Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
29
Favori
33.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yöneticiye cevap yazdık düşmemiş konuya buraya tekrar yazayım

Borsa örneğiniz garip olmuş böyle düşünürsek Yavşak, Asalak gibi kelimelerde kullanmakta sorun yok o zaman. Güzel türkçemizde böyle çift anlamlı kelimeler çok.

moderasyonu bağlamaz demişsiniz ama arkadaşın yorumlarında üstü kapalı hakaret var tahrik var günlerdir süren konuda huzur bozan tartışmaya sebep olacak mesajları var. Bir zahmet moderasyon insiyatif alıp gereğini yapmalı yoksa ileride seviyesiz terbiyesiz yorumların önüne hiç geçilemez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Keriz silkelemek Türkçe bir deyiş, hatta verdiğim örneğe göre de borsada - gayri resmi ağızda - terimleşmiş. Verdiğiniz örnekler ise açıkça hakaret. Aradaki fark çok bariz. Zaten siz de ilgili deyişi kullanmışsınız. Hakaret kullanımı varsa eğer ilk kimin başlattığına veya kullandığına bakılmıyor. Ama destek hattının da söylediği üzere ikinize de işlem yapılmadı ve yapılmayacak çünkü bu bir deyiş, hakaret değil. Dediğim gibi keriz silkeleme ifadelerinin şikayeti çok kez bir deyiş olduğu gerçeğinden hareketle reddedildi. İnsanları gereksiz cezalarla sık boğaz etmenin anlamı bulunmuyor. Maksat forumdan insanları alıkoymak değil. Bilgi ve görüş alışverişine mümkün olduğunca müsaade etmek.

Konuyu karıştıran hesaplara da inceleme sonucunda elbette işlem yapılır.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Opencritic : 92

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU
  • Alt tarafı 150 TL yükseltme ücreti, içerik yetersiz bile olsa 150 TL e ne yapabilirsin dışarıda? Gayet iyi fiyat bence alın geçin. 4k Native çözünürlük için bile değer. Sony üçkağıtçılık yapmış ama 150 TL için uğraşmaya değmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Klasik Türk insanı kafası. Bende yoksa başkasında da olmasın. Ben oynamıyorsam başkası da oynamasın.

Millet keyfine göre vermiş 150 TL yükseltmiş, tasası boşun birine düşmüş. The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 20 Ocak 2024; 17:16:5 >
  • Çıktığı gibi yükselttim ama ücretsiz bir güncelleme de olabilirmiş orası gerçek. Neyse üç otuz para zaten. Yalnız şu Bloodborne hala neden Ps5 güncellemesi almadı anlamak zor. 30 fps abi koskoca oyun şaka mı bu.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Geçen indirip baktım da leş gibi. Kamerayı çevirince her yer titriyor sanki.

İşin ilginç yanı switch liteda oynadığım 30 fps oyunlar yağ gibi akıyor sanki

• 150 lira ile marketten bir yoğurt iki kilo domates alamıyorsun hala da keriz diyorlar ahah. Büyük ihtimal oyunu indirimdeyken almayı kacıran tayfa pek takmayın, upgrate edemeyince sinirleri gerildi

• VRR destegi açık olmasina rağmen oyunun ayarlarında desteklemiyor diyor neden acaba ?

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

İmamoğlu'nun ahmak davasına dönmüş. The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU 

• Ağlak, fesat, kıskanç insanlardan nefret ederim. Üçün beşin hesabını yapan insanları da sevmem. Forumda bu tipler ne yazık ki bolca var. Milletin mutluluğunu görünce krize girerler saldırırlar hemen laf atarlar. Bana laf attıkları gibi :) geçen gün netflix üyeliğini sonlandırmış şahıs manidar.. Torrent savunur izleyenlere hakaret ederler forumda adam kayırmanın kralını yaparlar.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    ekran görüntüsü aldım, bir-çok yerde bu kelimeyi kullancam emsal dava göstererekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bende oyunun PS4 disc sürümü vardı Proda bitirmiştim. PS5te Disc takıp tekrar bitirmiştim. Oynamak için disc takmak gerekiyordu. Oyun hala PS5te o haliyle kuruluyken(hala PS4 versiyon PS5te kurulu bu arada) Remastered sürümüne ön sipariş verdim 800 küsur. Herhangi seçenek sunmadan parayı aldı. Şimdi bu olay beni de içeriyor mu yoksa oyunun digitali olanlar mı iade alacak acaba? Nereye başvuracağız? 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mgokmengungor kullanıcısına yanıt

Yükseltme fiyatını görmek için disk takılı olması lazım, diski takınca yükseltme yapabiliyorsun.

• Ben iadeyle ilgili sormuştum. Zaten anlamadan Remastered ön sipariş vermiştim dijital olarak. Disk takıp yüklemeye daha az verileceğini bilmiyordum.

• mgokmengungor kullanıcısına yanıt

Haberde dijital alanlar için demişler. CD'yi takıp 150 TL'ye yükseltebilirdin. Bence siz durumu açıklar şekilde mail atın ya da destekten yazı yazın. İade isteyin. Eğer remastered sürümünü indirmediyseniz, indirmeyin. Ve bu yanlışlıkla alanlar için para iade olacakmış mevzusunu da yazıya ekleyin. İade edin yani. Sonra da 150 TL'ye yükseltirsiniz.

İade istekleri aşağıdaki linkten yapılabiliyor:

https://www.playstation.com/tr-tr/support/store/ps-store-refund-request

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Ocak 2024; 18:41:50 >
  • Teşekkürler bilgi için.

• Aldık oyunu 900 liraya.

Benim için de rekor oldu bu fiyat

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.