< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 10 Aralık 2022; 11:15:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Callisto Protocol (PS5 ANA KONU) (23. sayfa)
-
-
Kupalar Psn ile senkronize oluyor mu bende olmadı bir türlü sizde de durum aynı mı. Kupaları alıyorum ama senkronize olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddom751 -- 10 Aralık 2022; 11:32:11 > -
ps4 versiyon oynuyorsanız kupa listesi psne eklenmediği için kupaları gözükmüyor. ps5 versiyonda bir sıkıntı yaşamadım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutsal random iş başında
https://www.youtube.com/watch?v=TzZrFZ7fpyE&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence hikayesini anlamak için orta seviye bir İngilizce yeterli ama sağda solda bulunan dokümanları anlayabilmek ve hikayenin derinine inebilmek için haklısın hocam.
O oyun daha ilk 10 dk sında oyuncu şaşırtıp, “ulan neler oluyor, nereye düştük böyle” tepkisini verdiren nadir oyunlardan biri. Aynı şekilde sonu da öyle :)
İkincisi çıksa keşke
oyunun özeti > yukarı çıkmaya çalışıyon ama devamlı düşüyon. abdestli 10 dkde çıkacağın yolu, bir şekilde tüm cenabetlikler seni buluyor, 1 çık 2 düş, 3 çık 8 düş ... böyle böyle 7 saatlik oyun yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Aralık 2022; 0:59:29 >
Bugün aldım platini hocam sonunda😀 Grim Teaper trophysi yüzünden uyuz oldum.Easy oynayıp ,bitirdim bugün oyunu.Zordan sonra easyde de oynamak keyif verdi ateş ede ede gitmek :) Darısı diğer platincilerin başına :)quote:
Orijinalden alıntı: byvolcaneksik topladığınız bölümden başlayıp sona kadar hepsini toplayıp gelmemiz lazım hocam. sadece eksik olanı alınca kupa gelmez yani. Rehber kullanızda fayda var.. new game+ 7 şubatta çıkacak
https://www.powerpyx.com/the-callisto-protocol-all-implant-bios-locations-collectibles
Oyundan platini alıp sildim çok rahatladım. Oynadığım en kötü oyunlar arasında girdi.
Dead Space olucam diye nasıl Dead Space'in 1/5'i kadar oyun olarak kaldı ilginç.
Ben yeni nesilden gameplayi ileri götürmesini bekliyorum ama ps3/x360 dönemi kadar bile olamıyor.
-
Oyunun sonuna geldim en kolay moda aldım artık sinirden ne mühimmatım var ne bi şeyim bu oyun bu yaratıkları nasıl öldürmemizi bekliyor anlamadım En kolayda bile 2 koyuyorlar ölüyorsun şaka gibi kanser olmama ramak kaldı diyebilirim.
Edit: Oyun bitti, combat sistemi ve mühimmat sıkıntısı dışında idare eder oyundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 11 Aralık 2022; 22:7:29 >
Oyun hata yapmayı kabul etmiyor. Oyunu ben çok beğendim Oyunun kombot sistemi de çok güzel aslında benim çok hoşuma gitti ama oyunda stealth dışında düşmanı kolay alt etmenin yolu yok. En kolayı en az 3 vuruşta ölüyor. Yakın kombatta direk öldürebildiğim hiç düşman olmadı. Ben Sekiro dahil souls oyunlarında 5-10 denemede rahatlıkla geçebiliyorken bu oyunda kesinlikle o rahatlık yok. Defalarca öldüm. Çünkü hareket alanı ve hızı çok kısıtlı. Bu yüzden hayatımda oynadığım en zor oyun bu kesinlikle. Oyunda düşmanı öldürme mantığını hala daha çözebilmiş değilim. Oyun gerilim korku ve souls türünü birleştirmeye çalışmış ama ikisi bir arada gitmemiş. Defalarca ölünce korku ve gerilim adına bir şey kalmıyor. Ama oyundaki ölüm animasyonları muhteşem. Eğer size hata şansı vermeyen kombatı güçlü yakın dövüş oyunlarını seviyorsanız 10 numara oyun ama herkese hitap etmediği kesin çünkü defalarca ölmek souls tarzı save sistemi yüzünden oyundn zevk almak yerine sinir olmanıza sebep oluyor. Çünkü oyun her şeyi size bırakıyor bölümü nasıl geçmek istersen öyle geçebilirsin sana dayatmıyor. Sana yardımcı olmuyor artık her şey sende diyor kontrol sende diyor. Bu tarz oyunları sevenler için çok güzel başarılı oyun olmuş bence..
-
Collectible'lar ne alemde hocam? Gizli saklı çok var mı yoksa göz önünde kolay mı toplaması?
The Callisto Protocol'de Sizi Neler Bekliyor?
PlayStation TürkiyeyoutubePlayStation Türkiye'den herkese selamlar. Bu videomuzda 2 Aralık tarihinde PS5 ve PS4'e çıkan bir bilim-kurgu hayatta kalma korku oyunu olan The Callisto Protocol hakkında bilmeniz gereken bazı detayları anlattık. Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek PlayStation hakkında en güncel paylaşımlardan, haberlerden, çıkmış veya çıkacak olan oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olabilirsin! Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationTR/ Twitter: https://twitter.com/PlayStationTR Instagram https://www.instagram.com/PlayStationTR/https://www.youtube.com/watch?v=_3ZcyIMpZQY -
bazıları gizli hocam gözden kaçabilir bölüm seçme veya oyun sonu serbest dolaşım olmadığı için oyun sırasında rehber ile toplamanızı tavsiye ederim.
Saçmalamışlar zaten o konuda.
Ben silah değiştirmemek için tüm yatırımımı sadece pompalı ve makineli tüfeğe yaptım çünkü silahlar arasında geçiş çatışma esnasında çoğu durumda mükmün değil. Koşup uzaklaşmaya çalışıyorum yakalayıp vuruyorlar çünkü karakterin koşması bile yürüme kıvamında, üstelik yaratıkların önümüzü kesebileceği deliklerle dolu etraf. Bazen nereden geldiğini göremediğin bir yaratıktan tokat yiyorsun. Darbe vurduklarında da silah değiştirme hareketi sıfırlanıyor, tekrar sıfırdan değiştirmen lazım.
Sağlık kullanmak için menüyü açıp sağlığı seçmek ayrı yavaş, güç bela sağlığı seçebilsek bile beyinsiz karakterimizin arkasından zombiler kovalarken yere mangal yakmaya çömelir gibi yavaşça oturup kendine iğne yapmaya çalışması ayrı yavaş, şarjör değiştirmek ayrı yavaş. Ya bu nedir ya? Düşman / ana karakter kabiliyet dengesi çok boş kurgulanmış.
Mücadeleli zorluk olsa anlarım da hantallığın getirdiği bedava zorluk hiç çekilmiyor, aklımla alay ediyor oyun resmen.
Bu konuda Last of Us'ı örnek almaları lazımdı. Onda ana karakter normal şartlarda ağır hareket etse de çatışma ortamına girdiği anda koşma ve manevra kabiliyetinde bariz bir hızlanma devreye giriyor. Özellikle dövüşmesi çok akıcı hale geliyor başa çıkabiliyorsun düşmanlarla. Mühimmat kullanımı ve silah doldurmayı da upgradeler ile zamanla hızlandırabiliyoruz, bu sebeple zorluk / kabiliyet dengesi her zaman korunuyor, güzel ayarlanmış.
Callisto'da böyle bir denge söz konusu olmadığı gibi artırmakta mümkün değil hiç beğenmedim. Onun haricinde Dead Space'in hallice versiyonu işte, idare eder. Daha özgün bir oyun olabilirmiş, sırf grafik ve animasyon kalitesine abanmak kurtarmıyor oyunları maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 13 Aralık 2022; 6:40:9 > -
oyunu maximum security de bitirdim, oynayacaklara tavsiyem eldiveni max seviye yapmalari, oyundaki en iyi silah o
1.7 update ile oyundaki açık kapanmış. Maximum security ile de bitirmek gerekecek. Keşke baştan Max zorlukta başlasaydım. Copu, eldiveni, tabancayı ve pompalıyı fulledim. Ama son boss da makineli daha kullanışlıymış. Allahtan sancısız Grim Reaper kupasını aldım. Bu arada oyun bence hiç de fena olmamış. Tek sıkıntı dövüş esnasında silah değiştirmek ve health basmak çok sıkıntılı. Onun haricinde ben çok keyif aldım. Zaten kısa oyundu, yoklukta iyi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 16 Aralık 2022; 14:51:9 >
Gelen yeni patch ile birlikte ; silah değiştirme ve enerji serum enjekte etme hızlandırılmış ölüm animasyonları geçilebilir olmuş ve teknik anlamda fps dropları düzeltilmiş baştan niye böyle çıkmazki arkadaş şimdi bitirebilirim oyunu
Dead space Remake öncesinde çıkarmak için deneme sürecine hiç sokmadan çıkarmışlardır. Çünkü D. Space Remake sonrasında ya da aynı zamanda çıksa bu oyun arka planda kalacaktı. Tek mantıklı açıklaması budur bence. Yoksa bu kadar aceleye gelmezdi.
-
Gerizekalılar yaptıkları güncellemeyle Max Security kupasını bozmuşlar. Boşu boşuna 7 saatimi çaldı oyun. Oyunu son zorlukta bitirecek olanlar boşuna zahmet etmesin, kupayı vermiyor. Kaş yapalım derken göz çıkarmışlar. Ayrıca oyun son güncellemeyle performans modunda bile kasmaya başladı. Abuk subuk efektleri kapattığım halde üstelik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 18 Aralık 2022; 0:3:14 >
son kayıt notkasından tekrar devam etmeyi denedinmi hocam. bende o şeklilde vermişti kupayı credits akarken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X