Şimdi Ara

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
532
Cevap
7
Favori
23.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kepaze bir oyun. 10 üzerinden 4 anca alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

+1

Kesinlikle katılıyorum.

Bulmaca namına hiçbir şey yok.

2 tane yol var.Birşeyler toplarım diye 2'sine de gitmek istiyorsun.

İyi de bir yaratığı öldürmek için min 3-4 kurşun harcıyorsun.

4 tane yaratık geldi.Hadi dodge yaptın hayatta kaldın.Can barın azalıyor .Gitti 10 kurşun.

Ee gelen itemlar karşılamadı.İlerde Bir daha niye gireyim abi benzer yere.

Kendini çok tekrarlayan bir oyun olmuş.

Grafiğe-oyunculuğa en ufak bir lafım yok.

Ama çıkışı bir de erkene çekip böyle bişey çıkartmaları bence saçma olmuş.

Yine biz PS5'de oynadığımız için şanslıyız.Pc'de çok sorunlu çıktı.

Resmen Netflix'in sene içerisindeki çıkardığı izle haftaya unut tırt filmlerine benzemiş .

Seneye oyun namına hiçbişey hatırlamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker86 -- 9 Aralık 2022; 10:49:9 >
  • Bu oyundaki dodge mantığını çözemedim hala ben bir tane yaratık ile kapışırken diğerleri anında saldırıyor 2 tane birden üstüme geliyor tam olarak mantık nasıl işliyor. Ben 4-5 kere vurunca ancak ölüyor ama onlar beni anında öldürüyor çoklu düşman gruplarında takıldım kaldım oyun başında.

• Armageddom751 kullanıcısına yanıt

Çoklu düşmanda şansınız çok az hocam hele dar alanda yakalanırsanız. Nispeten geniş alana çekip indirmeye çalışın düşmanları. Berbat bir combat sistemi var maalesef oyunun

• Ben oyunu bıraktım valla, sırf Dead Space Remake’den önce çıkarmak için aceleye getirilmiş bir oyun. Başta combat sistemini çok beğenmiştim ama ilerledikçe iyice ayarsız hale geldi ve bir korku oyunu ölmekten bıktığım zor bir hack and slash a döndü. Kalan 250 gramlık canımla ve az mermimle, dodge yapa yapa 3 zombiyi indiriyorum , hah diyorum tamam şimdi ilerlerim, abi tavandan 2 tane daha iniyor. Gel de küfür etme arkadaş. Hadi hikayenin hatırına oynayım dedim ama ortada hikaye diye bir şey de yok… verdiğim paraya üzülüyorum, bir daha pre-order bir oyun asla, tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 9 Aralık 2022; 0:10:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun kombot sistemi fena değil hatta düşamnların her seferinde farklı tepkiler vermesi falanda güzel ama bu bir korku ve gerilim oyunu. Macera oyunu değil ki. Her girdiğinde farklı bir şeyler arayasın. Aynı yeri tekrar tekrar oynayınca korku da kalmıyor gerilim de. Yoksa ortam, kan ve vahşet ürpertici ama işte büyük ihtimalle oyun uzun sürsün diye millet azıcık zorlansın diye ha bire ölmemiz için tasarlanmış bazı yerler. Düşman bir anda pat diye çıkıyor ama korkutmuyor sinir ediyor. Biriyle kapışırken eğer hemen öldürmezsen diğeri arkadan tak alıyor seni. Korkmuyorsun sadece sinir oluyorsun. Kısaca güzel bir potansiyel varmış oyunda ama dediğin gibi aceleyle piyasaya süreceğiz diye harcamışlar resmen.

• Abicim yaratıkların ayağına 2 tane sıkın zaten yere yapışıyorlar levyeyle bi tane indirin ölüyorlar amma salladınız oyuna bu türü beceremeyeler hiç oyamasın b.k atmaya gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi tür? Oyun korku oyunu desen değil, shooter desen değil, hikaye tabanlı çizgisel desen o da değil. Valla bana göre bu oyun zombi mücadele similatöründen başka bir şey değil. Grafik ve güzel ortam sesleri ile beraber oynanacak çerezlik bir oyun. İndirimdeyken ya da plus ile verildiğinde oynanabilir

Gerilim, mücadele, hikaye ve keşif konusunda iyi bir oyun arıyorsanız bunu oynayacağınıza gidin Prey oynayın. 50 saatimi gömdüğüm bir oyun ve tek bir dk sında sıkılmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 9 Aralık 2022; 10:21:58 >
  • Oyundan beklentim büyüktü ama rezalet çıktı ne yazıkki.4 saat civarı oynadım ve oyunu açmak istemiyorum.Combat sistemi rezil.2 düşman gelince oyun kafayı yiyor resmen.

• Oyun zor değil ki.

• Oyun zor değil zaten ama hareket imkanı kısıtlı ve hata yapma şansı vermiyor. Çoklu gruplarda çevre faktörlerini ve hızı kullanmanı istiyor ama oyunun çok yavaş hareket imkanı vermesi ve hareketi kısıtlaması istediğini yapmana nispeten engel oluyor. Yoksa atmosfer ve grafikler kombat şahane aslında.

• Oyunu bir saat civarında oynadım.Öncellikle şu anki zombi benzeri düşmanlar şimdiden baymaya başladı.

Atmosfer ve grafik ,konsept tasarım,sesler oldukça iyi ama yapımcı, Dead Space efsanesinin yapımcısı olunca insan,Dead Space’deki yaratıkları,bossları ,silahları biraz daha geliştirilmiş hali ile bekliyor..

Saçma sapan zombi düşmanları,acaba Dead Space’den farklı bir oyunmuş gibi göstermek için mi tasarladılar!!

Şu an için notum 100/78 ..Tamamen yerin dibine gömülecek bir oyun olmadığı gibi Dead Space 1 kadar da göklere çıkarılacak bir oyun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 9 Aralık 2022; 23:2:43 >
  • Oyun PS5 de 1.007 güncellemesi gelmiş 10 GB lık

Added PSO caching improvements.
    Fixed game stuttering and frame ratte drop bugs.
    Addressed random game crashing issues.
    Addressed issues related to audio.
    Performance improvements added.
    Added gameplay optimizations.
    Added general stability fixes.
    Other minor fixes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 10 Aralık 2022; 1:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

Genel olarak beğendim tadında farklı güzel bir oyun olmuş. Dodge mekaniği daha kullanışlı yapılabilirmiş. Düşman çeşitliliği sınırlı fakat oyunun süresi kısa olunca pek göze batmıyor. Özellikle son 2 bölüm silah kullanımı önemli yoksa çok zorlayabilir parayı doğru kullanmak doğru şeylere upgrade yapmak lazım.

umarım lineer tarzı oyunların sayısı artar. Açık dünya, yan görev vs. uğraşmadan tertemiz hikayeli oyun 👌🏻 gow ragnarok da bile kratos ot topluyordu yan görevin birinde 😁
    Hocam benim de sadece grim reaper (bios ve impantlaru topla ve oku) trophysi kaldı.Her chapterin başlangıcında,ortasında kayıt almıştım.Bu trophyi oyunu bitirince birlikte mi aldınız? Oyun bittikten sonra geriye dönüp topladğınız oldu mu? Çünkü oyunda bölüm seçip oynayamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 10 Aralık 2022; 9:42:24 >
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi seviyede ingilizce bilmek lazım Prey'den keyif alabilmek için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

son toplancağı aldığımda geldi kupa hocam. siz hiç toplamadımızmı yoksa hepsini topladınız ama kupamı gelmedi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

son toplancağı aldığımda geldi kupa hocam. siz hiç toplamadımızmı yoksa hepsini topladınız ama kupamı gelmedi ?

2 tane bios ve bir tane implant almamışım gibi gözüküyor, didik didik oynamama rağmen :) Bunlarda hep farklı chapterlarda.Redditte de saveler üzerinden ilerleyip tekrar alabilirim diye baktım gözucuyla bakalım ama onlada uğraşasım yok şimdilik :)New game+ olmaması bu tip şeylerde sıkıntı

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

eksik topladığınız bölümden başlayıp sona kadar hepsini toplayıp gelmemiz lazım hocam. sadece eksik olanı alınca kupa gelmez yani. Rehber kullanızda fayda var.. new game+ 7 şubatta çıkacak

https://www.powerpyx.com/the-callisto-protocol-all-implant-bios-locations-collectibles

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.