Şimdi Ara

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
8
Favori
24.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Denedim hocam defalarca. Hattâ son boss'u bile kaç defa öldürdüm, üşenmedim 1 saat geriden başladım ama nafile. Update gelene kadar bekleyeceğiz anlaşılan.

Bu arada 1.7 ve 1.8 güncellemesiyle birlikte bozuldu. Öncesinde normal ya da glitch yaparak alınabiliyormuş sorunsuz. Şimdi iki türlü de kupayı vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 18 Aralık 2022; 14:26:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir aradan sonra tekrar kaldığım yerden devam ettim oyuna ve bugün bitirdim ben de. Belli ki devamı gelecek, umarım bu oyundaki eleştirilere kulak asarlar ve daha derin ve içi dolu bir 2. oyun gelir. Malzemeler çok iyi ama her açıdan oyun sığ kalmış. Bu arada oyunun sonlarına doğru, yağ gibi akan oyun PS5 de zaman zaman kasmaya başladı. Son yaptıkları update sonucu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 18 Aralık 2022; 16:2:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yeni bitirdim. Beklentim fazla yoktu; buna rağmen ilk kısımları epey kendimi zorlayarak oynadım. Epey de öldüm :) . Ancak oyunun ortalarına geldiğim zaman garip bir şekilde nedenini de bilmediğim şekilde oyunu oynama isteğim oluştu. Hikaye olarak da son kısmı, oyunun genelini düşünürsek, kendi içinde iyi bağladı.
    Yüksek beklenti olmadan oynanması gereken bir oyun. Ortalama üstü dersek bence yeterli olur. İndirim zamanı oyunsuz kaldığınız bir dönemde açıp 8-9 saatte bitirir bir daha da oynamazsınız :) .
    * Oynadığımız karakterin yüz animasyonlarıma ve grafik tasarımını çok beğendim. Oyuna dair en beğenmediğim şey ise dövüş mekaniğine girdiğimizde koşamamamız.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

Nasıl yani hard'da bitirince de mi vermiyor yoksa save alıp hard yapınca mı ? 1.7 ile o açık giderildi çünkü.

Ben sıfırdan hardda başlayayım diyorum çok zorlar mı ? Kupayı verir mi ?

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Zorlamıyor kanka, sıfırdan Max Security'de bitirdim. Son boss'da çok kolaydı. Ama açığı kapatalım derken hepten bozmuşlar hiçbir şekilde vermiyor kupayı. 1.7 ve 1.8 güncellemesi için konuşuyorum. 1.6 da her türlü alınabiliyor.

Sifirdan hardda bitirdin ve vermedi he vay anasini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bitti benim de kesiikle hayalkirikligina ugramadim çok asiri bir beklentim yoktu, grafik-atmosfer olarak cok guzel oyun olmus tek eksigi boss fightlarin olmamasi.

8/10

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)

• Dün başladım oyuna, grafikler, animasyonlar tam next gen duruyor. Oynanış olarak da şuana kadar iyi gidiyor.

Son zorlukta mı bitirdin?

Yok normalde, new game plus bekliyorum.

Anladım bro. Şubatta gelecekmiş NG+

• Oyuna yeni başladım PlayStation 5 üzerinde. Silah geliştirme ekranında “sell” kısmına gelince bunlar gözüküyor? Sadece satmaya mı yarıyor bunlar?

The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU)

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

evet hocam satıp paraya çevirmek için o parçalar

• Oyunu kardeşlikle 140 TL'ye aldım 2-3 saat kadar oynadım 2 defa mı Ne öldüm sadece orta zorluk seviyesinde oynuyorum şu ana kadar bir sıkıntı yok grafikler gerilim vesaire gayet güzel kontroller biraz hantal ama şu ana kadar aşırı zorlanmadım... oldukça lineer bir yapıda oyun çok fazla alternatif yön yok yani belki çok para verilmez tamam ama uygun fiyata alınıp oynanabilir pişman olmazsınız.

• Maximum security glitchi update ile de duzeltilememis sanirim.

• Oyunu ilkbahar indirimlerinden almıştım. Bugün bitirdim. Kısıtlı olsa da oyunda keşif var. Sağa sola bakarak 13 saatte bitirmişim

Oyun kesinlikle internette medya tarafından yerildiği kadar kötü değil. Eğer survival horror seviyorsanız mutlaka oynayın derim. Ben oynarken çok zevk aldım

Puan vereceksek eğer 8/10 derdim ama puan vermeyi sevmiyorum. O yüzden oynamayı tavsiye ediyorum diyebilirim

• Bende 2 gündür oynuyorum atmosfer, vuruş hissi vs gayet güzel gidiyor şimdilik.

• Bende dün akşam oyunu bitirdim. Oyun bana biraz ağır geldi. Kaçış manevralarıda seri değildi.

Çok severek oynamadım ama boşlukta iyi geldi.

• Zorluk trophysi fixlendi mi acaba ?

Evet bro, çok oldu. Aldım ben.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.