< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana-00- -- 19 Nisan 2022; 21:5:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana-00- -- 19 Nisan 2022; 21:5:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet 60 fps, başka güncelleme almadı onun dışında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam. Ps5 de birdaha bitirmek lazım. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mükemmel olmuş. Diğer cosplayleri de harika. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyunu yeni aldım arkadaşlar. Dublajla mı altyazıyla mı oynamayalım ? çok arada kaldım. not : filmleri ve dizileri sadece altyazılı izlerim, dublaj hoşuma gitmiyor. |
tamamdır hocam sağ ol dublajlı oynayacağım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 24 Nisan 2022; 15:52:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yok hocam kardeşlikle alabildim.. en son amazonda ve overgame de. stok vardı ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Altyazılı oyna bence. Last of Us önemli oyun. Dublajlıda oyunun ruhu gider. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dublaj da fena değil ama ya. Neden hemen bu şekilde yadsıyorsunuz ki? Hem de piyasada dublajlı kaç oyun var? Bu konforu tatmalı bence herkes. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 5 Mayıs 2022; 13:45:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |