Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
29
Favori
33.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tlou 1 (2013) ps3

tlou 1 remasterd (2014) ps4

tlou 1 remake (2022) ps5

bunların hepsi aynı oyun sadece grafik iyileştirme var.

önce 2022 tarihli part 1 i oynayın içinde dlc de var. sonra dün çıkan part 2 yi oynayın.

ilk defa oynayacak olmanız büyük şans harika bir deneyim sunacaktır 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar laf etsem de ben de aldım 150 lira bir şey değil. Dualsense uyumlu şekilde oynamak ilgimi çekti.

• emrekesk1n kullanıcısına yanıt
    Performans modundan açıp sonra çözünürlük geçerseniz fps olarak göz alışması sürüyor, netlik artıyor, God of war ragnorak daki 40fps modu gibi diyelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sinematige girince neil druckman ve diğer oyuncuların olayı nasıl hazırladıklarını anlatlamalari çok güzel olmuş

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sağolun.

• Navidres kullanıcısına yanıt

İLK DEFA OYNAYACAK OLMAK

ÖFF BEEEE, NE ÖDÜL AMA  

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

İLK DEFA OYNAYACAK OLMAK

ÖFF BEEEE, NE ÖDÜL AMA  

:)) teşekkürler ilk defa ps5le giriş yaptım bu serüvene normalde xbox oyuncusuydum.

• Oyun akıyor ya çok iyi olmuş, performans modunda bile grafikler taş gibi, oynanış zaten üst düzey ama keşke şu kaçınma, parry özelliği part 1'de de olsa daha akıcı bi oynanış oluyor. Yalnız şöyle bir şey var dostlar performans modunda 60fps yazıyor benim monitörde 120fps aktif gözüküyor FPS türü olmadığı için bilemiyorum sizce 120fps mi yoksa sabit 60fps mi akıyor oyun? Ayrıca çözünürlük modunda bilmiyorum kasıyor gibi geliyor bana siz nasıl oynuyorsunuz o şekilde 😄😄 aynı olay gow Ragnarök'te de olmuştu.

• Ruled kullanıcısına yanıt
    Çözünürlükte 30'a düşüyor ya hocam ondan öyle geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart ta orta zorlukta 1 karsilasma tamaayana kadar anam ağladi bana zor geldi ya acaip dikkat gerektiriyo

• Ruled kullanıcısına yanıt

Parry olayı şahane. Çok gerçekçi yapılmış. Oyunun gerçekçi oynanışı inanılmaz keyif veriyor. Bunu başaran başka oyun yok.

• Beyler bende güncelleme secenegi cikmiyor varmi bir yolu

• Acayip bir oyun ya 3.defa oynamama rağmen seksten daha büyük haz alıyorum normalde PC icin bekleyeceğim dedim ama dayanamadım. Bu oyun beni aşırı büyülüyor dünyası felaket bir şey sanki oyunun içerisindeyim karakteri yaşıyorum. Beni bu hale sokan çok az oyun vardır. ND harbi yapıyor gelecekte ki projelerini iple çekiyorum.

Sony oyunları benim için her zaman şarap kategorisinde kıyaslayabilirsem; Doluca Sarafin serisi veya Kavaklıdere Prestige ile Egeo serisi olucak. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 19 Ocak 2024; 18:10:40 >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt

Oyunu kütüphanede bulup , sağda üç nokta var orada detay kısmına gelirseniz , çıkıyor.

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Quarren kullanıcısına yanıt

ben olayın sony ile ilgili değil naughty dog ile olduğunu düşünüyorum

bloodborne varken, gow 1-2-3 varken, uncharted 1-2-3 varken ( yine nd oyunu gerçi ama ) gidip ısıtıp ısıtıp last of us yapmalarına sony karar veriyor olamaz bence.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.