Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.473
Cevap
88
Favori
349.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru söylüyorsun, düzelttim. Ben de diyorum "lan nasıl az sayıda talep geldi"...
  • Paramız olsaydı oynardık ama güzel oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bela50

Paramız olsaydı oynardık ama güzel oyun

Daha belli değil, belki B2P olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: Bela50

Paramız olsaydı oynardık ama güzel oyun

Daha belli değil, belki B2P olur

O zaman olur alırım

• Videoyu yeni izledim.En çok dikkatimi çeken şey ''megaserver'' olayı oldu.Gerçekten muhteşem birşey olacak.Player kıtlığı kesinlikle çekilmeyecek gibi.
  • Bana mail gelmedi deyip bir başvuru daha mı yapmalı ne ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Bana mail gelmedi deyip bir başvuru daha mı yapmalı ne ? :)

Bu şekilde bi bildirim gelmediyse tekrar atmanız gerekiyor:

• Bana göre iyi bir mmorpg oyununda ticaret ve pvp en önemli şeyler çünkü bunlar oyuncular arasında rekabeti sağlayan ve onları oyunda tutan etkenler. Hikayesi grafikleri falan umurumda değil.

Birde kesinlikle itemler kolay kazanılmamalı. Oyuncuların üzerindeki itemlerin iyi bir değeri ve reel para karşılığı olmalı ki ekonomi daha canlı olsun. Zamanında her türlü online oyunları oynamış biri olarak söylüyorum knight online' ın en güzel tarafı buydu adamın charındaki bıçağı çaldılar diye internet kafayı basmışlardı olay çıkmıştı .Öte yandan Wow'da her sezon yeni bir set getiriyorlardı o kadar toplamak için uğraştığın şey çöpe gidiyordu sırf bu yüzden bıraktığımı hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vishera -- 29 Ocak 2013; 20:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vishera

Bana göre iyi bir mmorpg oyununda ticaret ve pvp en önemli şeyler çünkü bunlar oyuncular arasında rekabeti sağlayan ve onları oyunda tutan etkenler. Hikayesi grafikleri falan umurumda değil.

Birde kesinlikle itemler kolay kazanılmamalı. Oyuncuların üzerindeki itemlerin iyi bir değeri ve reel para karşılığı olmalı ki ekonomi daha canlı olsun. Zamanında her türlü online oyunları oynamış biri olarak söylüyorum knight online' ın en güzel tarafı buydu adamın charındaki bıçağı çaldılar diye internet kafayı basmışlardı olay çıkmıştı .Öte yandan Wow'da her sezon yeni bir set getiriyorlardı o kadar toplamak için uğraştığın şey çöpe gidiyordu sırf bu yüzden bıraktığımı hatırlıyorum.

Hikayesi ve grafikleri umrunda değilse herhangi bir Elder Scrolls oyunu oynamana gerek yok zaten...

• quote:

Çeviri bitti, konuya ekledim. Buyrun buraya da koyayım:

Bu oyun ne zaman çıkacak ?
  • quote:

Bu oyun türkçe olmayacak dimi kesin bu bilgi

• beyler tahmini bir cikis tarihi varmi oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Bu oyun türkçe olmayacak dimi kesin bu bilgi

Tabi canım, türkçe olsa bangır bangır reklamı olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

beyler tahmini bir cikis tarihi varmi oyunun

Yok ama closed BETA henüz başlamadığına göre en erken haziran - temmuz olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vishera

Bana göre iyi bir mmorpg oyununda ticaret ve pvp en önemli şeyler çünkü bunlar oyuncular arasında rekabeti sağlayan ve onları oyunda tutan etkenler. Hikayesi grafikleri falan umurumda değil.

Hikayesi ve grafikleri umrunda değilse herhangi bir Elder Scrolls oyunu oynamana gerek yok zaten...

Ne alakası var bütün seriyi oynadım morrowind'den itibaren biz işin mmo kısmından bahsediyoruz kimse hikaye için online oynamaz merak etme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vishera -- 30 Ocak 2013; 11:55:08 >

• Evet tek başına hikaye bir yere kadar .... son leveldan bir süre sonra hikaye kalmayacağı için sıkılıyor insanlar.... LOTR yada mesela SWTORdan daha kaliteli bir hikaye yoktur ama MMO oyunları tutmadı.
  • Takip ediyordum ama DH konusuna bakmak aklıma gelmemişti.Birinci sayfadan beri tüm mesajları okudum bir şey kaçırmamak için.
    Oyun güzel gözüküyor ama cidden çok şey beklememek gerek hayal kırıklığı olmaması için.
    Her neyse, beta başvurumu yaptım.Skyrim'i ayarları çok az düşürünce sorunsuz açan bir sistemim var ama PVP savaşları vs vs. işe girince PC'yi zorlayacak gibi gözüküyor.Kaybedersem ordan kaybederim bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

Evet tek başına hikaye bir yere kadar .... son leveldan bir süre sonra hikaye kalmayacağı için sıkılıyor insanlar.... LOTR yada mesela SWTORdan daha kaliteli bir hikaye yoktur ama MMO oyunları tutmadı.

Hikayeleri standart mmorpg'lere uygulamaya çalıştıkları için tutmadı. Ayrıca knight kitlesiyle TES kitlesini karıştırmayın. TES oyuncularının %80'i hikayeye önem verir. Ki zenimax de hikayenin ağırlıklı olacağını söyledi. Hikaye temeli olmayan bir oyun en fazla "beleşçi" oyuncular tarafından oynanır. Mesela WoW'a bakarsanız başından beri hikayenin asıl maksimum level dungeon ve raidlerinde kurgulandığını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 30 Ocak 2013; 12:56:41 >
  • Aşkolsun knightçı bir halim mi var ben tek kelime knightdan bahsetmedim ... dungeon ve raidlerde hikaye kurgulanması zor bence .....belki oyuncular rol playing de düşünerek oynarlarsa olabilir.
  • Vishera'ya söyledim onu. Her türlü online oyun oynadım dediği için...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.