Şimdi Ara

The Dark Pictures: Man of Medan Türkçe Yama Çalışması [Test aşamasına geçildi] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
9
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne? Fatal error

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atessivas kullanıcısına yanıt
    Merak etme indirdim duruyor oynarım bir ara, benim kızıdığım nokta yama bitmek üzereyken ortaya atılması, baştan yap yapacan niye benim emeğimi hiç ediyon? Bu 5bin satır değil 30bin satır, arada fark var. Neyse sinirlenmeye gerek yok yine kendi bildiğim eski oyunlarla devam ederim. Arada yama bitti teslim ettim sanırım yarın öbürgün bilgi gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Diski değiştir belki düzelir.

• Türk Teknik kullanıcısına yanıt
    Senin çevirdiğin oyunların hiç biri benim oynayacağım oyunlar değil örn bayonetta sana bir kere bile kolay gelsin yazmamışımdır hadi yazmış olayım senin için kolay gelsin yazanlar yalaka mı oluyor bunu mu çıkarıyoruz yani yorumundan tüm forum yalaka dostlar arkadaşa göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 28 Ocak 2020; 13:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

Senin çevirdiğin oyunların hiç biri benim oynayacağım oyunlar değil örn bayonetta sana bir kere bile kolay gelsin yazmamışımdır hadi yazmış olayım senin için kolay gelsin yazanlar yalaka mı oluyor bunu mu çıkarıyoruz yani yorumundan tüm forum yalaka dostlar arkadaşa göre.
    Sende üslubunu düzgün kullan bu ne demek? (25 TL ye satamayacağım diye anma da saldırgan oldun böyle insanları karalamaya falan başladın)
    Benim derdim karalama değil emeğimin hiç edilmesine serzeniş. Kan beynime sıçradı eşek yerine kondum yamanın çıkmasına az kaldığı için bile bile yapılan bir şey bu. adam sadece man of medanı çevirmek için foruma katılmış. Mesaj sayısı ve katılım zamanından belli. Kim bilir kim var ardında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 28 Ocak 2020; 13:37:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

Sende üslubunu düzgün kullan bu ne demek? (25 TL ye satamayacağım diye anma da saldırgan oldun böyle insanları karalamaya falan başladın)
    Benim derdim karalama değil emeğimin hiç edilmesine serzeniş. Kan beynime sıçradı eşek yerine kondum yamanın çıkmasına az kaldığı için bile bile yapılan bir şey bu. adam sadece man of medanı çevirmek için foruma katılmış. Mesaj sayısı ve katılım zamanından belli. Kim bilir kim var ardında.

Alıntıları Göster
    google çeviri bu %100 demek ne demek Allah aşkına karalamak değil mi ? neyse

yamaya gelir isek aynı metro yamasında da oldu adamlar ne yaptılar yamayı ücretsiz verdiler isteyen qnoops u yada anonymous çevirinin yamasını kullandı bu yamada da öyle olacak isteyen ücretsizi kullanacak isteyen senin yamanı satın alacak durum bu.

Sizde haklısın ben bu kadar olayların büyüyeceğini düşünmemiştim. Sonuçta sizinde emeğiniz var aylarca uğraştınız. Ben konuyu kaldırıyorum, tartışmaya gerek yok. U-crew ekibinin önüne taş koymak gibi bir niyetim yok. Ben bana destek ve yardımcı olan arkadaşların isimlerini not aldım. Yama bitince özelden kendilerine göndereceğim.
  • Çeviri bitince ps4e gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: croftrust

Sizde haklısın ben bu kadar olayların büyüyeceğini düşünmemiştim. Sonuçta sizinde emeğiniz var aylarca uğraştınız. Ben konuyu kaldırıyorum, tartışmaya gerek yok. U-crew ekibinin önüne taş koymak gibi bir niyetim yok. Ben bana destek ve yardımcı olan arkadaşların isimlerini not aldım. Yama bitince özelden kendilerine göndereceğim.
    Konuyu kaldırmaya gerek yok. İsteyen istediği yamayı kullanır. Bir yama çalışması duyuruldu diye 2. Si duyurulmayacak diye bir şey yok. İsteyen istediği yamayı yapar. Üstelik konuyu açtın ve bilgiyi verdin. Bu yeterli herkes için.

Belki bu yamayı çeviri ekipleri de görüp sizinle iletişime geçebilir ve başka çevirilerde de görürüz sizleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Konuyu kaldırmaya gerek yok. İsteyen istediği yamayı kullanır. Bir yama çalışması duyuruldu diye 2. Si duyurulmayacak diye bir şey yok. İsteyen istediği yamayı yapar. Üstelik konuyu açtın ve bilgiyi verdin. Bu yeterli herkes için.

Belki bu yamayı çeviri ekipleri de görüp sizinle iletişime geçebilir ve başka çevirilerde de görürüz sizleri.

Alıntıları Göster
    +1 3500 hit almış bir konu bekleyenler var bu yamayı herkes ile paylaşmanız daha makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 28 Ocak 2020; 14:42:28 >
    Hocam,ben ayni oyuna 2 yama yapilmasina karsiyim ucretli-ucretsiz farketmez ama ekimde baslamis bir calisma sonuclanmadiysa alternatif ariyor insanlar U-crew bu ay icinde cikacak demisti ay bitti henuz yama yok sure olarak bana kalirsa cok uzadi bu calisma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 28 Ocak 2020; 16:35:56 >
  • Yama ne oldu diyenlere çıkıpta tavan yapmış egonuzla yakında deyip geçiştirirseniz biri çıkar yakın zamanda yamayı yapar siz uzaktan izlersiniz.
  • Konu kalkmayacak arkadaşlar bu kadar bekleyen insana haksızlık olur diye düşündüm. Bu hafta sonuna kadar aksilik olmaz ise yamayı yayınlayacağız.
  • croftrust kullanıcısına yanıt
    teşekkürler doğru bir karar.
  • Teşekkürler beklemedeyiz.
  • dostum yama yayınlanacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: croftrust

Konu kalkmayacak arkadaşlar bu kadar bekleyen insana haksızlık olur diye düşündüm. Bu hafta sonuna kadar aksilik olmaz ise yamayı yayınlayacağız.
    Merhaba, şayet bu işi gönüllü olarak yapıyorsanız, birilerinin önüne taş koymak için değil de, sadece oyun oynayanlara karşılık beklemeden, yardımcı olmak için yapıyorsanız elinize sağlık kolay gelsin demek isterim. Umarım en kısa zamanda yamayı çıkarırsınız.
  • u-crew adı altında çıkacak sanırım değil mi ?
  • croftrust kullanıcısına yanıt
    Hocam,son durum nedir?bu hafta ici yayinlanir mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.