Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.473
Cevap
88
Favori
349.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Aylık ödeme olacaksa Archeage ile bunun arasında kalacam gibime geliyor. Umarım aylık ödeme olmaz....

Bu arada 2013 yılı MMORPG severler için harika bir yıl olacak. Archeage ile elder scrolls onlıne fena kapışacak. Ama son izlediğim videolardan sonra ArcheAge'in biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim..............

ArcheAge'in WoW veya o tarz "devasa" onlinelardan oyuncu alabileceğini zannetmiyorum. Nasıl böyle bir kanıya vardın, combat animasyonları ve karakter textureları knight online'ı anımsatıyor.

Animasyonlar aynen dediğin gibi ama derinliği inanılmaz. O oyunda tabiri caizse yapamayacağın hiçbirşey yok.Sadece karakter kasma mantığıyla işlemiyor oyun. Aslında mevzu beklentiyle ilgili birazda. Çıktığında ilk başlarda çok sansasyonel olmacak ama sonradan çok oyuncu toplayacak o oyun.....

• quote:

quote:

quote:

Aylık ödeme olacaksa Archeage ile bunun arasında kalacam gibime geliyor. Umarım aylık ödeme olmaz....

Bu arada 2013 yılı MMORPG severler için harika bir yıl olacak. Archeage ile elder scrolls onlıne fena kapışacak. Ama son izlediğim videolardan sonra ArcheAge'in biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim..............

ArcheAge'in WoW veya o tarz "devasa" onlinelardan oyuncu alabileceğini zannetmiyorum. Nasıl böyle bir kanıya vardın, combat animasyonları ve karakter textureları knight online'ı anımsatıyor.

Animasyonlar aynen dediğin gibi ama derinliği inanılmaz. O oyunda tabiri caizse yapamayacağın hiçbirşey yok.Sadece karakter kasma mantığıyla işlemiyor oyun. Aslında mevzu beklentiyle ilgili birazda. Çıktığında ilk başlarda çok sansasyonel olmacak ama sonradan çok oyuncu toplayacak o oyun.....

Bir türk MineCraft(oyun özellikeri bakımından değil) yani kaplama vb. sıfır ama millet derinliği için ölümüne oynuyor ?

Elder scrolls için üyelikler ne zaman dağıtılacak yada üyelik gelmiş olan varmı ?

• Beta için kayıt olurken sanki 48 saat içerisinde e mail ile bilgilendirileceksiniz gibisinden bir yazı görmüştüm yanlışmı gördüm acaba? Gelen kutusu kalbim kadar temiz e mail alan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

quote:

quote:

Bir türk MineCraft(oyun özellikeri bakımından değil) yani kaplama vb. sıfır ama millet derinliği için ölümüne oynuyor ?

Elder scrolls için üyelikler ne zaman dağıtılacak yada üyelik gelmiş olan varmı ?

Minecraft'ı ben de oynuyorum, onda oynanabilirlik yüksek. Yani planlarını hemen hayata geçirebiliyorsun; quest yok, raid yok, her türlü serbestsin ve daha çok keşfetmeye dayalı.

Zaten "knight online'ı anımsatıyor" dedim, hatırlıyorsan knight online da zamanında en çok oyuncuya sahip oyunlardan biriydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

Beta için kayıt olurken sanki 48 saat içerisinde e mail ile bilgilendirileceksiniz gibisinden bir yazı görmüştüm yanlışmı gördüm acaba? Gelen kutusu kalbim kadar temiz e mail alan varmı

Bu şekilde bi bildirim gelmediyse tekrar atmanız gerekiyor:

• beta applicationlarını bile düzgün bir biçimde yapamadılar nedense çok fena çuvallayacaklarmış gibi düşünüyorum. bunu düşünmemin bir etkisi de swtor daki oyun motorunu kullanıyor olmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zftt

beta applicationlarını bile düzgün bir biçimde yapamadılar nedense çok fena çuvallayacaklarmış gibi düşünüyorum. bunu düşünmemin bir etkisi de swtor daki oyun motorunu kullanıyor olmaları.

Wikipedia'dan bakarsan oyun motoru kısmında "custom" yazıyor. Firma açıklama yaptığı zaman da zaten belirtmişti; "Sıfırdan bir mmorpg yapmak için sıfırdan bir oyun motoru yapmamız gerekiyordu ve temel olarak almak için hero engine haklarını satın aldık.". Yani üzerinde yazdılar yeni motoru, aynısı değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Umarım Türkçe olmaz.Türkçe olması oyunun Türkiyedeki yaş ve ciddiyet seviyesini düşürebilir.

Bir şey öğrenmişssiniz her şeye aynı şey bırakın şu kopyala yapıştırı ne alaka hangi paralı ve bu ciddiyette oyunun bebelerce istila edildiğini gördünkü wow falan deme onda çok az var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

Beta için kayıt olurken sanki 48 saat içerisinde e mail ile bilgilendirileceksiniz gibisinden bir yazı görmüştüm yanlışmı gördüm acaba? Gelen kutusu kalbim kadar temiz e mail alan varmı

Bu şekilde bi bildirim gelmediyse tekrar atmanız gerekiyor:

Aldım ben bu mesajı 48 saat olayı aklımda kalmış nerden geldiyse yokmuş demekki öyle bir şey

• quote:

quote:

quote:

İnternet kafe işleten birinin teknik servis işlerine bakarken ( oyun istiyordu hep benden ) bana Knight online tarzı oyun lazım demişti,bende morrowindi örnemiştim.1 hafta kadar sonra teknik servis için yolum düştü

"ya senin verdiğin oyunda lvl 41 oldum ama hiç online oyuncu yok.itemler çok az ,çok boş oyunmuş dedi"

elimde hdd vardı bir an gözlerim karardı sonra " onun serverları kapandı boşuna oynama artık dedim " güzelim oyunun elinde mahvolmasından iyidir.En son gördüğümde başka oyunlara merak salmıştı iyi ki de bıraktı elder scrolls serisini oynamayı.Bu seri böyle insanları haketmiyor.

Sadece seviye atlyayım en iyi itemi doldurayım diye oynayan çok insan var.O yüzden beta tester olarak Story / lore,RGP,solo gibi seçenek koymuşlar ki aslında bu kısma da önem veriyoruz sadece seviye atlamak en iyi itemleri kasaya doldurmanız için oyun yapmadık demek istemişler.Umarım yanılmam ve questleriyle mükemmel bir online oyun bizi bekliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 2 Şubat 2013; 19:11:54 >

• quote:

quote:

Umarım Türkçe olmaz.Türkçe olması oyunun Türkiyedeki yaş ve ciddiyet seviyesini düşürebilir.

Bir şey öğrenmişssiniz her şeye aynı şey bırakın şu kopyala yapıştırı ne alaka hangi paralı ve bu ciddiyette oyunun bebelerce istila edildiğini gördünkü wow falan deme onda çok az var

Neden bu sinir anlamadım? wow hakkında çok bir bilgim yok, sanırım o da Türkçe değil."wow falan deme onda çok az var" cümlenizi de açıklıyor Türkçe olmaması zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

quote:

quote:

İnternet kafe işleten birinin teknik servis işlerine bakarken ( oyun istiyordu hep benden ) bana Knight online tarzı oyun lazım demişti,bende morrowindi örnemiştim.1 hafta kadar sonra teknik servis için yolum düştü

"ya senin verdiğin oyunda lvl 41 oldum ama hiç online oyuncu yok.itemler çok az ,çok boş oyunmuş dedi"

elimde hdd vardı bir an gözlerim karardı sonra " onun serverları kapandı boşuna oynama artık dedim " güzelim oyunun elinde mahvolmasından iyidir.En son gördüğümde başka oyunlara merak salmıştı iyi ki de bıraktı elder scrolls serisini oynamayı.Bu seri böyle insanları haketmiyor.

Sadece seviye atlyayım en iyi itemi doldurayım diye oynayan çok insan var.O yüzden beta tester olarak Story / lore,RGP,solo gibi seçenek koymuşlar ki aslında bu kısma da önem veriyoruz sadece seviye atlamak en iyi itemleri kasaya doldurmanız için oyun yapmadık demek istemişler.Umarım yanılmam ve questleriyle mükemmel bir online oyun bizi bekliyordur.

Umarım dediğin gibi olur. Bende büyük beklenti içindeyim. Bide bazı arkadaşlar oyunun aceleye getirildiğini düşünüyor ama bilmedikleri mevzu şu. Bu oyun 4 yıldır gizli kapaklı yürütülen bir projenin eseri.Öyle 1 yılda ortaya çıkmış bişey değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Şubat 2013; 19:51:01 >

• quote:

quote:

quote:

Neden bu sinir anlamadım? wow hakkında çok bir bilgim yok, sanırım o da Türkçe değil."wow falan deme onda çok az var" cümlenizi de açıklıyor Türkçe olmaması zaten.

Onu paralı bakımdan söyledim aynen cümle düşük olmuş biraz ama :D Asıl demek istediğim bu ne her türkçe desteğe karşısınız ?

• Yılların verdiği ingilizce alışkanlık, türkçe olunca insanın gözünde orjinalliği kayboluyor. Bir de saçma sapan çeviriler oluyor. Oyun türk yapımı olmayınca türkçe olması da bazı komik olaylar doğuruyor...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onu paralı bakımdan söyledim aynen cümle düşük olmuş biraz ama :D Asıl demek istediğim bu ne her türkçe desteğe karşısınız ?

Türkçe desteğe kesinlikle karşı değilim.Hatta Elder Scrools benden Türkçe çeviri istese hiç durmadan başlarım.Yalnızca daha önceki oyunlardan bazı kötü tecrübelerim var.
    Küçük çocuklar genelde İngilizce olan oyunlarda baştan pes ediyorlar.Türkçe olunca haliyle her kesimden oyuncu geliyor.-yanlış anlaşılmasın, küçük çocuklarla bir sorunum yok, mesele olgunluk meselesi.-
    Yaş küçük olunca düşünmeden hareket etme olayı da biraz artıyor.Oyun hakkında tavsiye veren veya yardım eden büyüklerine küfür eden çok fazla çocuk gördüm şimdiye kadar.
    Örnek gerekirse , LOL Türkiye sunucusu veya minecraft'ın yeni hali olabilir.

Yanlış anlaşılmak istemem, Türkçe desteğe kesinlikle karşı değilim, yalnızca beraberinde getireceği bazı etkenlerden korkuyorum.

• Umarım "MEGA SERVER" olayında çuvallamazlar. Belirli sıkıntılara karşı getirilen teorik olarak güçlü çözümler, pratikte beklenen rahatlığı sağlayamıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe desteğe kesinlikle karşı değilim.Hatta Elder Scrools benden Türkçe çeviri istese hiç durmadan başlarım.Yalnızca daha önceki oyunlardan bazı kötü tecrübelerim var.
    Küçük çocuklar genelde İngilizce olan oyunlarda baştan pes ediyorlar.Türkçe olunca haliyle her kesimden oyuncu geliyor.-yanlış anlaşılmasın, küçük çocuklarla bir sorunum yok, mesele olgunluk meselesi.-
    Yaş küçük olunca düşünmeden hareket etme olayı da biraz artıyor.Oyun hakkında tavsiye veren veya yardım eden büyüklerine küfür eden çok fazla çocuk gördüm şimdiye kadar.
    Örnek gerekirse , LOL Türkiye sunucusu veya minecraft'ın yeni hali olabilir.

Yanlış anlaşılmak istemem, Türkçe desteğe kesinlikle karşı değilim, yalnızca beraberinde getireceği bazı etkenlerden korkuyorum.

Şahsen verdiğin LOL Türkiye serverı örneğinin aynısını West serverında avrupa veletlerinden de çekiyorum. Türk çocukları kadar olmuyor tabii ama var orda da. Ama halen CS - K.O oynayan adamın da daha bi sefer Skyrim oynamamışken gelip benimle birlikte ESO oynamasını istemem. Türkiyede çok küçük yaşta iyi oyuncu tanıdım ama henüz ülke olarak tam anlamıyla o olgunluğa erişebilmiş değiliz. Zamanı gelince ve Türkiye'de bir "kaliteli oyuncu" kitlesi oluşmaya başlayınca, onların istekleri doğrultusunda Türkçe de yapılır...

• world pvp varsa oynamam herhalde.

PvE kasarken bir anda PvP'nin içine girmek ,hazırlıksız yakalanmak kadar saçma bir şey yok.Aion'da var mesela bu saçmalık.Oyunu çok beğendim ama world pvp varsa benden uzak dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

world pvp varsa oynamam herhalde.

PvE kasarken bir anda PvP'nin içine girmek ,hazırlıksız yakalanmak kadar saçma bir şey yok.Aion'da var mesela bu saçmalık.Oyunu çok beğendim ama world pvp varsa benden uzak dursun.

Benim için de tam tersi open world PvP çok önemli. Sonuçta rol yaptığımız online bir oyunda diğer oyuncular tarafından saldırıya uğramak hiç de saçma değil. Hatta yerine göre aynı bölgede başka oyuncularla iş birliği yapmak, intikam almak vs. oyunu tek düzelikten kurtarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

world pvp varsa oynamam herhalde.

Benim için de tam tersi open world PvP çok önemli. Sonuçta rol yaptığımız online bir oyunda diğer oyuncular tarafından saldırıya uğramak hiç de saçma değil. Hatta yerine göre aynı bölgede başka oyuncularla iş birliği yapmak, intikam almak vs. oyunu tek düzelikten kurtarıyor.

Open world pvp için pvp ve pve sunucular oluyor. Teso'dada boyle olur heralde.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.