Şimdi Ara

The Henry Stickmin Collection Türkçe Altyazı [L&G Çeviri]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Henry Stickmin Collection Türkçe Altyazı [L&G Çeviri]

THE HENRY STICKMIN COLLECTION

Başarısız olmanın başarılı olmaktan daha eğlenceli

olduğu bir kendi yolunu seçme macerası.

Çeviri Durumu

Altyazılar: %100

Emeği Geçenler:

Çevirenler

Hazal Başman (Lorellin)

Enes Yaman (Gowner)

Programlama

Enes Yaman (Gowner)

İndirme Sayfası

>Buraya Tıkla<

https://mega.nz/file/bdVTzIqB#AP1KwsKsYAQrlJoHvmb_zVnJeQVjKY6tDBfazFp_cK4

Decryption key isterse: AP1KwsKsYAQrlJoHvmb_zVnJeQVjKY6tDBfazFp_cK4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gowner -- 20 Haziran 2024; 18:45:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Henry Stickmin Koleksiyonu Türkçe Altyazı İndir

Oyun tutkunları, dikkat! "Henry Stickmin Koleksiyonu" artık Türkçe altyazılı olarak sizlerle. Bu heyecan verici oyun serisini, dil engeli yaşamadan, kendi dilinizde deneyimlemeye hazır olun.

"Henry Stickmin Koleksiyonu", altı komik animasyonlu oyun içeren bağımsız bir oyundur. Oyuncu, Henry Stickmin'in rolünü üstlenerek çeşitli zorlukları ve tehlikeli görevleri tamamlamaya çalışır. Oyunda çoklu sonlar ve eğlenceli diyaloglar yer alır.

Türkçe altyazı yamamızla, oyunun hikayesini ve mizahını eksiksiz bir şekilde kavrayabilirsiniz. Yama, hem "Henry Stickmin Koleksiyonu" hem de "The Henry Stickmin Koleksiyonu" oyunları için uyumludur.

Nasıl İndirilir ve Kurulur?

• "Henry Stickmin Türkçe Yama" veya "The Henry Stickmin Koleksiyonu Türkçe Yama Steam" gibi ilgili anahtar kelimelerle çevrimiçi olarak arama yaparak yamayı indirebilirsiniz.
    • Yama dosyasını bilgisayarınıza indirdikten sonra, oyunun kurulu olduğu dizine taşıyın.
    • Yamayı etkinleştirmek için oyun ayarlarınıza gidin ve "Türkçe" dilini seçin.

Artık "Henry Stickmin Koleksiyonu" oyununu Türkçe altyazılarla oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Oyunun sürükleyici hikayesi, zorlu görevleri ve harika mizahı ile unutulmaz bir oyun deneyimi sizi bekliyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buraya tıkla yazısına tıklıyorum.Sonra bir sayfaya gidiyorum.Tam olarak nasıl indireceğim?

• Muhammed12344321 M kullanıcısına yanıt

Forum linkleri bozduğu için tıklayınca tam çalışmıyor. Açılan sayfadaki decryption key yazan boşluğa şu metni yapıştırıp indirebilirsiniz: AP1KwsKsYAQrlJoHvmb_zVnJeQVjKY6tDBfazFp_cK4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 14 Temmuz 2023; 22:25:46 >
  • Kardeşim için indirmiştim. Çeviri için teşekkürler. Konu güncellenir ise daha iyi olur çünkü yorumlarda paylaşılan anahtarı bulmamış olsaydım, indiremeyecektim.

• başta kurarken yanlış klasörü seçtim ve şimdi tekrar kurmaya çalışırken klasör değiştiremiyorum, ne yapacağım?

• Ahmet Kerem Yücel kullanıcısına yanıt

Bunun için önerim yamayı masaüstünde bir klasörün içerisine kurup bu çıkan dosyaları oyunun olduğu klasördekilerle değiştirmektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.