Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw ses yokmu hala ps5 versiyonundan multiden oyun çıkalı 2 yıl oldu hala tık yok.

• Vallahi şaka gibi 2 yıl oldu hala bir adam akıllı dualsense desteği 4k geliştirilmiş detay ve efektler için bir açıklama yok. Büyük büyük ihtimal sene sonu aynı uncharted da olduğu gibi 2 li paket çıkarılacak diye ses yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

Malesef bir bilgi yok, yapıldığını biliyoruz sadece o kadar. Multiplayer'ı basir bir multiplayer olmayacak büyük çaplı ve uzun ömürlü bir multiplayer olacağı için belki de zaman alıyor ve çıkarmadılar halen. PS5 versiyonu da büyük ihtimal Multiplayer ile yayınlamayı bekliyorlardır.

Ama hiç ne bir güncelleme, ne bir video hiç bir şey yok. Biraz kontakta olup haber vermeleri lazım.

• adamlar daha multi çıkaramadı.. buna rağmen part 3 bekleyenler ve senaryo üretenler var.

bu yaşam umudundan istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 13 Nisan 2022; 2:4:9 >
  • Abby’nin yüz modeli, eski Naughty Dog çalışanı; Jocelyn Mettler.

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt

Bir an önce gelse şu Multiplayer 😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bir an önce olmayacak gibi 2023 diyor..

• bu saatten sona gelse de kimse oynamaz zaten . her şey tadında güzel

• resmen yalan oldu multiplayer modu..

• Zooe kullanıcısına yanıt

2023'ten Önce beklemeyin diyorlar ))

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    2023 iyi bir tarih...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üçüncü oyunu artık duyursunlar bence, senaryo yazmakla zaman harcamasınlar, versinler küçük bir çocuğun eline o yazsın, Neil Druckman dan çok daha iyisini yazar eminim, o bir yandan senaryoyu yazarken oyunu yapsınlar, her şey hazır zaten, başka bir şehir, yeni mekanlar, bir kaç yeni mekanik, bir kaç yeni düşman tamam.

• Anca geçen ay alıp bitirebildim. Ve çıkışında dönen bunca dramadan sonra ortalama bir oyun bekliyordum. Bu insanlar senaryonun tam olarak nesini beğenmedi anlamış değilim. Açık ara en iyi Naughty Dog senaryosuna sahip oyun. Bölüm tasarımları ,animasyonlar , oynanış , yapay zeka ,grafikler her şey fazlasıyla iyi. Bir tek soundtrack ilk oyun kadar ikonik değildi ama onun dışında çok da büyük bir sorunu yok açıkçası

• Yavaş bir şekilde oynamama rağmen 28 saatte bitirdim. Ekstradan film greni efektini kesin kapatın. İkinci oynayışımda farkettim, daha temiz ve keskin görünüyor her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana-00- -- 17 Nisan 2022; 19:2:0 >
  • Lhb675 L kullanıcısına yanıt

Yapışmış derken? Foto atar mısın?

• Bende ayni senin gibi yeni biterebildim.
    Senaryo bana gore kotuydu. Oyun cok kopuyo bir abby bir ellie olduk.

Ilk oyundaki senaryonun ve dramin yanina yaklasamamis.
    Senaryo haric hersey muazamdi.

• klik-klak-boom kullanıcısına yanıt
    Prologue hariç Seatle'ın 3 gününü Ellie ile sonra da aynı 3 günü Abby ile oynuyoruz. Bir tek son bölümde Ellie ye geçiyor tekrardan. Çok da bir kopma olmuyor. Hem bu sayede iki tarafın da sebeplerini görüyoruz. Kim haklı kim haksız anlamaya çalışıyoruz. Oyun bu ayrımı oyuncuya bırakıyor , iyiyle kötüyü keskin bir şekilde ayırmıyor . Gri bölgede kalıyor bazı şeyler ki bu da senaryoya ve karakterlere derinlik katıyor. İlk oyunda joel'un Ellie'yi hastaneden kaçırması o kadar masum insanı öldürmesi sonuna kadar yanlıştı ve haklı sebeplerden intikam almaya geldiler ve bunun üzerine biz intikam almaya gittik, sonra abby geldi sonra tekrardan biz gittik. Ellie en sonunda bu nefret ve intikam döngüsünü sona erdirdi.Ama sonunda en çok korktuğu şey başına geldi ve yalnız kaldı. Joel'un öğrettiği ona joel'u hatırlatan şarkıları bile çalamaz oldu. İlk oyuna göre çok daha trajik ve vurucu bir sondu

• oyunu yeni alabildik bakalım nasıl olacak oynaması

• Yok be hocam senaryo bana gore zevksizdi. Ben hicbir karaktere baglanamadim. Ellie haric digerleri ruhsuz karakterlerdi.

senaryo yasam mucadelesinden cok, karmasik intikam dongusuyle gecti. Uzun lafin kisasi senaryo sonuk kalmis.

• 
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.