öyle olmaz hocam :) kiraladığın hesaba yükseltme yapılır sonra hesabı geri verince oynanmaz. kalıcı istiyorsa satın alman lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (23. sayfa)
-
-
işe giderken başlattım indirmeyi dönünce bakarız artık
-
The Last of Us serisi hangi sırayla oynanmalı? Daha önce hiç oynamadım.
-
1 ve 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Remake olarak gözüken bir oyun daha var ondan sordum
-
4k 40fps de oynuyorum mükemmel görünüyor oyun. Ps4 versiyondaki o pusluluk gitmiş NPC yüzleri çözünürlük çok daha iyi videolarda değişiklik yok gibi görünüyorda canlı bakınca fark var özellikle 4k modunda perf modunu hiç açmadım
-
PS4 kaydımızı aktarıp Platin'i aldıktan sonra ne amaçla oynayacağız? PS5'de 60FPS 2 defa bitirdim. Yeni ekledikleri modların kupaları var mı? Minör grafik iyileştirmesi umurumda değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
part 1 ve part 2
-
ps5 uçak gibi ses çıkarmıyor de mi
ps4 de öyleydi
-
Yok sadece hafif fan gürültüsü var, ses çok kısık değilse gram fark edilmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yahu bu nasıl bir soru? Zaten iki oyun var 1 ve 2 olarak sırasıyla oynayacaksın işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
150 TL vererek PS5 yükseltmesi yapan kerizlerden biriyim. Oyun yine çok güzel, mükemmel bir başyapıt. Keriz olmak büyük mutluluk, kerizlik kazanacak, teşekkürler, iyi günler. :)
-
Grafikte fark yok diyenler yanılıyor. Uçuk bir fark yok evet, ama geliştirilmiş olduğu belli oluyor. Ayrıca yükseltme ücreti çok makul, görünce şaşırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sinir olmanızın sebebini anlamadım oyunu daha önce oynamadım oynayan arkadaşlara sormak istedim part 1 part 2 oynanacağını biliyorum fakat diğer oyunlarıda kastederek sırasını sordum.
-
Last of us remastered part 1
Last of us left behind ( dlc)
Last of us 2 remastered
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 19 Ocak 2024; 11:16:30 >
teşekkür ederim
-
Rica ederim
Merlinin Kazanı inceleme
oyun haberleri - merlininkazani.comThe Last of Us Part II Remastered incelemehttps://www.merlininkazani.com/The-Last-of-Us-Part-II-Remastered-inceleme-125344Grafik kısmında açıkça bir evrimi görüyoruz. Grafik optimizasyonu hairka yapılmış. Gözünü memnun edecek doğal 4K'ya geçiyoruz, isteyenler için daha iyi bir kare hızı ve VRR ile uyumluluk, değişken yenileme hızı sunuyor. Bu geliştirmeler, orijinal versiyonu harika olsa da onu birkaç adım ileri taşımaya yetecek seviyede.
Kontroller açısından baktığımızda PS5'in oyun ile artık tamamen uyum içinde olduğunu da görüyoruz. Oyun, konsol ve DualSense'in tüm özelliklerini kullanılıyor. Dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikler, 3D ses... Hepsi sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş.
-
Evet sony'nin remake remasteredlarla ilgili uyguladığı politikayı hepimiz eleştiriyoruz. Yükseltme için istedikleri ücret 150,00 TL. 2 kahve içilmiyor bu fiyata şuanda. Almak isteyen alır ben aldım şahsen. Bukadar takılmayın.
-
Performans modu ile arasında çok fark var mı VRR ile 100 fpsi görüyormuş. 40 fpse düşmeye değer bir fark var mı ne öneririsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X