Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.473
Cevap
88
Favori
349.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin içine "Online" boyutu girdiği zaman PvP benim için ön plana çıkar açıkçası. Hikaye kısmını tekrar tekrar oynamayı seven birisi değilim. Yok günlük raidmiş, haftalık dungeon'mış aynı şeyleri yapmak sıkıcı oluyor benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

İşin içine "Online" boyutu girdiği zaman PvP benim için ön plana çıkar açıkçası. Hikaye kısmını tekrar tekrar oynamayı seven birisi değilim. Yok günlük raidmiş, haftalık dungeon'mış aynı şeyleri yapmak sıkıcı oluyor benim için.

Bir süre sonra sadece pvp de sıkmıyormu ...pvp pek sevmediğim için soruyorum.
  • Ben şahsen WoW oynarken hardcore raiderdım. Hikayeyle çok yakından ilgilenirdim filan. Tabii blizzard ilk 3 pakette hazır hikayeden faydalandı. Sonlara doğru yeni hikaye yazmaya başladı ve orada oyunun cılkı çıktı. Örneğin Elder Scrolls Online oynarken, gerçekten TES serisinin hayranı olan bir oyuncuyu en heyecanlandıracak şey, daha önceden görüp bildiği şeylerle oyunda karşılaşmaktır. WoW'u ayakta tutan da, Warcraft 1-2-3 ve kitaplarından bildiğimiz şeylerle karşılaşmamızın verdiği heyecandı. Bu açıdan ESO'yu çok şanslı buluyorum çünkü Oblivion, Skyrim ve Morrowind oyunları gerçekten geçmişle de ilgili (ESO'nun geçtiği tarihler) bir dolu efsane anlatan kitap ve questler barındırıyordu.
  • ya bu formu doldururken Primary Guild Name soruyor ne yazacaz buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: atbacaa

ya bu formu doldururken Primary Guild Name soruyor ne yazacaz buraya

Bildiğim kadarıyla hali hazırda herhangi bir aktif oyun ekibi içerisinde yer alıyorsan onun adını yazman gerekiyor. Örneğin "SK Gaming" evrensel bir oyun ekibidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Orijinalden alıntı: atbacaa

ya bu formu doldururken Primary Guild Name soruyor ne yazacaz buraya

Bildiğim kadarıyla hali hazırda herhangi bir aktif oyun ekibi içerisinde yer alıyorsan onun adını yazman gerekiyor. Örneğin "SK Gaming" evrensel bir oyun ekibidir...

o zaman guild kısmını boş bırakıyorum :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

quote:

Çeviri bitti, konuya ekledim. Buyrun buraya da koyayım:

Bu oyun türkçe olmayacak dimi kesin bu bilgi

Tabi canım, türkçe olsa bangır bangır reklamı olurdu...

Ama son dakika sürprizi olabilir galiba

• Umarım Türkçe olmaz.Türkçe olması oyunun Türkiyedeki yaş ve ciddiyet seviyesini düşürebilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çeviri bitti, konuya ekledim. Buyrun buraya da koyayım:

Bu oyun türkçe olmayacak dimi kesin bu bilgi

Tabi canım, türkçe olsa bangır bangır reklamı olurdu...

Ama son dakika sürprizi olabilir galiba

Hiç öyle birşey olmaz boşuna düşünme bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Umarım Türkçe olmaz.Türkçe olması oyunun Türkiyedeki yaş ve ciddiyet seviyesini düşürebilir.

Zannetmiyorum... o kitle pek hikaye değerinden çakmadığı için "bi de buna para mı vercez" deyip gider. Bir sürü satılık hesap olur piyasada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

Umarım Türkçe olmaz.Türkçe olması oyunun Türkiyedeki yaş ve ciddiyet seviyesini düşürebilir.

Zannetmiyorum... o kitle pek hikaye değerinden çakmadığı için "bi de buna para mı vercez" deyip gider. Bir sürü satılık hesap olur piyasada

Onlardan kaçmaz hocam.Gerekirse bayram harçlığıyla alıp yayarlar aralarında.Aman diyelim.

• Betaya giren yada seçilen oldu mu?
  • İlk keyler dağıtılmaya başlanınca Zenimax haber verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiLLi*DeDe

Betaya giren yada seçilen oldu mu?

Daha betaya alım süreci devam ediyor,1-2 hafta sonra başlarlar diye düşünüyorum.6-7 aylık betadan sonra 2013 sonu olmadan da oyunu çıkartırlar.

Megaserver olayı eğer dedikleri gibi işlerse bu kısa sürede beta testi biter.

Megaserver olarak tek bir server gibi düşünülsün diyor ama öyle değil birden fazla server olacak ama bu serverlar aynı hdd/ssd raidlerindeki gibi tek bir sistemmiş gibi gözüküp bant genişliği sağlayacak muhtemelen.Yani oyunda herkes online olan arkadaşını görüp ,mesajlaşabilecek ama iş arkadaşlarınızın yanına gitmeye çalıştığınızda değişecek, loading ekranı olacak ya da bağlantı kopma sorunları.

Bu yüzden oyunda teleportation ring ya da büyüsü olmayacak diyebiliriz aksi takdirde oyunda işlem yığını sadece teleporta ayrılır ve server çökmeleri çokca yaşanabilir.Bunun dışında en büyük artısı Cyrodildeki büyük battlefield kapışmaları olacaktır.Binlerce oyuncunun herbiri belirli bir alanda ama gerçek zamanlı çatıştığını düşünmek bile keyiflendiriyor.

Beta için ne kadar oyuncu alırlar tahmin edemiyorum megaserver yeniliği yüzünden 10 bin mi olur 100 bin mi belli olmaz.

• İşte videoda dediği gibi, seni nereye koyacağını biliyor oyun. Daha önce konuştuğun, birlikte birşeyler yaptığın, aynı guildde olduğun veya friendlistine eklediğin elemanları seninle aynı server'a koyuyor.
  • Aylık ödeme olacaksa Archeage ile bunun arasında kalacam gibime geliyor. Umarım aylık ödeme olmaz....

Bu arada 2013 yılı MMORPG severler için harika bir yıl olacak. Archeage ile elder scrolls onlıne fena kapışacak. Ama son izlediğim videolardan sonra ArcheAge'in biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 1 Şubat 2013; 18:23:27 >
  • valla bu oyun pek saglam gozukmuyor, trailer cok guzel ama oyun ici unknown :).
  • ESO cıkana kadar oynanacak güzel bi mmorpg söyler misiniz :D
  • Elder Scrolls serisi hayranı olan arkadaşlarımın hiç biri bu oyun için bir ümit beslemiyor ama ben bekliyorum vala Umarım hayal kırıklığı yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Aylık ödeme olacaksa Archeage ile bunun arasında kalacam gibime geliyor. Umarım aylık ödeme olmaz....

Bu arada 2013 yılı MMORPG severler için harika bir yıl olacak. Archeage ile elder scrolls onlıne fena kapışacak. Ama son izlediğim videolardan sonra ArcheAge'in biraz daha önde olduğunu söyleyebilirim..............

ArcheAge'in WoW veya o tarz "devasa" onlinelardan oyuncu alabileceğini zannetmiyorum. Nasıl böyle bir kanıya vardın, combat animasyonları ve karakter textureları knight online'ı anımsatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 1 Şubat 2013; 19:36:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.