Şimdi Ara

The Jacket (2005) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet Gercekten de kaliteli bir filmdi.İzlemeyenlere tavsiye ederim.
  • çok güzel bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

film türkiyede gösterime girmeyecek kelebek etkisindeki aynı mantıkla hareket eden bi film hiç bi şekilde kaderini değiştiremezsin diyen bi film.

Eminmisin değiştiremezsin dediğinden?
    Neresinde bıraktın izlemeyi?
  • güzel bir film ancak asla MEMENTO ile kıyaslanamaz...

benzetme hatalı...bi kere türleri bile uymuyo...

ayrıca MEMENTO öle basit bir film değil...altında ne duygular ve olaylar yatıyor...filmi izlemek yetmiyor mesela...sitesinbden de bir ton bilgiye ulaştıktan sonra ancak anlayabiliyorsun TAM ANLAMIYLA neler döndüğünü...

THE JACKET da ise izlemek yetiyor anlamak için...
  • İzlenmesi gereken bir film.Ancak benim gibi filmi izlerken sık sık ara verirseniz bir daha izlemek zorunda kalabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

İzlenmesi gereken bir film.Ancak benim gibi filmi izlerken sık sık ara verirseniz bir daha izlemek zorunda kalabilirsiniz

ben de bir filmi izlerken min. 3 kez ara veririm.bazen araya günler bile girer ve ben hangi filmi izlediğimi unutmuş olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syseditenes -- 2 Mart 2007; 0:28:27 >
  • 2. aram ve filme devam edemeyecek kadar sinirliyim.(Ara dediğimde dün gece başladım 100 dakikalık film bide bişide değil )

Normali bulmazki bizi nerde bi manyak gelir bizi bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 2 Mart 2007; 1:17:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H
    ayrıca MEMENTO öle basit bir film değil...altında ne duygular ve olaylar yatıyor...filmi izlemek yetmiyor mesela...sitesinbden de bir ton bilgiye ulaştıktan sonra ancak anlayabiliyorsun TAM ANLAMIYLA neler döndüğünü...

yani sen the jacket'i tam anlamıyla anladın ?

film hakkında bir yorum ;

"Selamlar...Filmin kurgusu hakkındaki birkaç fikrimi paylaşmak istiyorum sizlerle ; İlkönce şunu söylemeliyim ki adından da anlaşıldığı gibi film bir akıl hastasının iç dünyasını aktarmaya çalışmış bizlere. Bence filmde tezatlık hakim. Bakın filmi kendi bakışaçımdan tekrar özetlemek istiyorum ;

Kahramanımız Körfez savaşında savaşan bir asker. Savaşta bir çocuğu vuruyor.(Dikkat edin çocuk onu değil...) Bunun sonucunda akli dengesini yitirmeye başlıyor ve savaştan sonra gön deri liyor ...Sonra 7 yaşında bir kıza tecavüz ediyor ve annesini öldürüyor..Daha sonra ise bir polisi de vurarak akıl hastanesine gönderiliyor ve başlıyor kendi kendine olayları farklı algılayıp farklı düşünüp kendine göre yeni bir dünya kurmaya ve vicdanını kurtarmaya... Sonuç itibariyle bize izlettirilen kısım akıl hastasının "çıldırış" kısmı.... Modern romanı çok iyi temsil ediyor ve benden 10 üzerinden 9 alıyor. Mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız....."

• Biraz önce izledim kelebek etkisine benziyor biraz güzel genede
  • Güzel bir filmdi ama bir Memento olamaz.
  • cok uzun suredir arsivde var, ama daha izlemedim. Iyi oldu hafta sonu bir bakalim nasilmis?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

"Selamlar...Filmin kurgusu hakkındaki birkaç fikrimi paylaşmak istiyorum sizlerle ; İlkönce şunu söylemeliyim ki adından da anlaşıldığı gibi film bir akıl hastasının iç dünyasını aktarmaya çalışmış bizlere. Bence filmde tezatlık hakim. Bakın filmi kendi bakışaçımdan tekrar özetlemek istiyorum ;

Kahramanımız Körfez savaşında savaşan bir asker. Savaşta bir çocuğu vuruyor.(Dikkat edin çocuk onu değil...) Bunun sonucunda akli dengesini yitirmeye başlıyor ve savaştan sonra gön deri liyor ...Sonra 7 yaşında bir kıza tecavüz ediyor ve annesini öldürüyor..Daha sonra ise bir polisi de vurarak akıl hastanesine gönderiliyor ve başlıyor kendi kendine olayları farklı algılayıp farklı düşünüp kendine göre yeni bir dünya kurmaya ve vicdanını kurtarmaya... Sonuç itibariyle bize izlettirilen kısım akıl hastasının "çıldırış" kısmı.... Modern romanı çok iyi temsil ediyor ve benden 10 üzerinden 9 alıyor. Mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız....."

Tekrar izlemek farz oldu, hiç böyle düşünmemiştim ya neremle izliyorsam artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Tekrar izlemek farz oldu, hiç böyle düşünmemiştim ya neremle izliyorsam artık.

vay be zaman ne çabu kgeçiyor kaç yıl olmuş. ben de tekrar izleyim en yakın zamanda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.