Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.324
Cevap
140
Favori
1.193.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12441245124612471248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam multiplayer kesin gelcek diye biliyorum. Bu oyunun icinde degilde farklı bir oyun olarak indiririz gibi.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    O zamanın parasıyla bir de. 1$ 7₺ idi. Yani şu an olsa 1100₺ falan.

Last of Us: Part II için 130₺ bedavaya satış yapmak demektir. Hâlâ bunun altını arayan varsa oyunu oynamasın zaten, bunun bir tık altı tamamen ücretsiz verilmesi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 7 Haziran 2022; 1:27:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuda fazla dolaşmam lazım malum oyun çıkalı baya oldu spoyler yedim ucundan abby ile ilgili , ilk çeyreğini bitirmişimdir , ps5 alınca Sonunda deneme şansım oldu, PC ve xbox kullanırken fanların aşırı abartıp pohpohladığını düşündüğüm oyundu aslında , ilk oyunu oynayınca 2. Oyunun mükemmel olduğunu hissetmeye başladım ve sıra geldi sonunda , joel reis üzdü baya ama beklenmedik bir giriş oldu, sürekli mermi aramak zorunda kalmak biraz can sıkıyor, onun harici bazı yaratıklar aşırı zor ölüyor arada sinir krizi geçiriyorum, hikaye olarak gayet iyi ilerliyor , grafikler hoş ve oynanış ile vuruş hissiyatı mükemmel, uzun zamandır almadığım oyun keyfini ps5 ile üst seviyelere çektim, bakalım sonu nasıl biticek heyecanla merak ediyorum ama uzun sürecek çalıştığım için fırsat buldukça :( 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=QS8xNlkE2xI

THE LAST OF US PART 1

The Last of Us + Left Behind

02.09.2022

Hayırlı uğurlu olsun THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• https://www.youtube.com/watch?v=QS8xNlkE2xI

PS5 + PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 9 Haziran 2022; 20:40:47 >
  • hocam bu baya eski oyun hani rameke gelecekti 😔 eski oyunu ps5 e yeniden mi çıkarmışlar nedir bu hiç anlayamadım

• berbetmus kullanıcısına yanıt

dostum REMAKE denildiğinde ne anlıyorsun?

sanırım sen yanlış bir şey anlıyorsun yada ben seni tam anlayamadım.

adamlar 1. oyunu aldılar,

1. oyunun sonrasında çıkan Left Behind DLC si ile birleştirdiler,

2. oyunun grafiklerini ve mekaniklerini kullanarak yepyeni bir hale getirdiler.

Konu aynı, hikaye aynı... Oyunu teknik anlamda, grafik anlamda ve içerik anlamda yeni nesile uyarladılar.

Yani bu yeni çıkacak olan THE LAST OF US PART 1 oyununu oynayıp ardından THE LAST OF US PART 2 yi oynarsan tam bir bütünlük sağlamış olacaksın her anlamda.

REMAKE demek, bir oyunun hikayesine, giriş gelişme sonucuna bağlı kalarak,

teknik anlamda baştan ele alarak grafiğini, fizik motorunu, mekaniklerini, ses ve görsel dosyalarını sil baştan hazırlayıp yeniden inşa etmektir.

Bence gayet başarılı olmuş.

Asıl merak ettiğim şey PART 2 nin mekaniklerinin ve animasyonlarının bu oyunda nasıl görüleceği.

Çünkü PART 2 gerçekten bu konuda çok başarılı bir oyundu. Silahlı çatışma sahneleri haricindeki yakın dövüşler ve öldürücü vuruşlar 10/10 du.

Bakalım PART 1 de bu nasıl olacak. Ve en güzeli... PART 2 de hiç yönetemediğimiz JOEL ile çatışmaya girmek, adamlara haddini bildirmek bakalım nasıl bir his olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 9 Haziran 2022; 20:53:39 >

• hocam senin söylediğin remastered değil mi ?

örnek mafia 1 remake benim beklentim bunun gibiydi yani last of us 2 nin tüm mekanikleri olacak sanıyordum bu bildiğimiz eski last of us 1 in biraz iyi hali belkide ben yanılıyorumdur

• Remake değil bu, remastered yapmışlar. Grafikler, animasyonlar halen 10 yıl önceki gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbetmus kullanıcısına yanıt

REMAKE = Bir oyunun senaryosuna sadık kalarak, görselliğini ve mekaniklerini (grafik ve fizik olarak) sil baştan ele almak ve üst seviyeye taşımaktır.

REMASTERED = Bir oyunun senaryosuna sadık kalarak, mekaniklerini aynı bırakıp (fizik motoruna dokunmadan) genellikle görsel anlamda iyileştirmektir.

(Yani oyun eskiden 1080p ise remastered yapıp 2K yada 4K çözünürlüğe taşımaktır. Gölgeleri iyileştirmektir. Kaplamaları iyileştirmektir...falan)

• David Attenborough kullanıcısına yanıt

Dostum daha oynanabilirlik görmedik ki?

Belli başlı ara sahnelerden oluşan kısa bir özet izledik.

Bunda da zaten bariz bir şekilde görselliğin iyileştirildiği, üst seviyeye taşındığı net bir şekilde görülüyor.

Fizik motoruna dair bir şey görmeden, oyunu oyuniçi oynanış olarak tecrübe etmeden nasıl remake olmadığına karar verebildin?

• 2 sene sonra çıkacak olmasına rağmen her anlamda 2. Oyundan daha kötü görünüyor. Remake dediğin Re 2-3 veya Mafia 1 gibi devasa farklar içerir. Bu bildiğin remastered.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tamam Remastered.

Hatta The Last of Us Mini

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• hocam kızma ya:) bizde heyecanla bekliyoruz bu oyun için ps5 parası hazırladım düşün yani.. ama bu videoda ben çok az fark gördüm karakter animasyonları vs ps4 versiyonuyla neredeyse aynı … aynı videoyu sende izliyorsun hocam bunun part 2 ile hiç alakası var mı bildiğin ps4 verrsiyonu bu ..

yeniden yapıyorlar vs diye duyunca ben part 2 nin part 1 versiyonu gelecek diye takla atmıştım evde ama bu video beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası..

inş bununla sınırlı değildir bekleyip görelim bakalım

• dostum estağfurullah ne kızması THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

fakat şu son yazdığından anladığım kadarıyla sen bambaşka ve çok yanlış bir beklentiye girmişsin.

ilk başta REMAKE olarak lanse edilen (ki teknik anlamda gerçekten de remake zaten)

oyunun adının PART 1 olarak çıkmış olması da zaten çok normal.

çünkü ilk oyun PART 1 di zaten. ikinci oyun da bu yüzden PART 2 idi.

diğer arkadaş da MAFIA için yapılan REMAKE çok daha kaliteliydi, devasa farklar vardı demiş.

ilk çıkan MAFIA 2002 yılında çıktı. yeni çıkan MAFIA 2020 yılında çıktı. yani arada 18 yıllık bir teknoloji var. bırakında o kadar fark olsun.

THE LAST OF US REMASTERED ise 2014 yılında çıktı. Bu REMAKE ise 2022 de çıkıyor. arada 8 yıl var.

ki isteseler yardıra yardıra daha da iyisini yaparlar tabi ki. buradaki amaç oyunu PART 1 adını vererek yeniden tasarlarken PART 2 ile benzer bir hale getirmekti. bunu başından beri söylediler.

yani PART 1 isimli versiyon PART 2'den 2 sene sonra çıkıyor diye onu geçecek, uçacak, katlayacak gibi beklentilerde olmamak lazım. adamlar PART 1 versiyonunu PART 2 kalitesine çekilmiş bir oyun olarak yaptılar.

beklentileri kendimiz yaratıyoruz, uçuk kaçık şeyleri kendimiz üretiyoruz sonra da hayal kırıklığı diyoruz. adamların başından beri yaptıkları açıklamaları okursanız sözlerinde durduklarını görürsünüz.

ayrıca, grafik olarak PART 1 yıllar önce çıkartılan ORIGINAL halinin birebir aynısı demek de biraz ayıp oluyor bence.

buyurun izleyin

"https://www.youtube.com/watch?v=D7C8Pz-3IQ4&ab_channel=ElAnalistaDeBits"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 10 Haziran 2022; 8:40:43 >

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Factions gelmeyecek

İkinci oyundan ayrı stand alone bir multiplayer oyun yapılıyor

Konu kilit.

PART 3 konusu açılıp mevcut bilgiler ve söylentiler üzerinden muhabbete devam edilmeli THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

last of us 2 nin grafiklerinde part 1 geldi işte remake sayılır

• nefes123 kullanıcısına yanıt
    battleroyale bile konuşuldu

• 
Sayfa: önceki 12441245124612471248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.