nolamaz bence grafikler falan yakıyor skyrimde keşke olsa ama :/
skyrim benzeri oyun olsa zaten dünyanın en iyi oyunu olur ve bilmeyenide kalmaz hacı bence
ha ama beklerim çıkana kadr dersen Guild Wars 2 çıkacak... bambaşka bi oyun olacak ki bekle derim...
oynanis olarak benzer hatta daha iyi olan mount blade warband var turk oyunu multisi cok zevklidir rpg moduyla skyrimden daha cok zevklidir
Mount blade zaten bende var, ben daha çok böyle büyülü şeyleri falan seviyorum, skyrim de oyunun ilk başında elinde ateş topunu tutması beni cezbetti açıkcası
En benzer yine Mortal Online var, fakat oda ne kadar iyi? Orası tartışılır...
Bethesta Tes serisinden online bir oyun yapsa.. Nasıl iyi gider anlatamam.
Öh Age Of Conan nere Skyrim nere ne alaka var. Yukarda bir arkadaş söylemiş bak Mortal Online oynayabilirsin.Oynanış çok benziyor.Pvpside iyidir.
Age of conan ile skyrim in uzaktan yakından alakası yok. GW 2 nin de çok benzer bir oyun olmayacak ama. Gw2 nin de müziklerini yapanda Jeremy Soule olacak. Üstüne birde gw2 dede dragonlar ön planda. Gameplay tarzında ama ark. ların dediği gibi mortal ı deneyebilirsin. Ama çoğu oyunda npc ler konuşmuyor bile. Kağıt üstünden quest alıyorsun :). Yani şehirde giderken guardın biri " Wait i know you" demiyor" sende eline 5 gold sıkıştıramıyorsun :).
olmazmı AYNI SKYRİM hatta daha gelişmişi mortal online die bir oyun buğun indirdim gerçekten muthiş dev gibi bir map 20gb indi hala iniyor:) tavsiye ederim