Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.365
Cevap
127
Favori
1.632.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aman yarabbi aynen benimde resmen ağzımın suyu aktı.O bitirici vuruşlar o mekanlar hele o tema müziği...Bekleyin Skyrim 5 sene daha oynanmak için geliyor.
    Bethesda sen insanlardan oluşmuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimm -- 24 Şubat 2011; 19:42:08 >
  • off video süperdi ya bekleyemiyor insan özellikle şu dragon age 2 felaketinden sonra...daha erken çıkmalıydı ama:S
  • Doyurucu bir trailer. Resmen fişekliyor insanı.
  • Şimdi bekle ki çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

Doyurucu bir trailer. Resmen fişekliyor insanı.

oblivion'un videoları da böyle süperdi.
  • hani yahşi batıda cem yılmaz çadırda çubuğu çektikten sonra bir cümle sarfediyor ya işte öyle bişey..... yok böyle oyun.
  • Videoyu koyalım.....İşte efsane.......

• Gözlerim dolarak izledim videoyu

Fallout New Vegas'a doyamamışken DLC'ler geliyor.

The Witcher 2 gelecek.

TES SKYRIM gelecek.

Gece ağlayarak uyumak istiyorum
  • 720p indirdim videoyu cips gazoz yanımda öyle izliyorum
  • allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(şener şen koşuşu)
  • 720p den biraz daha iyi burdaki videonun kalitesi. boyutundanda anlaşılır zaten

cms.elderscrolls.com/sites/default/files/tes/trailer_downloads/TESVSkyrim_OfficialTrailer_UK_HD_0.wmv
  • Pegi18 yazısını bile on kez başa alarak kendimi hazırladım ve izledim sonunda videoyu.
    Ben bu oyundan çok şey bekliyordum.Beklediğimden bir okadar daha güzel çıktı.Elderscool serisi Metal Gear serisi neyse o dur benim için.O kadar.
  • adam ejdarhaya bağırınca sesli ssstir dedim la walla guzel trailer olmuş.
  • Çok güzel, çok gaz bir trailer olmuş. Müzik, mekanlar vs. harika... 3 kere izledim valla.
    Videonun sonlarında çalan davul sesleri Morrowindin efsane müziği Call of Magic in başlangıcını anımsattı bana, umarım bu oyunda Oblivion değilde Morrowind tadında olur.

Bak şimdi, madem bahsettim sizleri bu güzel müzikten mahrum bırakmak ve kulaklarınız pasını almamak olmaz şimdi...

Güzel söylemişler: I like Oblivion, but I LOVE Morrowind.

Bu da special edition soundtrack

• SÖZÜN BİTTİĞİ YER!

AĞLAMAK İSTİYORUM

• "For the King, Dovahkiin.

For the sake of Skyrim.

For our land, for our home.

For High Hrothgar's blood.

For the Nords, for the Gods,

For the sole single son.

Dovahkiin, our king.

Who will dawn with fire."

tema müziği çok pis damardan

• Oyun aşmış...
  • Çok güzel görünüyor.İştah açıcı
  • Su grafikleri kötü diyen arkadaşlar şu dere gibi yerden akan sular evet gerç€kten kötü ama bu oyunun grafikleri kötü manası gelmez. Konu sudan açıldıgı için örnek veriyorum. 01:35 ve 01.37 dakikalarına bakarsanız diger su efektlerinin hiç te kötü olmadığını görebilirsiniz. O tek su görüntüsü araya kaynamış olabilir. Hepsini geçelim oyun halen tasarım aşamasında olduğundan o kısım sonra geliştirelecektir büyük ihtimal. Ama dediğim gibi su ya takmış arkadaşlar varsa belirttiğim dakika daki sahnelere bakabibilirler.
  • Oyunun trailerı resmen tüylerimi diken diken etti, en az Blizzard'ınkiler kadar destansı bir trailer olmuş. Müziği bana Morrowind'i anımsattı. Sanki Bethesda küstürdüğü eski fanlara da göz kırpıyor gibi. Mekanlar dehşet olmuş, daha önce duvar kağıdı olarak bilgisayarımı süsleyen mekan görüntüleri hareketliyken çok daha etkili. Arkada çalan operavari müziğe ayrıyeten hasta kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 25 Şubat 2011; 9:39:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.