< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrust -- 27 Ocak 2020; 11:36:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croftrust -- 27 Ocak 2020; 11:36:58 > |
Herkese iyi akşamlar. Test aşaması tahmin ettiğimizden uzun sürüyor. Hala devam ediyoruz en kısa sürede yamayı yayınlayacağız. Bu arada u-crew ile herhangi bir anlaşmamız olmadı bilginize. Anlayışınız için teşekkürler.
|
Herkese iyi akşamlar let's play çevirisi bitti. Test aşamasına geldik. Bu hafta sonuna kadar bie aksilik olmaz ise yamayı yayınlamayı düşünüyoruz.
|
Merhaba bu hafta bitmeden yama yayında olacak.
|
Kardeşim her defasında insanlara şu gün bitecek bugün bitecek deyip umutlar veriyorsun sonra 1 hafta 2 hafta ortadan kayboluyorsun dürüst bir şekilde çık insanlara yapmadıysan yapmadım de ama saçma sapan umutlar vaat etme oyunu indirip bekleyenler bile var boşuna insanları sevindiriyorsun burada.
|
Her malın bir alıcısı vardır. Translate yamaların da alıcısı vardır. Neden hazmedilemiyor anlamış değilim. Burası yama forumu. Yapay zeka çevirisi ya da üstün zeka çevirisi gibi kıstaslarla ayrılmış bir yama forumu değil. Bırakın insanlar istediği gibi çevirsin. İsteyen onunla, isteyen başka bir yamayla oynasın. Oyun zevkini baltalıyorsa oynamazsınız olur biter. Tam tersi, yapay zeka çevirileri için yama dosyasına gerek isim, gerekse bir açıklama ile belirtilse daha iyi olurdu. İnsanları gizlemek zorunda bırakınca daha saçma bir ortam oluştu.
|
U crew çeviriye 3 ekimde başlamış. 4 ayda yaması hala çıkamamış.Bu adam 2-3 hafta gibi bir sürede bitiriyor.Ardından karalama kampanyası başlatılıyor ve bilin bakalım kim tarafından?
Ben burada çekememezlik ve kıskançlıktan başka hiç birşey görmüyorum. |
Arkadaşlar yama hazır Paketleme konusunda ISKA bana yardımcı olmuştu kendisine paketlemeyi yaptırıp hemen yamayı paylaşacağım
|
Karalama kampanyanızı yama çıktıktan sonra test edip ondan sonra yapın. Uzun bir suredir sizin yamanızı bekliyordum, artık beklemiyorum. Bu kadar uzun sürede yamayı çıkartamadığınız için sorunu kendinizde aramalısınız.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 8 Ocak 2020; 0:40:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 8 Ocak 2020; 9:39:26 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 8 Ocak 2020; 16:57:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|