Şimdi Ara

The Dark Pictures: Man of Medan Türkçe Yama Çalışması [Test aşamasına geçildi] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
9
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test çeviriden daha çok sürdü nedense.
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben konu sahibiyim. Yeni bir üyelik açtım. Google üzerinden girdiğim diğer hesabıma bir türlü erişemiyorum. Sitede problem var sanırım.
    Yaklaşık 3 haftadır hastalık yüzünden bilgisayar başına geçemedim. Bu yama benim ilk çalışmam ve bu yüzden çok kısa sürede bitireceğimi sanıyordum ancak durum öyle değilmiş , baya süreç alan zaman ayrılması gereken bir iş olduğunu anladım. Yamayı bitirmek için tekrardan çalışmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: croftrustt

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben konu sahibiyim. Yeni bir üyelik açtım. Google üzerinden girdiğim diğer hesabıma bir türlü erişemiyorum. Sitede problem var sanırım.
    Yaklaşık 3 haftadır hastalık yüzünden bilgisayar başına geçemedim. Bu yama benim ilk çalışmam ve bu yüzden çok kısa sürede bitireceğimi sanıyordum ancak durum öyle değilmiş , baya süreç alan zaman ayrılması gereken bir iş olduğunu anladım. Yamayı bitirmek için tekrardan çalışmaya başladım.
    lütfen en kısa zamanda çıkarda sevindir herkesi - geçmiş olsun seni bekliyoruz
  • The Dark Pictures: Man of Medan Türkçe Yama Çalışması [Test aşamasına geçildi]
  • noldu bu çeviriye haberi olan yokmu
  • Merhaba bu hafta bitmeden yama yayında olacak.
  • İnşallah cıkar. yükledim oyunu heycanla bekliyorum. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba bu hafta bitmeden yama yayında olacak.
    2 gün içinde yayınlancak o zaman- inşallah cumartesi akşamı çıkar
  • Hadi ama çıksın artık. Vallaha gına geldi beklemekten
  • quote:

Merhaba bu hafta bitmeden yama yayında olacak.
    Kardeşim her defasında insanlara şu gün bitecek bugün bitecek deyip umutlar veriyorsun sonra 1 hafta 2 hafta ortadan kayboluyorsun dürüst bir şekilde çık insanlara yapmadıysan yapmadım de ama saçma sapan umutlar vaat etme oyunu indirip bekleyenler bile var boşuna insanları sevindiriyorsun burada.
  • cihat3457 C kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşlar Allah için yayınlayın artık şu yamayı yam ckckckc
  • Haklısınız arkadaşlar bazı hatalar oldu o yüzden özelden bir arkadaşa da yazdım aynısını yarın son düzeltmeleri yapacağım sonrasında setup haline getirp çarş kadar yayınlayacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yama hazır Paketleme konusunda ISKA bana yardımcı olmuştu kendisine paketlemeyi yaptırıp hemen yamayı paylaşacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • croftrustt kullanıcısına yanıt
    dostum sana steam den yazdım nasıl paketleneceğini göstereyim kendin yap diye.
    yada bana veya herhangi birisine at paketlesin yollasın sana.
    sende paylaş.
  • şu an yardımcı olabilecek bir arkadaş var ise dosyayı gönderebilirim
  • croftrustt kullanıcısına yanıt
    Nedir hocam durum ? Ne zaman indirebileceğiz ?
  • Paketleme konusunda yardım bekliyorum ilgilenen arkadaşlara yazdım haber bekliyorum. Yama hazır zaten.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.