Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12421243124412451246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotogerçekçilik ile tanışmamız Naughty Dog'un ilk Ps5 oyununda gerçekleşecektir, kaldı ki nesil sonuna kalacak Part III, Ps6 :)

Ha bazı firmalar Ps6'nın gelmesini bekleyebilir ama Naughty Dog için Fotogerçekçilik göreceğimiz nesildeyiz.

O gün gördüklerimiz karşısında aklımızı yerinden oynatmazsak bu mutluluğa erişiriz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 16 Mayıs 2022; 11:46:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternette bir şey görüp etkinlendiği vakit 3.oyunu yazmaya başlar inşallah adam gibi bir şey görüp etkilenir bu sefer aptal saptal mesaj işleriyle uğraşıyor sonra sanki filozof

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her oynadığımda hikayeyi yazanada, abbyede sağlam sövüyorum. Kalan herşey çok güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dizi çekimlerinden görseller gelmeye devam ediyor. :)

Aşağıda ki görselin tam olarak nereden olduğunu direkt olarak akıllara kazındığını düşünüyorum.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNUHermen Hulsttwitter
    “Finally got a chance to spend some good time with @evan_wells @Neil_Druckmann and the ridiculously talented team at Naughty Dog. Couldn't be more excited for what this team is cooking up”
    https://twitter.com/hermenhulst/status/1527357493155811348?s=20&t=acUC7EpycPdTa0WDDWPOJA

Hermen Hulst: "Sonunda Naughty Dog ekibiylebiraz güzel zaman geçirme şansı bulabildim. Bu takımın hazırladığı şey için daha heyecanlı olunamazdı."

TLOU REMAKE GELİYOR GİBİ! PLAYSTATION SHOWCASE YAPILACAK GİBİ DURUYOR THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• https://www.youtube.com/watch?v=27ZMHUtIeNA&feature=youtu.be

en sevdiğim şarkının bu oyunda farklı bir yorumunu görmeye çok şaşırdım, sadece bu sebepten dolayı en kısa zamanda oynamak istiyorum

• Ashley Johnson'ın yaptığı cover efsanedir, biz son 1 - 2 ayı bu parçayı dinleye dinleye beklemiştik, televizyon reklamında kullanılmıştı, sonra bu cover'ın tam hali yayınlandı.

Sadece bu parçanın oyunla özdeşleşerek oluşturduğu his bile oyun sektöründeki diğer birçok şeyden üstün benim için.

Various Artists - Topicyoutube
    True Faith (Inspired by Lotte Kestner's Cover)
    https://www.youtube.com/watch?v=NWdOh0Rc4jQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 21 Mayıs 2022; 20:31:11 >

• Press a Key kullanıcısına yanıt
    benim karşıma yanlışlıkla çıktı parçayı bu şekilde hiç dinlememiştim, baya bir etkiledi. bu ses ellie'nin sesi doğru mudur?

• Aynen.

• Oyunu az önce bitirdim, sonu oldukça çarpıcıydı ancak oyunun neredeyse ilk 15 saatlik bölümünü,
    yani Ellie kısmını (Joel’ın ölüm sahnesi hariç) ve Abby Lev ve Yara’yı bulana kadar olan zamanı
    oldukça tekdüze ve sıkıcı buldum. Oyuna puanım 7.5/10

• Deve Katili kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Ben bu hikayede en çok Mel karakterine üzüldüm, Owen dingili yüzünden pisi pisine ölüp gitti..
  • Part 3 teaserı gelse de gerçekten heyecanlanabilsem. Ragnarök falan geliyor ama fazla umrumda değil. Tlou benim için bambaşka...

• Oyunu yeni bitirdim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    İlk oyunda aldığım keyfi aldım, mücadeleler çok keyifliydi, özellikle kısıtlı cephane olan bir oyunda düşmanları tek mermi ile kafadan vurmak bu kadar keyifli olur, yapay zekasının güzelliği zaten aşikar, oyunu zor seviyede bitirdim ve gerçekten zordu :) bazı bölümlerde ortaya düşürmek zorunda kaldım.
    Oyunun başlarında Joel öldüğünde Abby'e inanılmaz sövdüm :) fakat ilerledikçe ve özellikle oyun bizi Abby ile başbaşa bırakınca zamanla hak verdim ve sevdiğim bir karakter oldu, oyunda ölen herkes için üzülmeye başladım, oyunun bana verdiği hissiyat çok güzeldi. Oyunu bitirdikten sonra insanların finale tepkisine baktım herkes Abbynin ölmesini istemiş, farklı oyunlarımı oynadık bilmiyorum ama tepkileri aşırı saçma geldi insanların. Abbynin yaşadığı kayıplar çok daha fazlaydı ve ona rağmen merhametli davrandı, en basiti Dinanın boğazını bile kesmedi, bence final olması gerektiği gibi bitti, iki tarafta birbirine büyük acılar yaşattı ve birbirlerini öldürmemeleri bana sorarsanız güzel finaldi.
    Joel ve Ellie hikayesi çok güzeldi, bu oyundaki hikayeyede bayıldım, bir sonraki oyun için oyun zorla Abby ve Ellieye işbirliği yaptırıp hastalığa çare bulacakları bir oyun çıkarırlarsa fena olmaz.

Özetlersek her oyun severin bir kez deneyimlemesi gereken bir oyun oyuna puan vericek olursam kendimce 8.5 veririm.

Edit: Bazı arkadaşlar bu oyunun ruhuna aykırı dublajlı oynanmaz felan yazmışlar, filmleri altyazılı izleme taraftarıyım fakat kimse kusura bakmasın oyun sektöründe dublaj zor bulduğumuz birşey açarım dublajı oynarım, ayrıca oyunlarda altyazı takip etmekten oyunun içine giremiyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 23 Mayıs 2022; 14:25:32 >

• brnbry kullanıcısına yanıt

Mükemmel son THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    demi daha güzel olabilirdi

• Part2yi bugun bitirdim sahaneydi bir an önce part3 gelse keşke :)

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    en az 5 yıl var

• Haftaya Perşembe multiplayer modunu ve Part1 Remake görebiliriz THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

• King_Ragnar kullanıcısına yanıt
    hocam kaynak sağlam mı:) kesin mi :) uzun süredir bekliyorum remake için ps5 alacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbetmus -- 28 Mayıs 2022; 0:22:14 >
  • berbetmus kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin değil benim tahminim😬 Uzun süresine bekliyoruz artık bişeyler gösterirler

• 
Sayfa: önceki 12421243124412451246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.