Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS 6 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bethesda oyunu duyurdu arkadaşlar. Oyunun yakın zamanda çıkması beklenmiyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi geldikçe konu güncellenecek.

https://www.pcgamer.com/the-elder-scrolls-6-announced/
    https://www.pcgamer.com/elder-scrolls-6-what-we-know/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 14 Şubat 2020; 8:46:2 >

• Bir şeyler görseydik daha iyi olacaktı. En azından artık geleceğini biliyoruz.
  • FUS RO DAAAAAHHHHHHHHHHH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conor McGregor -- 11 Haziran 2018; 6:0:24 >
  • Mobil TES oyunu gösterdikten sonra TES 6'yı gösterince Todd Howard herkes kısa bir süreliğine şoka girdi.
  • Sırf adamlar kesin sesinizi der gibi duyurdu, 2020 den önce gelmez ellerinde daha hiç bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac birayi ac ac ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu da Remake 2'ye dönmez umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020'den önce çıkmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel bir haber bu sabah sabah. Bakalım oyun çıktığında hayatımda neler değişmiş olacak :)
  • En erken 2021 diyorum. Umarım sonraki nesil konsollar için çıkarırlar da düzgün bir grafik görürüz.
  • Yeni oyun motoruyla gelirse yer yerinden oynar . Ancak alışmışım bethesdanın oyunu gösterdikten kısa bir süre sonra oyunu çıkartmasını . Bunda ne tarih ne oyun içi hiç bir şey göremeyince aynı STARFİELD gibi biraz bekleceğiz dedim . En azından oyun duyurulacak mı diye beklemeyeceğiz artık çıkacağını biliyoruz daha olumlu bir bekleyiş var artık

Sırada Half-Life 3 var

• Yeni oyun motoruyla gelir büyük ihtimalle konusu görseli tavan yapar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 11 Haziran 2018; 9:59:24 >
  • Türkçe altyazı olmazsa hiçbir tadı olmaz ana dili Türkçe olmayanlar için. Bu yüzden tıpkı Horizondaki gibi bir kampanya olmalı Türkçe olmasına yönelik. Gerçi Horizonda Sony bile iplememişti Türkçeyi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En geç 2020. Fallout 4'ten sonra ana odağın bu oyun olduğunu düşünüyorum, yeni motor felan da geliştirmeyeceklerini tahmin edersek 2021'e uzaticak bir şey göremiyorum.

• Sonunda duyuruldu.
  • en erken 2021'de bekliyorum. daha öncesinde starfield çıkacak yeni nesil için.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Rockstar'ın GTA V için yaptığını yapabilirler, bu neslin sonuna doğru ikisini de daha düşük grafiklerle PS4'e getirirler bir sene sonra da yeni nesil konsollara daha iyi grafiklerle çıkar. Oyunu yapan firma Bethesda olunca bu ihtimalin yüksek olduğunu düşünüyorum çünkü firma Skyrim'i mobil hariç her platforma çıkardı, TES 6'nın PS4 ve XBOX ONE X'deki satışlarını gözden çıkarmazlar.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    oyunu duyururken next generation dedi. ben direkt yeni nesile çıkacağını düşünüyorum ama illaki aynı anda ps4 ve xone'a da gelir.
  • Adamlar ellerinden gelse tetrise skyrimi çıkartacaklar . R* ne yapıyor neslin sonuna doğru oyunu çıkartıyor hatta bilerek oyunlarını erteliyor ki neslin sonuna gelsin diye , daha sonra çıkacak yeni nesile ve PC ye oyunu çıkartıyorlar aynı oyunu 3 kere satıyorlar .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.