Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.335
Cevap
139
Favori
1.194.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12321233123412351236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen ahşap hocam Gg dan sipariş verdim Tşk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke bu arkadaşa bişey yedirip, içirmeseydik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

Hmm güzel tevriye yaptın beğendim kuşum ama azcık daha terbiyeli ol lütfen. Nükte kat yazılarına. Basit ve bayağı olma. Çabuk tükenirsin. Tıpkı The Last Of Us 2 gibi. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• Zooe kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun,bunları bende takipteyim boyutu nasıl ve kalitesi güzel mi teşekkürler 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Hocam beklediğimden iyi çıktı baskı kalitesi çok iyi Tlou2 ile ilgili materyaller topluyorum nornalde yaş 40 hiç böyle şeylerle uğramamıştım ama Bu Tlou evreni beni başka birine dönüştürüyor 😁😁😁

Güzel duruyor hocam 👍 ben de farklı bi görselini almıştım baskı kalitesi,malzemesi filan başarılı.

ben de öyleyim hocam yaş 36 TLOU2 evreni hayatımda beni en çok etkileyen şeylerden birisi olmuştur THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

çok teşekkürler bilgi için,bende yeni eve geçicem oyun odası yapıyorum,gönül rahatlığıyla alınır o zaman 😊👍🏻

• Banada nişanlım doğum günümde bunu yaptırmış yağlı boya ile çok beğenmiştim,yanına bu tablolardanda almak farz oldu 😁

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Pc'ye gelsede oynasak... Oyun gerçekten sağlam.İlkini ps4'de bitirmiştim hala yeri farklıdır bende
    Sonra psyi yeğenlere verince pc oyunlarına yöneldim ama gözüm bu oyunda hala.ragnarok var bir de...

• Seviye öğretecek arkadaş sen misin? Yallah, başka yerde tartışma yarat, sana burda ekmek yok. Millet buraya oyun konuşmaya geliyor, saçma sapan tartışmalar görmeye değil.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt

Bugün de polar geldi.. 😁😁

Hayırlı olsun hocam, güzel günler de giyesin ;) yakışmış

• Alıntı

metni:
    Yıllık şirket kârı 3,2 MİLYAR DOLAR olan SONY için aşağıdaki rakamları bir kez daha düşün istersen.

Geçen bu mesajı yazmıştınız ve size bu mesajın gerçeği yansıtmadığını açıklamıştım. Yazdığınıza göre 3.2 Milyar Dolar yıllık kârı olan SONY. Bu gün 3.6 milyar dolara Bugie'yi satın aldı.

Kendimden alıntı:

Alıntı

metni:
    Sony'nin 3.2 Milyar dolar yıllık kar etmesi, SATIN ALMA GÜCÜNÜN 3.2 milyar dolar ile sınırlı olduğu anlamına gelmiyor. Sony Grup firmasının YILLIK OPERASYONEL MALİYETİ 100 milyar dolarlar seviyesinin çok üstünde. Ayrıca SONY'nin Yıllık Net Karı 10.5 - 19 Milyar dolar arası olarak biliniyor, tahmin ediliyor. verdiğin bilgi de yanlış. Microsoft'dan daha az ama senin abarttığın gibi hayali durumlar söz konusu değil. Bu kadar yükselmeyin yani, Microsoft uçtu diye SONY'i hiç bir şey bilmeden fakir konumuna getirmek yanlış.

Alıntı

metni:
    Sony 1 yıl içinde 1.2 milyar dolara Crunchyroll'u ve 220 milyon dolara insomniac games'i ve fiyat açıklanmasa da Bluepoint, House Marque, Firesprite, Nixxes, Fabrik Games, Valkyrie Entertainment olarak toplamda 7 Stüdyo aldı tahminen hepsinin masrafı 2 milyar doları geçer. Tabi bunların yanında gene SONY'nin satın aldığı bir çok Televizyon ve Müzik firmaları mevcut. Yani satın alımları açıklanmasa da 3.2 milyar doları çoktan geçmiş durumda.

Toplama yaparsak:

1.2 Milyar dolar Crunchyroll

220 milyon dolar Insomniac Games

3.6 milyar dolar Bungie

Bluepoint

House Marque

Firesprite

Nixxes

Fabrik Games

Valkyrie Entertainment

Televizyon ve Müzik Firmaları

Sadece fiyatı açıklananları topladığımızda, SONY, 5.2 Milyar dolar Satın alım yapmış. Bunun haricinde 7 Tane daha stüdyo'nun fiyatlarını eklediğimiz de yahminen 6-7 Milyar dolar satın alım yapmış olabilir çok rahat.

@ASKERTUNGA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 31 Ocak 2022; 21:37:35 >

• Keşke benim şu düzeltme yazımı da paylaşsaydın.

Dediğim gibi konuyu kirletmek istemiyorum. Buradaki insanlara haksızlık oluyor.

Hayırlı uğurlu olsun SONY'e de, XBOX'a da.

Dediğim gibi; ikisi de babamızın şirketi değil. Fanatikliğe gerek yok. Rekabet bize yarar.

• Rekabet eksik olmasın aman diyeyim. Bu sayede Kaliteli oyunlar bizi bekler. 👍😋

• NatDrake kullanıcısına yanıt

@NatDrake aynen hocam. aslında tüm bu laf kavgaları alım gücümüzün berbat oluşundan kaynaklanıyor.

Yurtdışındaki bir adam için bir konsol 400 - 500 TL demek. Adam ikisini birden alabiliyor. Bu sebeple de yok XBOX mış yok PS miş çok da umurunda olmuyor.

İstediği platformu alıyor, istediği oyunu oynuyor. Kısacası senin exc'in benim exc'im fanatikliği de yapmıyor.

Ama bizim durumumuz içler acısı.

Umarım hepimizin güzel şartları olur, iki konsolu da olur, rahat rahat istediği oyunu alma şansı da olur.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt

Tşk hocam 👍👍

• Online geldi mi Online THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef :)

• 
Sayfa: önceki 12321233123412351236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.