Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.330
Cevap
140
Favori
1.193.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12311232123312341235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimin hangi konuda ne sözler sarf ettiğinin bilincine var ilk önce, sonra birilerine fanboy dersin. İyi geceler sana.

Edit: Cyberpunk'ı ön sipariş geçmiş, geri de lanet edip iade etmiş bir insanım, hani hayatımda böyle kepazelik görmedim o derece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 20 Ocak 2022; 22:54:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Press a Key kullanıcısına yanıt

Desene doğru tahmin etmişim ahaha.   Sanada iyi geceler hocam. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü ortada oynayacak "oyun" yoktu, neyse :)

Ama harbiden CP 2077 PS4'te rezalet ötesi çalışıyormuş ya. Hatta çalışmıyormuş. Reddit'te birkaç video izlemiştim buna dair çıktığı dönem. Hatırladım şimdi. Eğer oyunu konsoldan aldıysanız sonuna kadar haklısınız söylediklerinizde bu arada. Ben PC'de oynamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Ocak 2022; 23:5:58 >
  • Baştan PC platformunu kullandığını söyleseydin bu kadar tartışma olmazdı, sana ilk başta yazdım, geri edit çektim uzatmamak için tamam dedim, bunu da uzattın maalesef, PC oyuncularının arkalarına aldıkları en büyük oyunlar her zaman Witcher, RDR2 ve Skyrim gibi yapımlardır, God of War'da iyi bir port ile PC'ye çıkınca o da senin için iyi olmuş olabilir artık, ama bence sen PS özel oyunlarını sevmiyorsun veya ön yargılısın, bilemedim önceki yorumlarının başka açıklaması yok :)

Yok be hocam. Bloodborne(buna hayranım), Heavy Rain, Uncharted serisi ve ilk The Last Of Us vs. falan gibi oyunları çok severek oynadım. Konsol ile falan benim problemim yok. TLoU 2 bana pek iyi bir oyun gibi gelmedi. Ben oyunların teknik kalitelerinden (grafik, fizik vs.) ziyade bana verdiği duygulara, hislere ve oyunu oynamaktan aldığım zevke odaklanıyorum. TLoU 2 bitirdiğimde üzerimde çok kekremsi bir tat bıraktı. Mesaj vermek için bir taraflarını yırtan, sırf insanları sinirlendirmek için konulmuş sekanslarla dolu bir hikâyeye sahipti. Oyunda oynadığım hiçbir karakterle bir bağ kuramadım. Özellikle ilk oyunun verdiği hisleri düşündüğüm vakit bu oyun gözüme oldukça rezalet bir yapım olarak gözüküyor. Serinin adını lekelediğini düşünüyorum. Ha bu arada konsola ve PC'ye aynı anda çıkan bir oyunu PC'de oynamayı tercih ediyorum. PC her zaman daha iyi çünkü.

Edit: Bu arada PC oyuncularının arkasına aldıkları en büyük oyunlar Factorio, Oxygen Not Included, Hollow Knight, Dyson Sphere Program, Undertale vs. tarzı indie oyunlar olur genelde ya da Europa Universalis, Crusader Kings, Total War, Victoria, Age Of Empires vs gibi grand strategy veya real time strategy tarzı oyunlar olur. Tabi bir de bu işin izometrik RPG falan gibi kısımları var. Örneğin Disco Elysium, Grim Dawn, Divinity Original Sin 2, Baldur's Gate 3, Pillars Of Eternity vs. gibi. Saydığınız oyunlar konsola da PC ile aynı anda çıkmış oyunlar.(RDR 2 hariç) Yanlış argüman kullanmışsınız yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Ocak 2022; 23:39:47 >

• Konuya gene bi troll dadanmış. Cyberbalon felan bişiler zırvalıyor. Hala mı ya :D

Cyberbalon, son 10 yılda çıkmış en büyük fiyaskodur. Daha bunun ötesi yok.

• Master Willem kullanıcısına yanıt
    Gelmez dostum, gelmesine de gerek yok zaten. Yeni oyuna odaklansın ND

• Ya arkadaşlar CYBERPUNK ve HADES gibi oyunlar için THE LAST OF US PART 2 den daha iyi diyen biri var karşınızda.

Siz adama Spagetti diyorsunuz, adam size pirinç diyor bulgur diyor. Pilav makarnadan daha büyük diyor.

Neden hala laf yetiştireceğim diye uğraşıyorunuz ki. Belli ki adam Serdar Ortaç seviyor. Bırakın kendi haline.

@Press a Key @Himurajutsu

• 148 saat oynadım daha doyamadım, ne kadar müthiş bir şeysin sen.

İnsan görünce duygulanıyor. Ne oynadım ben böyle deyip yeniden oynayası geliyor. 😋

• NatDrake kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dostum :)

• Ps5 için patch gelmeyince bende 2.kez ps5 ile bitirdim. İlk oynadığımda toplanabilir eşyalara ve mekanların dip köşelerine çok odaklanmamış, biraz daha hızlı oynamıştım. Bu sefer neredeyse çoğu çekmeceyi, dolabı kurcaladım, biraz özgürlük tanıdığı mekanlarda olabildiğince dolandım vs oyunun suyunu çıkardım. Muhtemelen dizisi filan çıktığında bir kere daha bitiririm.

Yeniden oynamak için Ps5 patch filan bekleyen varsa beklemesin bence çokta gerek yok, elbette daha gelişmiş versiyonuna kimse hayır demez ancak oyun bütün unsurlarıyla hala neslin en iyi oyunlarından biri...

Sony bu oyuna multiplayer eklemek yerine dlc getirse daha muazzam olur, 2. kez oynarken fark ettim oyun hızlı bitiyor. Hikaye odaklı bir oyunda elbette oynanışı yaymak istememiş olabilirler ancak o evrende, o mekaniklerle daha çok vakit geçirmek istiyorsunuz. Yapay zeka, atmosfer, vuruş hissi, oynanış dinamiklerinin tam keyfine varıyorsunuz bi bakmışsınız oyunun sonlarına geliyorsunuz :) Oyun diyoruz ama gerçekten oyundan öte bir deneyim...

Son olarak spoiler vermeden hikayeye değinmek istiyorum, hikayeyi böyle tasarlayanları biraz anlıyorum; oynarken güçlü bir motivasyona sahip olmamızı istemişler ve duygudan duyguya geçmemiz için özel çaba harcamışlar, empati konusunda ders vermeye çalışmışlar vs vs fakat her şeye rağmen fazla zorlama noktalar var. Hikayede bizi manipüle etmek adına fazla çaba harcanmış, bazı noktalarda doğal fakat bazı noktalarda dediğim gibi zorlama ve çelişkili karakter davranışları var. Fakat genele bakınca ben müthiş bir deneyim olarak görüyorum.

Sony bu tarz firmaları pamuklara sarmalı, günümüz oyun dünyasında nesilleri hızla tükeniyor ve sürdürülebilir modellere sahip değiller ancak ayak kalmaları gerekiyor. Sony'den son isteğim, mp uğraşmak yerine çıkar dlc gitsin :)

• Oyuna PS4'de Digital Deluxe olarak sahip olanlara bir sorum var. Acaba o sürümde adı geçen PS4 dinamik teması aşağıdaki tema mı?

XFactor1111youtube
    The Last of Us Part II Premium Dynamic PS4 theme
    https://www.youtube.com/watch?v=weMhwbCkcTk
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu tema. Standart dışındaki tüm edisyonlarda dynamic olarak bu tema vardı.

• Oyunu satan arkadaş varsa ps5 türkçe versiyonu için bana ulaşabilirsiniz. 4-5 günde bitiririm zaten. İster kira ister satın alayım nasıl uygunsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 27 Ocak 2022; 21:32:34 >
  • ağlaman bitti miyoutube
    Bitti mi ağlaman ?
    https://www.youtube.com/watch?v=Y4o0plTQmZk
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

• Şöyle Haftasonu Özel bir Resim atayım 😁😁

• Zooe kullanıcısına yanıt

Harika duruyor. Şöyle tam PS5 güncellemesi gelince tekrar bitireceğim iyice özlemiş olurum hem. Bu arada ahşap tablo mu o hocam?

• 
Sayfa: önceki 12311232123312341235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.