ki 4090 bile 4k da Dropbox yiyor. Fakat doğruya doğru oyun görsellik olarak güzel duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu akşam bir fix update geliyor bakalım ne olucak
-
3070 ile oynayamıyorum
-
Pc'si yetmeyen ağlıyo gene
-
6800xt ile oynayamıyorum 4090 felan almak lazım galiba
Steame girip türklerin yorumlarını okuyun çok eğlenceli
"Optimizasyon sorunu var onun haricinde konsept ve içerik gayet güzel. Birkaç güne patch ile giderilecektir.
AMA...
İncelemelerin durumuna bakın.
Çalışmayan Cyberpunk 2077 çıkışının ardından steam incelemelerinin durumunu hatırlayın. Ne derece mükemmel mükemmel mükemmel tavrı vardı değil mi?
Kullanıcılar bir firmanın "heh heh heh" sesi çıkaran salyalı köpeği haline gelmediğinde bu derece isyan edip kötü bir şeyler olduğunu söyleyebiliyor."
AMA SAYBIRPANK...
"Tüm türkiyenin beklediği oyun sonunda çıktı!
90tlden standart veya 120tlden deluxe alanlar olarak her oyunun ön sipariş açmasını, aynı hatayı yapmasını bekler olduk. Fakat o gün geldi ki steam kurları güncellendi ve bu fiyattan aldığımız son oyun olarak kalbimizde yer edindi callisto protocok"
HAHHAH adamların gözünde kaçmş bir hata ne yiyip içiyor bizim bu millet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 3 Aralık 2022; 1:20:47 >
-
Yuh! Cidddi misin yav?!? Almayalım o zaman.
-
4090lada oynanmıyor merak etmeyin aynı şekilde sürekli fps düşüşleri mevcut. Denuvo drm kaynaklı olabilir. PS ve Xbox ta çok daha stabil çalışıyor.
-
Oyun ps5 de akıyor ve çok çok iyi dandik pc,'si olanlarda oynamasın bi zahmet
Ne alakası var bende 6800xt var oynanmıyor droptan
130 tan 70 e düştümü fps oynanmaz o oyun 2 3 tane patch yemesi lazım en az
Daha ne diyebilirim hocam Allah sabır versin siz pc oyuncularına patch ile düzeltilir ama ne zaman kim bilir.
Vallahi hocam benim sistemde mi tuhaflık var dedim dün pintipandayi izledim 4090 var aynı surekli drop shutter akmıyor oyun 100 k lik sistemde dizsen ayni
Hocam pc tarafı baya sıkıntılı belliki düzeltilir inş yakın zamanda bazen iyiki ps5 almışım diyorum konsol tarafında çok iyi çünkü. İyi oyunlar 🙋♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
- instagram müzik ekleme
- internet tarayıcıları
- instagram beğenileri görme
- wechat qr code
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X