< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (25. sayfa)
-
-
Oyunu yönetmen ve oyuncuların yorumlarını açarak oynayın eğer daha önce oyunu bitirdiyseniz, çok güzel ayrıntılardan bahsediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu alanlar keriz demiyorum firmanın bunu sağlaması zaten gerek diyorum siz telefon güncellemesi paralı olsada sevinecek tiplersiniz oyuna onca para dökmüşsün adam sana olması gerekeni tekrar parayla veriyor cidden kelimeler tarifsiz kalıyor köfte ekmek parası şu lahmacun parası bu su parası diye diye küçümsüyorsunuz fakat bedava verilmesi gereken şeye para verilmesini savunuyosunuz şaka gibi yarın öbürgün 2-3 silah skin çıkarıp özel silah skinleri diyip para isterler vermeyenede söversiniz bi yarım ekmek döner parası verin alın yaa diye firma sahibi bu kadar savunmuyodur kendini
-
Keriz diyemezsin zaten. Forum kurallarına aykırı. Millete hakaret edemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Ocak 2024; 10:58:25 >
Asyan Hunter sen bu konuyu (The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU) bir salsana kardeşim, herkes rahatlasa.. Milleti burada ne diye darlıyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty Dog -- 20 Ocak 2024; 11:9:23 > -
12 Hidden Details You Missed In The Last of Us Part II Remastered
PlayStation AccessyoutubeThe Last of Us Part II Remastered reveals new hidden details and secrets in the game’s Lost Levels and commentary. Warning: this video contains story spoilers for The Last of Us Part II. How many of these The Last of Us Part 2 easter eggs and facts did you know? Let us know in the comments. In this video we unveil some famous actors behind the faces and voices, highlight the insane level of detail that goes into character art and reveals how the story structure changed during development. We also look at the Lost Levels to discover more The Last of Us 2 easter eggs - did you know Ellie was meant to attend a party in Jackson? Now you can try it for yourself. These behind the scenes features are part of The Last of Us Part II Remastered, which releases on PS5 today. The game also includes No Return, a roguelike mode that pitches heroes of the game against randomised enemy encounters. See the PlayStation Access team take those challenges on here: https://youtu.be/IIJMSl5NOFI If you enjoy these The Last of Us Part 2 easter eggs, you can watch our video from the original release about secrets and references we loved in Naughty Dog’s epic survival drama: https://www.youtube.com/watch?v=1jCCl959Pak. #thelastofus #thelastofuspartii #eastereggs All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use the AverMedia Live Gamer Ultra, Elgato 4K60 S+, and Atomos Ninja V and Ninja Inferno for gameplay capture.https://www.youtube.com/watch?v=clcNzdrenw4 -
ne tantana yaptın be ulan 2 lahmacunun 2 biranın 2 kahvenin lafını yapacak adamlar ne kadar çok türemiş son zamanlarda iyi ki çevremde sizin gibi boş beleş insanlar yok.
gelip burada milletin sevincini, mutluluğunu hazmedemiyorsunuz.
-
yönetimde tanıdıkları var hocam ondan böyle rahat konuşup millete keriz diyebiliyor. sen ben desek mesajı silerler hemen uzaklaştırma verirler ama bu arkadaşa dokunmuyorlar. Bu da aynı üslup ile devam ediyor günlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 20 Ocak 2024; 12:30:19 >
Millete keriz dediği lafını şikayet ettim. aschil adli Xbox fanı moderatör o keriz dediği mesajını silmedi. Ben de forum desteğe aschil'i şikayet ettim. İlgilenecekler. Zaten Xbox fanı bir kişinin PlayStation bölümündeki mesajlara bakması hiç doğru değil. Bu şekilde taraf tutuyorlar. Bakalım ne çıkacak destekten? Adminler baksın bu duruma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Ocak 2024; 12:34:25 > -
bende şikayet ettim silmediler gerek görmedik dediler. moderatör yancısı olunca işte böyle hakaret etmek huzur bozmayı hak görüyorlar.
aschil ı bende şikayet edeyim forum desteğe kafalarına göre at koşturmasınlar burda
Alıntı
metni:nde yazdım sen anlamamışsın bu tavırda takındığınız halde firmalar söğüşlemek için can atıyor yarın öbürgün 120fps patch gelir 200 tl ister öbürsü gün joystick fix gelir 500tl ister normalde olmayan 3 yeni bölüm içeriyor ama ne kadar sürecek spiderman miles morales dlc davasına döndü iş bildiğin millete hakaret ettiğim yok firmanın yaptığı politikayı söyledim olayları farklı yere çekip durmanın alemi yok ben satın aldığım oyunu tekrar neden satın alayım mantığı benim aklıma yatmıyor kardeşim sadece fikrimi belirtiyorum firma benim değil bu kadar savunayım siz cidden çıldırmışsınız hani xboxun fanboyları nasıl toksikse sizde onlarla yarışır olmuşsunuz cidden birşey söylenmiyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PS4'teki The Last of Us Part II sahipleri bilmeden veya yanlışlıkla PS5 sürümünün full sürümünü tam fiyattan satın alırlarsa para iadesi yapacaklarmış. Güzel haber. Epic Games de benzer bir şekilde, parayla aldığınız bir oyunu eğer Epic bedava verirse Epic, otomatik olarak paranızı iade ediyordu. Eğer yanlışlıkla böyle yapan varsa takipte kalsın.
-
ıgnSony Reportedly Refunding The Last of Us 2 PS4 Digital Owners Who Bought PS5 Version Full Price - IGNhttps://www.ign.com/articles/sony-reportedly-refunding-the-last-of-us-2-ps4-digital-owners-who-bought-ps5-version-full-price
-
@aschil ayıp değil mi kardeşim, yapamıyorsanız bırakın görevi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıntı
metni:Oyunu alanlar mı KERİZ almayanlar mı ? bence tam tersi :) https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157813199
Zaten cevap vermişsiniz, bu mesaj da duruyor. İkisine de dokunmadık.
Her ne kadar gayri resmi ve avam bir tabir olsa da, bu Türkçemizde yer alan, hatta resmi olmayan jargonda yatırım yapmayla ilgili teknik bir boyuta karşılık düşen bir deyiş.
Keriz Silkeleme Nedir? Kim Neden ve Nasıl Yapar? - YatırımKredi (yatirimkredi.com)
Daha önce çok kez farklı bağlamlarda bu deyiş hakkındaki şikayetleri reddettik. Bu ilk ve son değil. Markalar, firmalar, ürünler hakkında yorumlar ve düşünceler kullanıcıları bağlar. Moderasyonu değil. Moderasyon işlem tasarrufunda bu içeriğe bakmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X