Şimdi Ara

The Coma 2: Vicious Sisters (Türkçe Yama İstek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk oyunun Türkçe yama desteği vardı arkadaşlar ve çok güzeldi . İkinci oyunda şuan için destek yok.Bilgili birileri bakabilir mi acaba .Eğer olacak durumu lütfen. Teşekkürler şimdiden .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapılsa keşke. Oyun erken erişimde olduğu için yapılacak yamanın resmi olarak eklenebilme ihtimali yüksek.
  • The Coma 2: Vicious Sisters (Türkçe Yama İstek)

Canım sıkıldı şu oyunun dil dosyasını açim dedim

unity senin benden çok çekiceğin var gıcık motor seni sevmiyom unity motoru

dil dosyası anil523 tarafından açılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 26 Ocak 2020; 17:6:8 >

• Lütfen bu oyunu çevir ilk oyun çok sağlamdı bitirene kadar tırım tırım tırsmıştım. Bu oyun da güzel bir yamayı hakkediyor çevir de korku dolu gecelerimizin mum ışığı ol
  • Aga şu the coma 2'nin Türkçe Yama'sını lütfen yapın. 1. oyunun da vardı. Lütfen yapıııın.

• Bunların resmi yamasını Aibell Game Localization yapıyor sanıyırım onlara mesaj atabilirsin.

Ve buraya +1 yazabilirsiniz https://steamcommunity.com/app/1045720/discussions/0/2666627027760648436/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 27 Mart 2020; 21:11:12 >
  • Merhaba oyunu çevirmek istiyorumda dil dosyasını bulamadım özelden yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıl geçmiş üzerinden ama herhangi bir gelişme var mı? Oyunu indirimdeyken satın alacaktım dil desteği yok diye vazgeçtim

• çeviri işi ne oldu beyler?

• Arkadaslar ceviri hakkinda gelismeler var mi ?

Ceviri olmuşsa bi link atabilir misiniz ?

• Maalesef yok

• The Coma 2: Vicious Sisters (Türkçe Yama İstek)

Herkese mutlu haberi vermekten gurur duyuyorum, çeviri çalışmaları başlamış bulunmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanalper2005 -- 19 Temmuz 2021; 14:4:2 >
  • Uzun zamandır bekliyorduk bu habere çok sevindim. Kolay gelsinThe Coma 2: Vicious Sisters (Türkçe Yama İstek) The Coma 2: Vicious Sisters (Türkçe Yama İstek) 

• Hayırlı olsun arkadaşlar.

https://forum.donanimhaber.com/the-coma-2-resm-turkce-yama-yayinlandi--151396112

The Coma 2: Vicious Sisters (Türkçe Yama İstek)steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: TÜRKÇE YAMA - Kurulumu - Erken Erişim
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2678545117
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.