Şimdi Ara

The Dark Pictures: Man of Medan Türkçe Yama Çalışması [Test aşamasına geçildi] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
9
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • U crew yamayi 25 TL ücretle yayınladı sanırım onunla anlaştıniz hocam ses çıkmadigina göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı yama çalışmaları/grupları. Bu arkadaşlar ücretsiz çıkaracağını söylediler.
  • Herkese iyi akşamlar. Test aşaması tahmin ettiğimizden uzun sürüyor. Hala devam ediyoruz en kısa sürede yamayı yayınlayacağız. Bu arada u-crew ile herhangi bir anlaşmamız olmadı bilginize. Anlayışınız için teşekkürler.
  • Valla 25 tl satın aldım bakalım kalitesi nasıl ona göre cevap yazacağım...
  • U crew yamasını şuan kurdum çok iyi olmuş her hangi bir hata yok 4 aylık emek gerçekten kaliteli olmuşşşş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 8 Şubat 2020; 3:2:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: croftrust

Herkese iyi akşamlar. Test aşaması tahmin ettiğimizden uzun sürüyor. Hala devam ediyoruz en kısa sürede yamayı yayınlayacağız. Bu arada u-crew ile herhangi bir anlaşmamız olmadı bilginize. Anlayışınız için teşekkürler.
    Çok teşekkür ediyoruz. Sabırsızlıkla bekliyoruz :) Hangi sürümlerle uyumlu olacak peki, burada bir ayrım var mı?
  • sabırsızlıkla bekliyoruz.

boşverin şu ucrew i konuyu kirletmeyin
  • Hocam son durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Hocam son durum nedir
    Herkese merhaba elimizde olmayan nedenlerden dolayı belirlediğimiz tarihten biraz sapma oldu. Çok az bir bölüm kaldı test için. Kısa süre içinde yamayı buradan paylaşacağız. Teşekkürler
  • Merhabalar,

Oyunun Steam sürümüne sahibim ve test sürecini hızlandırmak için yardımcı olabilirim.Uygun görürseniz test konusunda orjınal Steam sürümü üzerinden oynayıp destek olmak istiyorum.

Kolaylıklar dilerim.
  • Yamayı yapan arkadaş 1 haftadır foruma girmemiş. İnşallah bir aksilik yoktur. Yamayı bekliyoruz, kolay gelsin.
  • Yakında çeviri gelir arkadaşlar, bende Warsaw'i Türkçe yapıyorum bazen bir satırda , " \n gibi yerleri eksik yapınca bir bakıyorum tüm altyazı bozulmuş. Sonra ara dur neden kaynaklanıyor diye... Belki o da benzer meşguliyette.
  • Çeviri konusunda bir gelişme var mı? ÇEviri çalışması için teşekkürler ayrıca.
  • Yamada son durum nedir hocam ayrıca emeğin için teşekkürler....

• Ellerinize sağlık. Merak ediyoruz ne zaman çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

Bu arkadaş oyunun çevirisini %100 düzgün 1.5 haftada çıkarsın ben kendimi camdan aşağıya atarım, oyunda 20bin satır var 2 3 aydır (işlerinde etkisiyle) anca 1,2k çevrilecek satırım kaldı, bitmek üzere. Yani 1.5 haftada çıkacak yamanın kalitesini düşünemiyorum. Millet ile dalga geçmeyin bari, 1.5 haftada o yama düzgün olarak 5 6 kişiyle bile çıkmaz.
    Başkan yine haklı çıktın.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Boşuna dememişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Yamanın beleş olduğunu duyanlar, hemen karalama kampanyası yapma diye linç girişiminde bulunmaya çalıştılar, umurumda bile değil. Daha kimseyle muhattap olmayacağım, laf anlatmaya çalışmayacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun yamaları için hele tek başına çalışanlara lütfen baskı yapmayalım. Bu işi bilmeyenler zannediyorlar ki Word dosyası gibi açıyorsun, yazıyorsun oluyor bitiyor.... Aksine basit bir oyunda bile bazen yanlış yere koyduğun \ , " gibi işaretler veya sildiğin işaretler yüzünden oyunda dil dosyası gözükmüyor. Hele satır sayısı fazla olunca arayıp bulacaksın, Hele Büyük bir paragrafın içinde hata yaparsan işin zor... Test işi de çok zor.... Ekip olunca iş daha kolay fakat onunda eksi tarafları var... Çok kafa, çok fikir=çok ses ama hız... En son Wolcen.... adlı oyunu çeviren arkadaşın çevirisiyle oyun oynadım, gerçekten harika iş çıkarmış.
  • aç birde adama laf atar.
  • slm Allah için ne zaman yayınlanacak?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.