Bu oyun gerçekten bomba. PC GAMER 2006'da çıkacak oyunlar arasında en iyisi olarak seçti daha ne olsun.
www.elderscrolls.com sitesinden videolarını indirebilirsiniz...Screenshotları görün sonra oha diyelim burda birbirimize...oyun yakında çıkacak...aslında 20 mart 2006 net tarih fazla kalmadı yani... recommended:
3 ghz intel pentium 4 or equivalent processor 1 gb system ram ati x800 series, nvidia geforce 6800 series, or higher video card
minimum system requirements: windows xp 512mb system ram 2 ghz intel pentium 4 or equivalent processor 128mb direct3d compatible video card and directx 9.0 compatible driver; 8x dvd-rom drive 4.6 gb free hard disk space directx 9.0c (included) directx 8.1 compatible sound card keyboard, mouse
supported video card chipsets: ati x1900 series ati x1800 series ati x1600 series ati x1300 series ati x850 series ati x800 series ati x700 series ati x600 series ati radeon 9800 series ati radeon 9700 series ati radeon 9600 series ati radeon 9500 series nvidia geforce 7800 series nvidia geforce 6800 series nvidia geforce 6600 series nvidia geforce 6200 series nvidia geforce fx series
Bunlarda ek bilgi olsun
tabiiki 2006 nın en iyi oyunu olacak.ancak elder scrolls morrowindi oynamamış olanlar bunun nedenini anlayamaz
2006'nın en iyi RPG oyunu olacağını garanti gibi umarım bug çok az olur.
Manyak büyüklükte bir dünya ve süper grafikler, önceki oyunu bitirmiştim ama bitirene kadar yaklaşık 2-3 ay geçmişti (kasmama rağmen) ki biten sadece ana görev bitirilemeyecek kadar yan görev var ve tamamen etkileşimli bir dünya wow gibi..
Oblivion sadece online oynayacak değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
tabiiki 2006 nın en iyi oyunu olacak.ancak elder scrolls morrowindi oynamamış olanlar bunun nedenini anlayamaz
Ben anlıyorum kardeş merak etme Oblivion bence de bomba olacak ama çok iyi bir sistem istiyor..İnşallah sorun yaşamadan oynarız..(bu arada en kısa zamanda morrowind oynayıp bitirmek istiyorum)..
quote:
Orjinalden alıntı: Elharess
Oblivion sadece online oynayacak değil mi?
Hayır sadece single oynanacak.
zırhlarımızı kuşandık ve bekliyoruz birde morrowind'daki karakterimizi buraya taşıyabiliyor olsak çok iyi olacaktı Neyse üşenmeden yeni karakter yaparız artıkın
mutlaka bug fazla olucak,ama cıkan yamalarla kapanıcaktır. okadar buyuk bir haritada olmaması imkansız. gez gez bitmez şimdi o.gene kalıcam derslerden anlasılan,sırf bu oyunu oynamak için upgrade yapıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sedatss
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
Ben anlıyorum kardeş merak etme Oblivion bence de bomba olacak ama çok iyi bir sistem istiyor..İnşallah sorun yaşamadan oynarız..(bu arada en kısa zamanda morrowind oynayıp bitirmek istiyorum)..
kardeş o zaman sen hemen başla morrowinda bu oyun çıkana kadar 3 te 1ini anca bitirirsin. bu oyun çıkarsa morronun yüzüne bakmassın bu sefer. 10dk da morrowindı bitiren adamın videosu vardı yada daha kısa sürede tam hatırlayamadım ama adam piskopat oyuna başlıyor bi kaç büyü yapıp son bölüme gelip kendini güçlendiren büyülerle son adamı kesip oyunu bitiriyordu ben 6ay gezdim dolaştım balmora senin seyda neen benim genede bitiremedim oyunu
quote:
Orjinalden alıntı: Lord 10dk da morrowindı bitiren adamın videosu vardı yada daha kısa sürede tam hatırlayamadım ama adam piskopat oyuna başlıyor bi kaç büyü yapıp son bölüme gelip kendini güçlendiren büyülerle son adamı kesip oyunu bitiriyordu ben 6ay gezdim dolaştım balmora senin seyda neen benim genede bitiremedim oyunu
Muhahaha harbiden çok uyuz bir videoydu o izlemiştim. Sen o kadar kas o işleri yapmak için adam iki dakkada halletsin ama eleman psikopat modda oynuyordu:)
var mi o video linki? merak ettim elemani
la ben piyasanan bayadır uzağım ne bu oyun? yeni gördüm şimdi
morrowind ın haritasını buldum nette bakın sizinde hatıralarınız canlansın bu seyda neen köyü ilk çıktığımız yer sonrasında balmora falan filan.birde şu ebonhearth kalesinin altında gizli bir geçitte bi zırh vardı yerini daha önceden hayatını kurtardığım bi hırsız söylemişti gidip zırhı bulunca ne kadar çok sevinmiştim ya gelsin artık oblivion dayanamıycam
quote:
Orjinalden alıntı: ozturert
var mi o video linki? merak ettim elemani
buyur arkadaş 7.5 dakikada oyunu bitiriyor adam izlemeyenler muhakkak izlesin derim
morrowind oynadığım en güzel oyunlardan biriydi umarım oblivion da öyle olur
eyvallah lord, ama bizim sirket film downloadlarini ve rapidshare gibi download sitelerini blockluyor gene de tesekkurler
selam arkadaslar/ ben bu oyunla ilgili bi sorun yasiyorum ve yardim gerek..
oyunu cektim netten (cd sinide aldim sorun cikinca) kurdum oyun baslattim..acilista herhangi bi sorun kasma yasamiyorum ama oyunda new game yaptiktan sonra karakterimi tanimliyacakken heryer bembeyaz cikiyor. karakteri ve oyunu goremiyorum ssorun budur . sislerle ilgili bir sorun oldugunu dusunuyorum ama bulamadim. bu arada en dusuk configte ayni orta olanda en iyiside...
yardim ederseniz sevinirim .. updateleride yaptim ekran karti icin ama yemedi ..
pc config im : p4 3.0 ht 256 mb ati radeon 9250 graphic card 300 gb hdd asrock board sata 1 gb ram
quote:
Orjinalden alıntı: MythOnur
selam arkadaslar/ ben bu oyunla ilgili bi sorun yasiyorum ve yardim gerek..
oyunu cektim netten (cd sinide aldim sorun cikinca) kurdum oyun baslattim..acilista herhangi bi sorun kasma yasamiyorum ama oyunda new game yaptiktan sonra karakterimi tanimliyacakken heryer bembeyaz cikiyor. karakteri ve oyunu goremiyorum ssorun budur . sislerle ilgili bir sorun oldugunu dusunuyorum ama bulamadim. bu arada en dusuk configte ayni orta olanda en iyiside...
yardim ederseniz sevinirim .. updateleride yaptim ekran karti icin ama yemedi ..
pc config im : p4 3.0 ht 256 mb ati radeon 9250 graphic card 300 gb hdd asrock board sata 1 gb ram
Ayarlardan Reset to default a bas. Böylece, oyun kendini sisteme göre ayarlar. Eğer olmazsa, büyük ihtimalle sürücü problemidir.
ana konu hangisidir link verirseniz iyi olacaktır, arama sonuçlarında gözükmüyor muhtemelen.