< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1234. sayfa)
-
-
Keşke bu arkadaşa bişey yedirip, içirmeseydik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmm güzel tevriye yaptın beğendim kuşum ama azcık daha terbiyeli ol lütfen. Nükte kat yazılarına. Basit ve bayağı olma. Çabuk tükenirsin. Tıpkı The Last Of Us 2 gibi.
hocam hayırlı olsun,bunları bende takipteyim boyutu nasıl ve kalitesi güzel mi teşekkürler 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam beklediğimden iyi çıktı baskı kalitesi çok iyi Tlou2 ile ilgili materyaller topluyorum nornalde yaş 40 hiç böyle şeylerle uğramamıştım ama Bu Tlou evreni beni başka birine dönüştürüyor 😁😁😁
Güzel duruyor hocam 👍 ben de farklı bi görselini almıştım baskı kalitesi,malzemesi filan başarılı.
ben de öyleyim hocam yaş 36 TLOU2 evreni hayatımda beni en çok etkileyen şeylerden birisi olmuştur
-
çok teşekkürler bilgi için,bende yeni eve geçicem oyun odası yapıyorum,gönül rahatlığıyla alınır o zaman 😊👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Pc'ye gelsede oynasak... Oyun gerçekten sağlam.İlkini ps4'de bitirmiştim hala yeri farklıdır bende
Sonra psyi yeğenlere verince pc oyunlarına yöneldim ama gözüm bu oyunda hala.ragnarok var bir de...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seviye öğretecek arkadaş sen misin? Yallah, başka yerde tartışma yarat, sana burda ekmek yok. Millet buraya oyun konuşmaya geliyor, saçma sapan tartışmalar görmeye değil.
Bugün de polar geldi.. 😁😁
Hayırlı olsun hocam, güzel günler de giyesin ;) yakışmış
Alıntı
metni:Yıllık şirket kârı 3,2 MİLYAR DOLAR olan SONY için aşağıdaki rakamları bir kez daha düşün istersen. Geçen bu mesajı yazmıştınız ve size bu mesajın gerçeği yansıtmadığını açıklamıştım. Yazdığınıza göre 3.2 Milyar Dolar yıllık kârı olan SONY. Bu gün 3.6 milyar dolara Bugie'yi satın aldı.
Kendimden alıntı:
Alıntı
metni:Sony'nin 3.2 Milyar dolar yıllık kar etmesi, SATIN ALMA GÜCÜNÜN 3.2 milyar dolar ile sınırlı olduğu anlamına gelmiyor. Sony Grup firmasının YILLIK OPERASYONEL MALİYETİ 100 milyar dolarlar seviyesinin çok üstünde. Ayrıca SONY'nin Yıllık Net Karı 10.5 - 19 Milyar dolar arası olarak biliniyor, tahmin ediliyor. verdiğin bilgi de yanlış. Microsoft'dan daha az ama senin abarttığın gibi hayali durumlar söz konusu değil. Bu kadar yükselmeyin yani, Microsoft uçtu diye SONY'i hiç bir şey bilmeden fakir konumuna getirmek yanlış. Alıntı
metni:Sony 1 yıl içinde 1.2 milyar dolara Crunchyroll'u ve 220 milyon dolara insomniac games'i ve fiyat açıklanmasa da Bluepoint, House Marque, Firesprite, Nixxes, Fabrik Games, Valkyrie Entertainment olarak toplamda 7 Stüdyo aldı tahminen hepsinin masrafı 2 milyar doları geçer. Tabi bunların yanında gene SONY'nin satın aldığı bir çok Televizyon ve Müzik firmaları mevcut. Yani satın alımları açıklanmasa da 3.2 milyar doları çoktan geçmiş durumda. Toplama yaparsak:
1.2 Milyar dolar Crunchyroll
220 milyon dolar Insomniac Games
3.6 milyar dolar Bungie
Bluepoint
House Marque
Firesprite
Nixxes
Fabrik Games
Valkyrie Entertainment
Televizyon ve Müzik Firmaları
Sadece fiyatı açıklananları topladığımızda, SONY, 5.2 Milyar dolar Satın alım yapmış. Bunun haricinde 7 Tane daha stüdyo'nun fiyatlarını eklediğimiz de yahminen 6-7 Milyar dolar satın alım yapmış olabilir çok rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 31 Ocak 2022; 21:37:35 >
-
Keşke benim şu düzeltme yazımı da paylaşsaydın.
Dediğim gibi konuyu kirletmek istemiyorum. Buradaki insanlara haksızlık oluyor.
Hayırlı uğurlu olsun SONY'e de, XBOX'a da.
Dediğim gibi; ikisi de babamızın şirketi değil. Fanatikliğe gerek yok. Rekabet bize yarar.
-
Rekabet eksik olmasın aman diyeyim. Bu sayede Kaliteli oyunlar bizi bekler. 👍😋
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@NatDrake aynen hocam. aslında tüm bu laf kavgaları alım gücümüzün berbat oluşundan kaynaklanıyor.
Yurtdışındaki bir adam için bir konsol 400 - 500 TL demek. Adam ikisini birden alabiliyor. Bu sebeple de yok XBOX mış yok PS miş çok da umurunda olmuyor.
İstediği platformu alıyor, istediği oyunu oynuyor. Kısacası senin exc'in benim exc'im fanatikliği de yapmıyor.
Ama bizim durumumuz içler acısı.
Umarım hepimizin güzel şartları olur, iki konsolu da olur, rahat rahat istediği oyunu alma şansı da olur.
-
Tşk hocam 👍👍
Online geldi mi Online
-
Yok maalesef :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X