Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.473
Cevap
88
Favori
349.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunun tam sürüm ne zaman çıkar ? Ne zaman başlarız oynamaya ?
  • Sonbahar'dan önce gelmez gibi , amazon.com 'da 31 aralık olarak gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

world pvp varsa oynamam herhalde.

PvE kasarken bir anda PvP'nin içine girmek ,hazırlıksız yakalanmak kadar saçma bir şey yok.Aion'da var mesela bu saçmalık.Oyunu çok beğendim ama world pvp varsa benden uzak dursun.

Oyun zaten temelde World PvP üzerine kurulu.

Bu arada Amazon'da 31 Aralık yazmasının sebebi tarihin belli olmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspendeddreams

Sonbahar'dan önce gelmez gibi , amazon.com 'da 31 aralık olarak gözüküyor

oha 1 senemi var ? Gerçi adamlar iyi bir iş çıkarmaya çalışıyorlardır geç olsunda güç olmasın.Ya ben üye olacaktım iyi gidiyordu form bilgisayar özellikleri felan istiyorlar ne alaka ? Özelliklerinide tam bilmiyorum benim bilgisayarım i5 işlemci(ivy bridge) 2 gb gt650m ekran kartım var 6 gb 1333mhz ram var sadece bunları biliyorum ha bir de hdd 7200rpm(alakasıda yok ama söyleyeyim dedim) başkada bişey bilmem napcaklarki bunları ?
  • great_cnta'nın dediğine göre bir sene yok, ama olabilirde

özellikleri nasıl alman gerektiğini adamlar oraya yazmış, başlangıca dxdiag yazıp çalıştırıyorsun, oradan tüm bilgileri kaydet deyip, o bilgileri text alanına kopyalayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

PvE kasarken bir anda PvP'nin içine girmek ,hazırlıksız yakalanmak kadar saçma bir şey yok.Aion'da var mesela bu saçmalık.Oyunu çok beğendim ama world pvp varsa benden uzak dursun.

Benim için de tam tersi open world PvP çok önemli. Sonuçta rol yaptığımız online bir oyunda diğer oyuncular tarafından saldırıya uğramak hiç de saçma değil. Hatta yerine göre aynı bölgede başka oyuncularla iş birliği yapmak, intikam almak vs. oyunu tek düzelikten kurtarıyor.

Open world pvp için pvp ve pve sunucular oluyor. Teso'dada boyle olur heralde.

farklı serverlar olmayacak open world pvp olacak ancak toprak kısıtlaması var.Open world pvp olacağı tek toprak şu anda Oblivion'un geçtiği cyrodill gözüküyor.Bu toprakta pvp açık olacak diye söylenti var.Hem elderscrolls tarihi için önemli hem de open pvp den hoşlanmayan oyuncular için önemli.Burada quest olduğu zaman oyuncu bilecek ki sağdan soldan adam saldırabilir solo yerine küçük gruplara girip quest yapmak zorunda kalacak.pvp ve pve item yanında bulundurmak zorunda olacak gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

quote:

Benim için de tam tersi open world PvP çok önemli. Sonuçta rol yaptığımız online bir oyunda diğer oyuncular tarafından saldırıya uğramak hiç de saçma değil. Hatta yerine göre aynı bölgede başka oyuncularla iş birliği yapmak, intikam almak vs. oyunu tek düzelikten kurtarıyor.

Open world pvp için pvp ve pve sunucular oluyor. Teso'dada boyle olur heralde.

farklı serverlar olmayacak open world pvp olacak ancak toprak kısıtlaması var.Open world pvp olacağı tek toprak şu anda Oblivion'un geçtiği cyrodill gözüküyor.Bu toprakta pvp açık olacak diye söylenti var.Hem elderscrolls tarihi için önemli hem de open pvp den hoşlanmayan oyuncular için önemli.Burada quest olduğu zaman oyuncu bilecek ki sağdan soldan adam saldırabilir solo yerine küçük gruplara girip quest yapmak zorunda kalacak.pvp ve pve item yanında bulundurmak zorunda olacak gibi duruyor.

PvP için item olacağını zannetmiyorum. En azından WoW'daki "resilience" gibi birşey olmaz umarım. Çok saçma çünkü, sonuçta bu durum insan formundaki mobların mantıksızlığını gözler önüne seriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

PvP için item olacağını zannetmiyorum. En azından WoW'daki "resilience" gibi birşey olmaz umarım. Çok saçma çünkü, sonuçta bu durum insan formundaki mobların mantıksızlığını gözler önüne seriyor...

Emin değilim pvp ve pve setler olursa ırkların ve sınıfların bütün itemleri kullanma şansı olduğu için raid ve dungeonlar çok fazla tartışma olacaktır.Bekleyip göreceğiz.
  • quote:

quote:

Emin değilim pvp ve pve setler olursa ırkların ve sınıfların bütün itemleri kullanma şansı olduğu için raid ve dungeonlar çok fazla tartışma olacaktır.Bekleyip göreceğiz.

Olamaz abi... Adamlar "deadric, elven, dragon" zırhları olacak dediler. Pvp olursa "Deadric(PvP), Elven(PvP), Dragon(PvP)" mi olacak? Bence çok saçma.

• quote:

quote:

quote:

Olamaz abi... Adamlar "deadric, elven, dragon" zırhları olacak dediler. Pvp olursa "Deadric(PvP), Elven(PvP), Dragon(PvP)" mi olacak? Bence çok saçma.

olmazsa iyi olur ,bende sevmiyorum pvp armorlarını özellikle elderscrollsun bu kadar fazla çeşit zırh seçeneği varken.

• Hah PvP armorları ile ne derdiniz varki öyle birşey olacak olursa yine PvP üzerinden elde edilir. Raidde dungeonda tartışma çıkması ne alaka?
  • quote:

Hah PvP armorları ile ne derdiniz varki öyle birşey olacak olursa yine PvP üzerinden elde edilir. Raidde dungeonda tartışma çıkması ne alaka?

Silahlar sınıflara özel olmayacak da ondan.Mage 2 handed sword kullananbilecek ya da heavy armor.Bunun eksileri olmayacak.Raidde nasıl tartışma çıkmasın
  • Konuya çok hakim değilim ama az bir deneyimim ile bir yorum yapmak istedim ; bir mage 2 handed sword kullanmak için 'str' sine puan vermek zorunda kalacak ve bu da farklı bir fedakarlık ve herkez bu fedakarlığı yapacak değil. Yani heavy armour taşımak için magenin büyü gücü yerine str vermesi gerekecek bilmem anlatabildim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DKP, Dragon Kill Points=Minumum tartışma
    Ortalama bir guild ile gireceğiniz zindanlarda tartışma olacağını sanmıyorum. Ama doğru dürüst adamlarla girmezseniz ToR gibi herkese ayrı loot çantası gelen oyunda bile kavga çıkar.
    Ayrıca PvP ile PvE zırh/silahlarının farklı olması bu tartışmaları azaltır ve gece gündüz PvE yapan birinin sıfır PvP tecrübesiyle önüne geleni haritadan silmesini önler.
  • Bugün wowhead'den bakarken sitenin reklamını gördüm ''Play For Free'' yazıyordu , linkte beta kaydına atıyordu. Acaba sırf beta kaydı için mi böyle bir reklam verdiler anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Konuya çok hakim değilim ama az bir deneyimim ile bir yorum yapmak istedim ; bir mage 2 handed sword kullanmak için 'str' sine puan vermek zorunda kalacak ve bu da farklı bir fedakarlık ve herkez bu fedakarlığı yapacak değil. Yani heavy armour taşımak için magenin büyü gücü yerine str vermesi gerekecek bilmem anlatabildim mi?

STR puanı diye birşey yok. Health, stamina ve magicka var. Eğer bir mage 2h silahı sağlam vursun istiyorsa "Two-handed weapon" skillini o silahı kullanarak arttıracak ve bu sayede açılan perklerle daha üst düzeye taşıyabilecek(Skyrim oynayanlar bilir).

Ayrıca bu raidlerde tartışma yaratmayacak çünkü loot sistemi Diablo 3'teki gibi herkese ayrı ayrı olacak. Yani ortak loot olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

Bugün wowhead'den bakarken sitenin reklamını gördüm ''Play For Free'' yazıyordu , linkte beta kaydına atıyordu. Acaba sırf beta kaydı için mi böyle bir reklam verdiler anlamadım.

Büyük ihtimalle evet.

Ayrıca LOTR online F2P olmadı, belli bir levela kadar oynayabiliyorsun sadece. Öyle bakarsan WoW da F2P ama 20 levela kadar...
  • First person kamera olacak mı acaba? Alışmak zamanımı alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bugün wowhead'den bakarken sitenin reklamını gördüm ''Play For Free'' yazıyordu , linkte beta kaydına atıyordu. Acaba sırf beta kaydı için mi böyle bir reklam verdiler anlamadım.

Büyük ihtimalle evet.

Ayrıca LOTR online F2P olmadı, belli bir levela kadar oynayabiliyorsun sadece. Öyle bakarsan WoW da F2P ama 20 levela kadar...

The Elder Scrolls Online [ANA KONU]

Bana diyene kadar sen önce açıp bir sitesine bak oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 5 Şubat 2013; 21:06:35 >

• quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimalle evet.

The Elder Scrolls Online [ANA KONU]

Bana diyene kadar sen önce açıp bir sitesine bak oyunun.

Evet oyun çıktıktan 5 sene sonra F2P olmuş. En son oynadığımda değildi. Bu arada şu da gözüme çarptı:

The Lord of the Rings Online
    Become a VIP
    http://www.lotro.com/en/game/vip

"F2P mmorpg nasıl olmaz? LOTRO var,GW2 var..."

Bir şekilde o firmanın para kazanması lazım. Başarısız oyunların F2P'ye dönmesi, yeni çıkacak oyunlar için örnek olmamalı bence. Bir oyun firması bana "Oyun tamamen ücretsiz, ama vip üye olursanız, daha kolay level kasarsınız, daha iyi raid yaparsınız ve diğer oyunculardan üstün olursunuz." derse, gülerim. Milletle knight online oynuyorlar diye dalga geçerken bu ne şimdi GB alır gibi? Öyle saçma bir ortamda oynayacağıma paşa paşa aylık ücretimi öderim. Aynı örneği defalarca vermek yanlış tabii ama belki imzandaki oyunları oynayan tüm oyuncuları toplasan, WoW oyuncu kitlesi kadar büyük olmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.