Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.335
Cevap
139
Favori
1.194.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12301231123212331234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu XBOX vs PS tartışmasına döndüğüne göre artık kaçma vakti gelmiş.

He bu arada R.I.P. Sony. Üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu The Last of us part 2 değilmi benmi yanlış foruma geldim ; sony battı yazanmı dersin microsoft satış rakamlarımı dersin ekşisözlüğe dönmüş buralar :))

• gamer-x kullanıcısına yanıt

Sorma hocam. PS5 Ana Konusu da böyle diğer 1. Parti Oyunların konularına veya haberlerine kadar görür olduk. Birde yeni yeni üyeler var içlerinde. Sony battı batacak haberlerine pek itibar eden de yok zaten bu biraz abartıya kaçıyor. :) Oyuncular abartmayı seviyor ne diyelim.

Ama Konu özüne dönmeli bu tartışmaların yeri Yönetimin açtığı tartışma konusunda olmalı.:)

• Tamam peki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 20 Ocak 2022; 17:7:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Last of Us: Part II'den 50 tane iyi oyun sayabilirsin çünkü uyarlama taparısın, 2020'de oyun yoktu derken insan az utanır lan, kendine de saygın kalmamış ki senin, ne oldu? Taptığın firma, öttürecek dediğin firma bir anda dut yemiş bülbüle mi döndü, yoksa boş hava gazı basa basa koca balon en sonunda patlayıp söndü mü? Hades'ten bile bahsedip Cyberpunk'ı hiç ağzına almamış olmandan belli oluyor zaten Naughty Dog'un farkı :)

Senin gibi kör kütük fanboy değilim, oyuncuyum, bu yüzden birini severken birini kötüleme ihtiyacı hissetmem, Witcher'ı da severim, en sevdiğim oyun serilerinden biridir, ama CD Projekt birçok konuda eksisi olan bir firma, daha eğitilmeleri gerekiyor, Naughty Dog'tan Dr. Uckmann'a söylesinler kendilerine biraz fizik, animasyon, grafik, ışıklandırma, tasarım, sinematik sunum, hareket izleme, optimizasyon, yüz teknolojisi ve gelişmiş hareket yakalama konularında eğitim versin.

Üstte de boş boş RİP Sony falan yazmış olmandan belli bu ödüllerin nereye girdiği, o yüzden acını anlıyorum, ama ellerin klavyede saçmalamak için hareket etmezse daha az acır, uslu bir çocuk ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 20 Ocak 2022; 19:32:12 >

• Press a Key kullanıcısına yanıt

God Of War gibi bir şaheser var ya konsol exclusive olarak. (Tabi artık değil ama olsun) TLOU 2 mi daha iyi yoksa GOW mu? Dürüstçe cevap ver bana. 190 ödülü var GOW'un sence neden? Hadi hadi utanma.THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Rakipler önemlidir kuşum. Rakibin Ghost Of Tsushima olması var bir de RDR 2 olması var işte. Kapiş. Bence kapiş. Artık lütfen kapiş.THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Cyberpunk 2077, 2020 yılında değerlendirilmiyor. Saymama gerek yok ki kendisi TLOU 2'den kat kat daha iyi bir oyun. İstersen neden olduğunu da uzun uzun açıklayabilirim. Başlangıçta yaptığı kötü çıkış, saçma bug, glitchleri ve utopik hypeları karşılayamaması yüzünden oyuna laf sallıyor insanlar haklılarda fakat Cyberpunk 2077 tüm hatalarına rağmen gayet güzel bir oyun. Dediğim gibi kendisi 2021 yılında değerlendiriliyor. Hades daha iyi bu arada tekrar ediyorum. CP 2077 falan kasmana gerek yok. Sırf indie olduğu için ödül vermeye cesaret edemiyor kuruluşlar ya da içinde yeteri kadar trans, gay, shemale, ladyboy, erkeksi kadın olmadığı için de olabilir bu durum bilemiyorum artık. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Birçok eksisi olan firma Witcher 3 çıkarmış ahahah. Keşke herkes o kadar eksik olsa be. Ne güzel eksiklikmiş o öyle. Bu arada Witcher 3'ün ilk haritası olan ve prologue niteliğinde olan White Orchard'tan ana haritalardan biri olan Velen'e geçene kadar 10-15 saat sürüyor. TLOU 2 bu sürede bitiyor. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU The Witcher 3 bir RPG oyunu. The Last Of Us 2 ise deli gibi sinematografi kasılmış lineer bir aksiyon oyunu. Bir oyun 200 saat sürüyor öbürü 15-20 saat civarı. Gelip burada grafik, animasyon hatta daha kötüsü motion capture falan övmeye çabalıyorsun. Çok üzücü bir çaba bu ya. Bir zahmet motion capture, grafik, fizik yönünden falan iyi olsun. Biri 2015 öbürü 2020 oyunu ahahah. Muhteşemsin sen ya. Hadi sana birkaç bonus daha vereyim. Unut Witcher'ı falan. Daha eskilere gidelim şimdi. 2006 yılında çıkmış olan The Elder Scrolls IV Oblivion, 2004'te çıkmış olan Half-Life 2 ve 1996 yılında çıkmış olan Super Mario 64, TLOU 2'den daha iyi oyunlar. Bunu sende biliyorsun. Şimdi gelip şey dersin ama abi Super Mario 64'ün grafikleri çok kötü hüüüüğ falan dersin değil mi? Neden? Çünkü maksimum Sony fanboyu zekası bu oluyor işte. Grafik ağğbi, hareket izleme ağğğbi ahaha. Kutsallarınıza dokunulunca çıldırıyorsunuz. Seviyorum sizleri gençler.

Ödüller falan umrumda değil bu arada. İsterse 1500 tane ödülü olsun. Gerçekler apaçık ortada. Bunun sende farkındasın hala daha demagoji yapıyorsun. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Hepi topu basit bir konsol bu ya. Bu kadar bağ kurmayın şununla. Parasını verip aldığın şeye köle olma be güvercinim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Ocak 2022; 20:34:54 >

• şu oyuna ps5 patch gelsede yeniden başlasak artık. 2 yıl geçti ne multi çıkardılar ne birşey

• Master Willem kullanıcısına yanıt

Bu yıl çıkacaktır hocam. ND bayadır sessiz kaldı Yeni Nesil güncellemesi ile tekrardan PS5'te oynattıracaktır. Gözle görülür farklar olacağını düşünüyorum. :)

• Demagoji'yi sen yapıyorsun, utanmadan bana Cyberçöp'ü savunuyorsun daha iyi diyorsun, ne seviye bir fanboysun sen? :D

Seninle bunu tartışmak bile Part II'ye hakaret, git ötede oyna kendi kendine debelen, anlaşılan dev balon patlarken sarsılan sadece CD Projekt olmamış.

• 2 kere bitirdim güncelleme gelsin 2 kere daha bitiririm en az :) bende baya fark olacağını düşünüyorum.

Ben 4 kere bitirdim birtanesi de kardeşime yardım ederek tabi. Ama inanın her oynadığımda farklı farklı animasyonlara farklı detaylara ve mimiklere rastlamıştım. PS5 Yeni Nesil güncellemesi ile gerek doku gerek ise ışıklandırmalarda sağlam bir elden geçirme olacaktır. Üstüne birde Widescreen eklenecektir. Bu yıl geleceğini kesin gözü ile bakılıyor. Beklemedeyiz kısacası. :)

• Birde multiplayer ekleyeceklerdi o da gelirse sene içinde bal kaymak olur THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Bak hala Cyberpunk diyor. O kadar şey yazdım. Cımbızla tek bir bölümü çekip cevap vermeye kasıyorsun halen daha. Harbiden acınası bir durum bu kuşum. Soruma cevap vermemişsin. GOW'un bu oyundan kat kat daha iyi olması konusunda ne düşünüyorsun? Daha iyi olmasına rağmen 190 ödülü var. Bu konu hakkında fikrini alabilir miyim? Amaan ya da boşver sormadım say hadi ben kaçtım. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Akşam akşam para verip aldıkları konsolun kölesi olmuş çocuklarla uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Ocak 2022; 21:34:20 >
  • Bu oyun hiç bir oyun ile kıyaslanmayacak kadar iyi. Hatta çıktığı zaman dibini sıyırırcasına oynadığım 2 kez bitirdiğim. Daha sonra birde PS5 üzerinden bitirdiğim god of war bile part 2 seviyesinde değil. Çok yakın ama değil. Daha önce bu kadar sağlam bir hikaye anlatımı olmadı. Ara sahnelerin kalitesi, mekanikleri, görselliği. Anlatılan hikaye o kadar güzel ki her defasında kendinizi karakterlerin yerlerine koyuyorsunuz. Sorular soruyorsunuz, düşünüyorsunuz, üzülüyor, gülüyor, farklı duyguların içerisinde buluyorsunuz kendinizi. Ama şunu da belirtmek gerekir, bu benim sahsi fikrim oynarken bu tür şeyleri hissetmeyen ve düşünmeyen kişiler elbette vardır. Oyun dünyasının güzel tarafıda budur aslında. Bir çok oyun bitirdim. Hepsi ayrı ayrı güzeldi ama hiç biri bana Part 2 seviyesinde zevk vermedi. 10/10 kusursuz. Oyun dünyasının zirve yapımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 20 Ocak 2022; 21:35:42 >
  • Balonun o kadar dibinde ne işin vardı ki senin, şeker niyetine mi yalıyordun? Ailen senin için korkutucu diye Last of Us'ı oynatmadı mı ne yaptı? Erişemedin mi? Saf tutacam, haterlık yapacam derken erken yaşta komaya girmişsin, şimdi de 1.5 yıl ardından çıkmışsın ama sonuçları ağır olmuş soluğu burada almışsın. Keşke patlama sırasında o kadar yakında durup dil çıkarmasaydın, üzüldüm senin adına.

Seni bu hale getiren CD Projekt'e yazıklar olsun, umarım bu kadar kötülüğü bilmeyerek, sen uçan arabaları oyunun temasından dolayı mekanik san diye yapmamışlardır.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Artık yazma lütfen. Bildirim geliyor. Merak edip bakıyorum ne cevap verilmiş diye. Sen çıkıyorsun. Bu nasıl saçma ve çocukça bir yazıdır ya ahaha. Tamam sen haklısın ya. Lütfen artık alıntı yapma. Rahatsız etme beni. Lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Ocak 2022; 22:27:4 >

Multiplayer kesin gelecek ama umarım 2023'e sarkıtma gibi durumları olmaz. :) En en son MP için iş alımı yapıyordu belki bulmuş bile olabilirler. Sızıntılardan sonra elbet daha da ileriye taşınmış ve bölüm olarak daha fazla yer eklenmiştir. Sony'nin herhangi bir etkinliğinde duyurusu yapılması muhtemel gibi görünüyor. Sonrasında çıkış tarihi verilir şu tarihte geliyor diye. :)

• Zaten çok rahatsızsın, 2 yıl sonra yediği darbenin öcünü almaya kalkarmışcasına soluğu Part II konusunda alıp Cyberçöp'e Part II'den daha iyi diyebilmek için büyük bir travma geçirmek lazım. Travesti falan diyordun ya bir de, bu süre zarfında seni çok kovalamışlar.

Seni ciddiye almıyorum bak fark ettiysen, yani her insan ayırt ederde, sen malum sıkıntı yani, dalga geçiyorum, o kadar yazdım dediğin hiçbir kelimede mantık yok, trollük yapıyorsun, ben de sana istediğini veriyorum işte, ne sanıyordun? Seni kaale alıp ciddi ciddi cevap vermemi mi? Sütünü iç yat hadi vaktini doldurdun ebeveynlerin kızmasın.

E ama hala zorluyorsun. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Lütfen dedim ama. Bu kadar ilgiye muhtaç olmadığına inanmak istiyorum. Belli ki tartışmak için can atıyorsun ama emin ol uğraşamam. Fanboylarla uğraşmak malum partililerle uğraşmaya benziyor. Kısacası zaman kaybı. O yüzden rahatsız edip durma beni.

Hades TLoU 2'den daha iyi bu arada. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Hep Cyberpunk diyip duruyorsun. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Arada onada takıl ama takılamazsın muhtemelen çünkü oynamadın. Adım gibi eminim ki Cyberpunk'ı da oynamadın. Neyse tekrar ediyorum bak. Konuyu bitirelim artık. Tartışmak istemiyorum seninle.

Edit: Hades TLoU 2'den daha uzun sürüyor bu arada ahahaha. Hem daha kaliteli hem de başında daha uzun süre tutuyor. Oyunu 25 saat oynadım hala daha hikayesinin yarısında falan bile değilim muhtemelen. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Şu listedeki 4 oyun da TLoU 2'den kat kat daha iyi. Güzel denk gelmiş ahaha.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

Edit2: TLoU 2'den kat kat daha iyi 4 bonus oyun daha atmak istiyorum. Tekrar ediyorum Witcher'a gelene kadar ohoooooo. En az 50 oyun koyarım. En az!

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Ocak 2022; 23:2:10 >

• 
Sayfa: önceki 12301231123212331234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.