Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.323
Cevap
140
Favori
1.193.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dünya üzerindeki en klişe mesajlardan. Çok dahiyane, üstün zeka kokan bir tema tercihi gerçekten. Tebrikler olsun Dr. Uckmann'a. THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli THE LAST OF US sever arkadaşlar,

Hayatında oynayıp bitirdiği bir oyunu 2. defa oynamayan, bitirmeyen ben THE LAST OF US + THE LAST OF US LEFT BEHIND oyunlarını 1 kez daha bitirdim.

THE LAST OF US oyununu toplamda 4. bitirişim

THE LAST OF US LEFT BEHIND oyununu ise 3. bitirişim oldu.

THE LAST OF US : PART II oyununu ise çıktığı gibi alıp bitirmiştim.

Şimdi sıra ona geldi.

XBOX SERIES X e geçmiş olsam da, benim için halen PS5 almayı gerektirecek büyük yapımlar olmadığı için XSX in yanına PS4 PRO almıştım tekrar.

Yılların PS oyuncusu olarak sağlam da bir arşiv var elimde. Tüm 4. nesil EXC oyunları PS4 PRO ya yükledim. Üstüne birde LG C1 OLED aldık arkadaşlarla cümbür cemaat.

Tüm PS4 EXC leri tekrar bitirmek için bir sebep oldu diyebilirim.

Biraz dinlenmeye çekilip kısa bir süre sonra THE LAST OF US : PART II ye başlayacağım.

Art arda bitirdiğim 1. oyun ve DLC den sonra bir kez daha anladım ki THE LAST OF US markası cidden bugüne kadar oynadığım, beni en çok etkileyen, en çok saran oyun olmuş.

• bende part 2 yi yeni bitirdim. Part 1 çok uzun zaman önce oynamıştım. Tekrardan başlamayı düşünüyorum.

• Az önce çektim :)

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• https://www.youtube.com/watch?v=4go0CD1BQ3I&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • artık şu ps5 patchi yayınlasınlar. bıktık beklemektekten.

• Master Willem kullanıcısına yanıt
    Merhaba böyle bir söylenti mi var? Çünkü oyunu yeni alıp oynamayı düşünüyorum eğer yakın zamanda patch gelecek ise PS5 de o zaman oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerbenA -- 12 Mart 2022; 11:56:32 >
  • VerbenA kullanıcısına yanıt

ps5 patch ve multiplayer eklenti olacağı söylenmişti. fakat çıktığından beri bekliyoruz halen gelen birşey yok. gelen tek şey performans patch i oldu. 60 fps oldu oyun.

Teşekkür ederim, oyun psn storede %50 indirime girmiş 174 TL olmuş, daha fazla düşmez diye düşünüyorum? Almamı tavsiye edermisin yoksa dahada aşağıda fiyat gördümü bu oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerbenA -- 12 Mart 2022; 13:52:31 >

dolar/euro bu kurdayken çok fazla indiri beklemek hayal olur. 175 tl gayet uygun fiyat alın arşivlik olarak dursun. satmak istersenizde zaten forumdan her şekilde satılır.

• Soylentilere gore bu yaz kavusacagiz PS5 Director's cut'a ... THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU Dunyanin en iyi oyunlarindan biri tekrar cikacak kudurtmaya, eglenceyi gorun ... THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 12 Mart 2022; 16:9:54 >
    Cevap için teşekkür ederim. Aldım umarım beğenip oynarım.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Bence fanboylar sorunu kendinde arasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator3 -- 12 Mart 2022; 22:19:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Multiplayer modu ile birlikte PS5 yaması da gelecek yani dualsense özellikleri, tetik özellikleri fln ve grafik gelişimi de olabilir. Şuan sadece 60fps modu var tam PS5 yaması gelmedi.

• oyun çok güzel. zaten en çok ödül alan oyun. ama tabiki iyi veya kötümü kararı siz vereceksiniz. bence muhteşem. iyi eğlenceler.

Teşekkürler, Ps4 de ilk oyunu oynamıştım o da çok kaliteliydi ama oyunun senaryosunu ve sonunu çok merak ettiğim için hızlıca bitirmiştim, şimdi bu oyunda acele etmeden sindire sindire oynamayı planlıyorum umarım başarılı olurum.

• Oyunu ilk defa oynucam. Oyunu kurdum ve baktığımda direk şstesiğim bölümden şstediğim zorlukta başlayabilmemi sağlıyor ve bütün toplanabilir itemleri kaç tane olduğunu bölüm başına gösteriyordu. Ardından indirdiğim güncelleme dosyasını kurdum direk. Ve sadece yeni oyun opsiyonu kaldı geriye. Ne bölüm secme vardı ne hangi bölümde kaç toplanabilir?! Sizde de böylemi oldu? Yoksa oyunu silinp yeniden kurup güncellemeden mi oynamak daha mantıklı. Platin kupasınıda kovalıcam.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

bence oyunu hiç kasmadan sindire sindire bir kere bitir ikinci kez oynarken kupalara koşarsın :)

• abeslank kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi öyle başladım. Her köşeyi didik didik bakarak kendi başıma oynuyorum. Sonra kasarım kupaları👌🏻

Aynen katılıyorum, days gone denen oyunla uğrayacağıma şuna multi yaptırsaydı sony bence daha makul olurdu, neyse vardır bi bilmedikleri

• 
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.