Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.326
Cevap
140
Favori
1.193.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12401241124212431244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir senaryoyu iyi yapan şey sadece yaşam mücadelesiyse ilk oyunda Joel Ellie'yi buluşma noktasında ateşböceklerine teslim edemedikten sonra kızı bırakıp giderdi. Sadece bir söylentiden dolayı tüm ülkeyi yayan geçip hastaneye ulaşmaya çalışmazdı. Yolun sonunda kızı tommy'e teslim edebilecekken etmedi, hastanede de kızı bırakmadı ayrıca. Bunların hepsi Ellie'ye olan zaafından dolayıydı. Kendi öz kızına benzettiği için bırakmak istemedi ve bunu kabullenmesi uzun sürdü sadece. Joel geçmişte hayatta kalmak için her şeyi yapıyordu. Kızı götürmeyi de silah için kabul ettiler zaten.Altı üstü meclis binasına gidiceklerdi ama vardıklarında ateşböcekleri çoktan ölmüştü. Hayatta kalmak isteyen adam kırar dizini Boston'da kalırdı. İnsanlığın kurtulmasını isteyen de kızı hastanede bırakır giderdi. Ama Joel ikisini de yapmadı. İlk oyunun teması sevgiydi, ikincisinin de intikam. İkinci oyun karmaşık bir intikam hikayesiyse ilk oyun da karmaşık bir sevgi hikayesi. Her ne kadar tlou1 ilk oynadığım ps oyunu olsa da ve nostaljik hissetsem de objektif olarak bakacak olursak ikinci oyunun hikayesi üstteki yorumda yazdığım sebeplerden daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana-00- -- 19 Nisan 2022; 21:5:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Last of Us: Part II > Last of Us > Red Dead Redemption 2 dışında tüm oyunlar.

• Ya tamam iste 1. Oyun baskaydi senaryo belliydi ama ilerlerken yasadiklarimiz joel ve ellie ye inanilmaz baglanmamizi sagladi.
    Ben 2. Oyunda bunu yasiyamadim.

Zaten metacritic gibi sitelerde de oyunu oynuyanlar hikayeyi yerden yere vurdu.
    Bencede haklilar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • klik-klak-boom kullanıcısına yanıt
    Her şeye rağmen sevmemiş olabilirsin tabi, zevkler ve renkler. Ama ben ana akım oyun basınını ve metacritic'i birinci kıstasım olarak almayı bırakalı uzun zaman oldu. Horizon zero dawn gibi sıkıcı ve ruhsuz bir oyunun metascore'u 90, kullanıcı puanı da 8.4 .Çok kötü bir oyun değil ama 90'ı da haketmiyor kesinlikle. The Last of Us 2 de gene aynı şekilde mükemmel değil ama 5.7 kadar da kötü bir oyun değil . Kullanıcılar bazen saçma sebeplerden de review bombing yapıp puanı aşağıya çekebiliyorlar. Mesela yakın zaman önce sanırım italyanlar dying light 2'de dil desteği olmadığı için 0'ı basıp geçtiler . Şuan kullanıcı puanı 4.2de. Bir oyunun bana hitap edip etmediğini youtube'dan oynanış videolarına bakıp anlamaya çalışıyorum

• Benim canım ciğerim Elliem. Neler yaşadık seninle hangi birine üzüleyim hangi birine dertleneyim. Sen yetmezmişsin gibi bir de Abby çıktı başımıza ona da ayrı üzül. Bitirdiniz beni be. El ele verin de part 3 de bitirin şu salgını hadi benim güzel kızım :)))

• Bu oyun Ps5 de 60 fps de çalışıyormu ? Ps5 güncellemesi gelmedi diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 60 fps, başka güncelleme almadı onun dışında

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Ps5 de birdaha bitirmek lazım. :)

• Cosplay

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

Kaynak:
    mobile.twitter.com
    Sandra Miller (@SandraMillrr) | Twitter
    https://mobile.twitter.com/sandramillrr

• Oedon kullanıcısına yanıt

Mükemmel olmuş. Diğer cosplayleri de harika.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    teknosa 200 liradan alanlar belli oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni aldım arkadaşlar.

Dublajla mı altyazıyla mı oynamayalım ? çok arada kaldım.

not : filmleri ve dizileri sadece altyazılı izlerim, dublaj hoşuma gitmiyor.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Film dizi bende alt yazı izlerim ama oyunun dublajı harika.

• tamamdır hocam sağ ol dublajlı oynayacağım

Alt yazı öneririm.

Last of Us serisini seviyorsan, karakterlere önem veriyorsan kendi seslerini duyman önemli, dublajsız yapamayanlara bile alt yazı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 24 Nisan 2022; 15:52:17 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

yok hocam kardeşlikle alabildim.. en son amazonda ve overgame de. stok vardı ama THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

Altyazılı oyna bence. Last of Us önemli oyun. Dublajlıda oyunun ruhu gider.

• Press a Key kullanıcısına yanıt

Dublaj da fena değil ama ya. Neden hemen bu şekilde yadsıyorsunuz ki? Hem de piyasada dublajlı kaç oyun var? Bu konforu tatmalı bence herkes.

• bence dublaj çok başarılı gayette keyifle film tadında oynayabilirsiniz :)

• Konforu tatmak istiyorsanız, yine bunu sonraki oynayışlarınızda da yapabilirsiniz.

Dublajın daha rahat olması daha kaliteli bir deneyim yaşayacağınız anlamına gelmez, ilk oyundan beri dublaj olsa ve biz bu dublaja alışsaydık, yine aynı kadro seslendirme de olsaydı, o zaman dediğine katılırdım.

Ellie Ashley Johnson ile, Joel Troy Baker ile bağdaşmıştır, özellikle Last of Us sever bir insanın ben oyunu ciddi ciddi dublajlı oynayıp bitireceğine inanmıyorum. Karakterler 1'de farklı, 2'de farklı konuşuyorlar, dil, ses tonu farklı, nasıl klasik kendi orijinal dilinden daha iyi bir deneyim sunsun? 1'i oynamadıysanız zaten Last of Us hayranı falan değilsinizidir, bu durumda Part II'yi İbranice dublajla da oynayabilirsiniz. Yoksa isteyen istediği gibi oynasın beni ilgilendirmez. Ben oyunu 9 kere bitirdim, kaç sefer dublaja alıp denedim, yok, 5 dakika geçmeden kapadım, Joel ve Ellie yerine başka birisi konuşmuş gibi oluyor, kendi sesleri değil çünkü, ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan, sinemada öylesine oturup bir film izlemiyorsunuz dublaj açılabilir olsun, Last of Us bu.

Ashley Johnson'ın Joel demesini, Troy Baker'ın Ellie demesini duymanız gerekir, sevinçlerini, hüzünlerini duymanız gerekir ki oyun kalbinize dokunsun. Şahsen ben bu oyunu vakit geçireyim, öylesine bir hikaye dinleyeyim diye oynamıyorum, bu şekilde oynayan varsa da dediğim gibi beni ilgilendirmez zaten, ancak orijinal dil varken öncelikli olarak dublaj tercih etmek bence absürt. İlk paragrafta yazdığım gibi, illa dublaj konforuna bakmak isteniyorsa, bunun sonraki oynayışlarda deneyimlenmesi gerektiği görüşündeyim dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 5 Mayıs 2022; 13:45:19 >

• 
Sayfa: önceki 12401241124212431244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.